Fiesta

A 2017-es Női Év Autója a Fiesta

2017.12.06.

Az Év Női Autója verseny zsűrije szerint a vadonatúj Ford Fiesta a legjobb vétel a kedvező árú autók kategóriájában. A modell minden eddiginél modernebb, kifinomultabb és stílusosabb, ráadásul ár-érték aránya is díjnyertes – állapította meg a szakértő zsűri.

A Fiesta lett a Kedvező Árú Autók kategóriájának győztese a 2017-es Év Női Autója versenyen – a világ egyetlen olyan autóipari megmérettetésén, ahol kizárólag nők szavaznak. A világ 20 országát képviselő 25 zsűritag egyértelműen a Fiestát tartotta a legjobbnak a kategória 10 döntőse közül, amelyeket 420 különféle autóból választottak ki.



- Gratulálunk a Fordnak a győzelméhez, amelyhez pillanatnyi kétség sem fért - nyilatkozta Sandy Myhre, az Év Női Autója zsűritagja. “A Fiesta stabil jelölt volt a bírák körében – olyannyira, hogy még a csúcskategóriát jelentő Supreme szegmensben is több szavazatot szerzett, mint például az Aston Martin DB11 and Range Rover Velar.”

Az Év Női Autója verseny győzteseit olyan szempontok alapján választják ki, mint a biztonság, az ár-érték arány, a stílus, a tárolóhelyek, a gyerekbarát kialakítás, a könnyű vezethetőség, a csekély környezeti terhelés és a vonzerő.A vadonatúj Ford Fiesta immár egész Európában számos különböző változatban kapható, és a kínálatban olyan változatok is szerepelnek, mint a stílusos Fiesta Titanium, a Ford Performance modelljei által ihletett Fiesta ST-Line és a fényűző kivitelű Fiesta Vignale.



A Fiesta kifinomult vezetősegítő technológiái és fejlett berendezései közt olyan tételeket találunk, mint a SYNC 3 fedélzeti csatlakozási rendszer, a baleseteket éjjel is megelőző Gyalogosészlelés, vagy éppen az első Ford Aktív Parkolóasszisztens, ami automatikus fékezéssel akadályozza meg a koccanásokat, miközben az autó a vezető kormánymozdulatai nélkül beáll a parkolóhelyre.

A Fiesta modern motorkínálatának egyik népszerű tagja az akár 140 lóerős teljesítménnyel is megrendelhető, többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost benzinmotor, de a vásárlók 1,5 literes TDCi dízelt is választhatnak, amelynek legerősebb változata 120 lóerős.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.28
A HangZóna mai vendége Rusznák András igazságügyi járműszakértő. ..
2024.03.28
Új hajtáslánccal bővül a Lexus első dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett modellje, a....
2024.03.28
Négy új hajó siófoki felavatásával vette kezdetét a 178. balatoni hajózási szezon csütörtökön. ..
2024.03.28
Két kulcsfontosságú modelljükhöz is ráncfelvarrást mutatott be a Seat és további két modell kaphat....
2024.03.28
Második évtizede viselhetik a büszke jelzőt Győrben: az Audi Hungaria üzemelteti a világ legnagyobb....
2024.03.28
Az új Toyota Yaris a kifinomult technológia és a vezetési élmény legfrissebb példája, mely a hibrid....
2024.03.28
Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - írja a Katasztrófavédelem. ..
2024.03.28
Idén januártól elektromos Peugeot e-Partneren érkezik a segítség azokhoz a dél-ausztráliai....
2024.03.28
Dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban volt a vendége a....
2024.03.28
A jelenlegi Fiat 500-as modellt nem tervezik átalakítani a júliusi szabályzások szerint, az EV-....