biztosítás

AutoSOS: Veterán autósok figyelem

2014.10.26.

Az AutoSOS assistance szolgáltatás gyors, megbízható, költséghatékony előnyeit most már élvezhetik a veterán autók szerelmesei is.

Az AutoSOS az Ön igényeire szabott ajánlattal biztosítja a gondtalan autózás szabadságát, ezért most már a veterán autók szerelmesei is élvezhetik az Europ Assistance nyújtotta gyors, megbízható és költséghatékony megoldásokat. A Prémium Veterán – mely már 14 900 Ft/év-től elérhető – garancia program keretében 15 évnél idősebb autóra is köthető assistance szolgáltatás, amennyiben a gépjármű OT-rendszámmal rendelkezik.

Az AutoSOS Prémium Veterán a többi csomaghoz híven garantálja az 1 órán belüli helyszínre érkezést. Amennyiben ezt az Europ Assistance önhibájából nem tudja tartani, az assistance csomag éves díjának 50%-át visszatéríti.

A Prémium Veterán csomagnak köszönhetően az autóját tulajdonosa egészen 60 éves koráig biztonságban tudhatja a belföldi és külföldi utazások alkalmával egyaránt. Abban az esetben az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot és a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen, ha jogi- vagy garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság nem merül fel. Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, akkor az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására. Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja. Az Europ Assistance a gépjármű szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot a biztosított és a szerviz között. Nem elhanyagolható információ a tovább- vagy hazautazás vagy csereautó vagy szállás megszervezése. A Prémium Veterán csomag mindezeken felül tartalmaz egy új Üzemanyagfutár szolgáltatást, mely krízishelyzetben 10L üzemanyagot biztosít az autó beindításához. A Dugófigyelés megkönnyíti a közlekedést egész Európa területén, mert információkat kérhetünk le a pillanatnyi forgalmi helyzetről. Az Europ Assistance vállalja területi hatályon belül a Biztosított kérésére őrzött parkoló megszervezését, a parkolási díj minden esetben a Biztosítottat terheli.

A Prémium Veterán csomagnak köszönhetően jutányosan – 3900 Ft/év – biztosíthatjuk az autóban utazó személyeket, mely kiterjed külföldi közlekedési baleset esetére is. A biztosítás keretében téríti az orvosi- és mentési költségeket, valamint poggyászbiztosítást is tartalmaz. Továbbá, egyaránt fedezi a beteglátogatás és a hazautazás időpontjának változása miatt felmerülő többletköltségeket.

AutoSOS szolgáltatást legegyszerűbben online igényelhet, ehhez kérjük, látogasson el a www.autosos.hu weboldalra, vagy hívja a 14 567-es információs vonalat!

 

 

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.01.19
Az Attitude Prévention egy infografikát készített, hogy megismertesse a személyszállító járművek....
2020.01.19
A Magyar Ásványolaj Szövetség adatai szerint az elmúlt évben 4,8 százalékkal több benzin és 5,5....
2020.01.19
Bíróság elé állítják azt a férfit, aki december 20-án Nagyatádon betörte egy autó szélvédőjét és....
2020.01.19
A magyarországi tavakon már kialakult néhány centis jégtakaró, de egyelőre nagyon veszélyes....
2020.01.19
A tizennégy évvel ezelőtti hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek vasárnap a Borsod-Abaúj-....
2020.01.19
Az üzemanyagárak emelkedése növelte döntően az átlagos fogyasztói árakat decemberben – mondta....
2020.01.19
A drónokat manapság nem csak szórakoztató céllal, fotók és videók készítésére használják. A....
2020.01.19
Pierre Gasly és Daniel Kvyat egészen hasonló karrierútnak járnak különböző szakaszaiban.....
2020.01.19
Teljesen lezárják ma reggel az M1-es autópályát a 43-as és az 55-ös kilométerszelvények között....
2020.01.18
Az Africa Eco Race kamionos kategóriájában a Qualisport végzett az élen egy másik magyar egység....