SEAT

2018 végén nyílik a Seat különleges háza

2017.09.04.

Már javában tart a Seat új, barcelonai főhadiszállásának a tervezése, amellyel a spanyol autógyár a város páratlan építészete előtt is tiszteleg.

A Seat új, multidiszciplináris épületének Barcelonában a Casa Seat, azaz a Seat Ház lesz a neve. A márka számára az inspirációt a város néhány legmeghatározóbb épülete adta, olyanok, mint a Casa Batlló, a Casa Milá vagy Casa Fuster, amelyek közül mindegyik a modern építészet remekműve. Ezzel a lépéssel a Seat tiszteleg Barcelona, annak lakosai és a várost évente meglátogató mintegy 30 millió ember előtt, akik a várossal azonosítják ezen építészeti remekműveket – írta közleményében a Seat.

"A Casa Seat név teljesen összhangban van új barcelonai főhadiszállásunk értékeivel. A város olyan történelmi épületek mozaikja, amelyeket jól ismernek" – mondta a Seat elnöke, Luca de Meo. "A Casa Seat tökéletesen magában foglalja mindazt, amit e házzal szeretnénk megvalósítani: az a ház, ahol a barcelonai lakosokat, a Seat barátait és híveit szívesen látjuk a világ minden tájáról."

A Paseo de Gracia 109 szám alatt, az Avenida Diagonal kereszteződésében elhelyezkedő majdani Casa Seat a tervek szerint 2018 végén nyitja meg kapuit. Ez a ház lesz a Seat barcelonai főhadiszállása azzal a céllal, hogy teljesen integrálódjék a város kulturális és gazdasági életébe, azzal az egyértelmű küldetéssel, hogy a ház az új trendek és a tehetségek közötti kapcsolódást is megteremtse. A 26000 négyzetméter alapterületű létesítmény kulturális rendezvényeket, kiállításokat, kulináris eseményeket, koncerteket és alkalmi, úgynevezett pop-up üzleteket kínál majd a sok más mellett. A legújabb trendek bemutatásán túl a Casa Seat látogatóinak lehetőségük lesz a márka legújabb projektjeivel is megismerkedni. Ez az új tér új értékesítési formákat is fog kínálni – olvasható a Seat közleményében.

Tavaly decemberben a Seat és Barcelona önkormányzata megállapodást írt alá az innováció, a fenntartható mobilitás és a tehetségek felkutatásának előmozdítása céljából. E megállapodás keretén belül áprilisban felavatták a Seat Metropolis: Lab Barcelonát. Ez egy olyan kutatási bázis, ami a jövő mobilitása számára hoz létre okos megoldásokat. A Casa Seat létrehozásával a vállalat ismét megerősíti, hogy a Barcelona városa iránti elkötelezettség a vállalati politika integráns részét képezi.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.28
2024. április 1-től bevezetésre kerül a napi e-matrica Magyarországon. Az úthasználati jogosultság....
2024.03.28
A HangZóna mai vendége Rusznák András igazságügyi járműszakértő. ..
2024.03.28
Új hajtáslánccal bővül a Lexus első dedikáltan akkumulátoros elektromosnak fejlesztett modellje, a....
2024.03.28
Négy új hajó siófoki felavatásával vette kezdetét a 178. balatoni hajózási szezon csütörtökön. ..
2024.03.28
Két kulcsfontosságú modelljükhöz is ráncfelvarrást mutatott be a Seat és további két modell kaphat....
2024.03.28
Második évtizede viselhetik a büszke jelzőt Győrben: az Audi Hungaria üzemelteti a világ legnagyobb....
2024.03.28
Az új Toyota Yaris a kifinomult technológia és a vezetési élmény legfrissebb példája, mely a hibrid....
2024.03.28
Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - írja a Katasztrófavédelem. ..
2024.03.28
Idén januártól elektromos Peugeot e-Partneren érkezik a segítség azokhoz a dél-ausztráliai....
2024.03.28
Dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban volt a vendége a....