Toyota CH-R

Adidas limitált széria készült a Toyota C-HR crossoverből

2018.11.06.

Az Adidas kivitelű Toyota C-HR speciális fényezése csak a kezdet; a két ikonikus márka korlátozott számban egyedi sportfelszereléseket és öltözékeket is a vásárlók rendelkezésére bocsát.

Felrúgni minden szabályt – ez az egyszerű irányelv vezérli az Adidas tervezőit épp úgy, mint a Toyota C-HR alkotóit. Ennek szellemében a Toyota thaiföldi képviselete és az Adidas Japan egészen különleges limitált szériát, pontosabban szériákat bocsátott forgalomba.

A Toyota C-HR Adidas kivitele két színkombinációban, fehér-feketében vagy fekete-fehérben rendelhető. A karosszéria fényezéséhez kontrasztos árnyalatú lökhárítók és oldalsó díszítőbetétek társulnak, finom piros sávval megbolondítva; mindkét esetben fekete az összes tetőoszlop és a tetőlemez, illetve mindkét változat azonos, fekete-fehér küllős keréktárcsákat kap. A képet a hátsó kerékdob fölötti fekete-fehér sávozás, valamint a csomagtérajtón, illetve a C-oszlopon elhelyezett Adidas logó teszi teljessé.

Különösen a felül sötét, alul világos kivitel dizájnja emlékeztet kísértetiesen egy klasszikus edzőcipőre. Ez még erőteljesebben érvényesül, ha mellétesszük az ugyanilyen színvilágú Adidas Adizero Japan futócipőt, amelynek első generációs modellje 2014-ben maratoni világcsúccsal ünnepelte piaci bevezetését. A kifejezetten ázsiai körülményekhez tervezett, a talprészén egy speciális abroncs gumikeverékét hordó cipő is része annak a limitált sorozatnak, amellyel az Adidas ünnepli a Toyotával folytatott kooperációt.

A fekete-fehér vagy tisztán fehér színben elérhető, női és férfi méretekben egyaránt kapható lábbeli mellett egy trópusi éghajlatra tervezett, az izzadságot azonnal elvezető, testhőmérséklet-szabályozó szövetanyagból készült Climalite kabát, valamint egy merev hátfalú, a testhez tökéletesen hozzásimuló 30 literes hátizsák alkotja azt a kollekciót, amelyből mindössze 1200 csomagot gyárt az Adidas, és kizárólag a C-HR thaiföldi vásárlói számára lesz elérhető – ajándékként frissen átvett autójukhoz!

Thaiföldön a Toyota C-HR kétféle hajtáslánccal érhető el: a világszerte népszerű, 1.8 literes benzinmotorra épülő, 122 lóerős hibrid erőforrással, illetve ugyanannak a benzines szívómotornak a csökkentett sűrítésű (10:1), villanymotor nélküli verziójával, amely 140 lóerőt és 175 Nm forgatónyomatékot ad le, az erőátvitelről hét szimulált fokozattal dolgozó Super CVT-i sebességváltó gondoskodik. Fotók:

Fotók: Adidas, Toyota Thailand

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.01.18
Plug-in hibrid modellel támogatja a világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutó....
2019.01.18
Egy amerikai kulturális központ különleges alkotás elkészítésére kért fel egy neves kortárs....
2019.01.18
Az osztrák rendőrség műszaki szakértők bevonásával teherautókat és autóbuszokat ellenőrzött Dél-....
2019.01.17
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros beállította pályafutása legjobb eredményét és az összetett....
2019.01.17
A Datahouse adatai szerint 2018-ban összesen 159 326 új személygépkocsit és kishaszonjárművet....
2019.01.17
A francia Prévention Routiére közlekedésbiztonsági szervezet kutatása szerint éjszaka, lakott....
2019.01.17
Arend van Dam Hollandiából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.01.17
A német autóipari beszállító Eissmann cég 2,08 milliárd forintos beruházással bővíti nyíregyházi....
2019.01.17
A Ford több mint 1,35 millió járművet értékesített 2018-ban 20 hagyományos európai piacán*, amivel....
2019.01.17
A ŠKODA SUV offenzívája rohamléptekkel folytatódik tovább. Az új crossover érkezésével a cseh márka....