Autobest

Autobest döntőjében a Corolla

2018.11.08.

Az AUTOBEST 2019 díj döntősei közé a vadontúj Toyota Corolla is bekerült, az első autó a világon, amely két eltérő teljesítményű hibrid elektromos hajtással is rendelhető lesz, ráadásul három karosszéria változatban

Az AUTOBEST Zsűri tagjai európai 31 országot képviselnek, így ez a legnagyobb független testület az autós média világában a képviselt országok számát tekintve. Az AUTOBEST Zsűri folyamatosan figyelemmel kíséri az autóipar erőfeszítéseit és törekvéseit, alaposan megvizsgálva és kiértékelve a beruházásokat, az új munkahelyeket, a zöld autók és technológiák finanszírozását, valamint a különböző európai régióknak nyújtott támogatásokat. Az új járműtechnológiákat is az összekapcsoltságot szintén vizsgálja a zsűri. Összesen nyolc díj odaítéléséről döntenek az alábbi kategóriákban; MANBEST, COMPANYBEST, ECOBEST, DESIGNBEST, TECHNOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST és SPORTBEST. Az AUTOBEST a mai napon négy kategóriában hirdeti ki a győztest. A 18. ceremóniára a belgiumi Brüsszelben kerül majd sor 2019. február 7-én.

A Citroen Berlingo/Peugeot Rifter/Opel Combo, a Citroen C4 Cactus, a Dacia Duster, a Ford Focus, a KiaCeed és a Toyota Corolla kerületek be az Európai 'AUTOBEST 2019 szavazás döntőjébe. E modellek közül választják majd ki az 'Európa legjobb vétele 2019’ díj nyertesét. November 27-28-án a teljes Európai AUTOBEST Zsűri ellátogat a Milánó mellett fekvő Vairano tesztpályára, ahol elvégzik majd a döntőbe került autók végső tesztelését. A 31 tagú zsűri a következő hetek során végzi el a versenyzők végső értékelését, illetve adja le szavazatait. A győztes modellt december 15-én hirdetik ki. Az AUTOBEST engedélyezi az 'Európai AUTOBEST 2019 Döntőse' logó használatát. A hét autógyártó jogosult felhasználni a logót az összes kommunikációs, illetve promóciós kampányában az AUTOBEST 2019 díj győztesének bejelentéséig tartó időszakban.

Az AUTOBEST-nél a legrelevánsabb, legösszetettebb tesztvezetéseket végezzük az autós médián belül. Évekkel ezelőtt honosítottuk meg az autós médiában – a vezető olasz autós magazin és AUTOBEST-tag Quattroruote által használt ASC Vairano tesztpályával együttműködve – a közúti, illetve versenypályán elvégzett összehasonlító tesztjeinket. Emellett mi voltunk az úttörői a kérdések-válaszok műfaj legfejlettebb formájának is az autóiparban. Ezek teszik oly különleges alkalommá az AUTOBEST vairanoi találkozóját az európai autós médiában.”– avat beIliaSeliktar, az AUTOBEST zsűri elnöke.

A már évek óta a világ legnépszerűbb autójának bizonyuló, és nem utolsó sorban minden idők legnagyobb darabszámában értékesített autójának számító Toyota Corolla legújabb generációjának döntőbe jutása mellett a környezetbarát hibrid elektromos autóiról ismert japán autógyártó egy további elismerésnek is örülhet. Az idei `SPORTBEST 2018` díjat a Toyota kapta a motorsportban elért kiemelkedő eredményeiért. A Toyota hosszú és sikeres múltra tekint vissza számos, csúcsszintű versenysorozatban a Formula 1-től az Indycar sorozaton át a Hosszútávú Világbajnokságig és a rallyiig. 2018 valóban kiemelkedően sikeres év volt a japán autógyártó és kölni központtal működő motorsport-részlege számára: a legendás, 24 órás Le Mans-i futamon aratott kettős győzelem tanúsította a Toyota Racing csapatában dolgozók elkötelezettségét, ambícióját, csapatmunkáját és kitartását. A jelenleg is zajló Hosszútávú Világbajnokságon (WEC) és Rally Világbajnokságon (WRC) a Toyota egyaránt versenyben van a bajnoki címért mind a pilóták, mind az autógyártók mezőnyében.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.01.19
A hétszeres világbajnok fia csatlakozik a Ferrari Driver Academy-hez – jelentette be az olasz....
2019.01.19
A Škoda 2017 elején mutatta be a zászlóshajóját a Kodiaq-ot. Noha a kínálatban már volt egy....
2019.01.19
Tovább folytatódik az egykori Renault-Nissan vezér Carlos Ghosn körüli botrány, számolt be róla az....
2019.01.19
Armen Hamonangan Indonéziából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.01.19
Kulcs térségében váltakozó irányban, félpályán halad a forgalom – írta a police.hu. ..
2019.01.19
Nagy bejelentést tett a népszerű autóversenyző, aki szokásához híven tréfálkozott is egyet. ..
2019.01.19
2019-től egy frissen alapított, de hatalmas tapasztalat birtokában lévő versenyistálló képviseli a....
2019.01.19
Belgiumban, a Brüsszeli Autószalonon mutatta be a Ford a külső-belső dizájnelemekkel megújított, új....
2019.01.19
Az európai jogszabályok egyértelmű irányt mutatnak: minél zöldebb autókra van szükség, azonban az....
2019.01.19
Legalább nyolc teherautó égett ki szombat hajnalra virradó éjjel Vecsésnél – írta a....