TopGear

BBC TopGear topmodellekkel - új nyomtatott magazin magyarul!

2018.09.26.

Kétszázhúsz felett közúton száguldozni kevés helyen lehet, de ez nem zárja ki, hogy alaposan megismerjük a topautók világát. Ősztől akár egy pohár bor mellett, kényelmes fotelben ülve lapozgathatjuk a szerdán bemutatott magazint - a BBC TopGear azokat is feldobja, akik nem az autók megszállottjai.

A BBC TopGear több mint újság, intézmény, egy globális rendszer része, mely igazán versenyképes. Hogy miért? Mert a BBC profi hátterének köszönhetően mások által szinte elérhetetlen autóvilágot mutat be az Olvasónak, és elsőként teszteli a legújabb sportkocsikat. Többnyire különleges modelleket, olykor egzotikus környezetben és mindig igényesen megfényképezve, izgalmasan megírva.  Igyekszünk frissek, különlegesek lenni az átvett és magyarra fordított anyagokkal, meg saját sztorijainkkal, exkluzív interjúinkkal - mondja Boros Jenő főszerkesztő, aki hosszú évekig írt portálunkra, az Autoszektor.hu-ra.

Az októberi szám több mint százoldalas, a húszezer példány pedig kiugró mennyiség a hazai magazinpiacon. A magyar nyelvű BBC TopGear magazin induló ára 990 Ft, a következő szám már 1270 forintba kerül majd, de még mindig jóval alatta marad az angol nyelvű eredetinek, melyet itthon 3295 forintért lehet megvenni. Az igazán különleges riportok megérdemlik, hogy ne csak képernyőn, hanem klasszikus formában, nyomtatva is megjelenjenek.

A BBC TopGear a szoros értelmében kézzel fogható, lapozgatható, egyetlen számában több ezer lóerőnyi járműflottát mutat be, vagy éppen Indiában összetákolt matuzsálem Ambassadorról mesél csodás képekkel, izgalmas szöveggel, némi márka- és típustörténettel. Elárulja, hogy milyen a családon belüli erősokk a Porschénél, hogyan lett a kisfiú Janson Buttonból világbajnok, aki sztárként és a bokszban is igazi gentleman maradt, miközben azt is bemutatja, hogy milyen vezetni a legújabb Ferrari Pistát.

A Michelisz Norberttel készült exkluzív interjúból sok minden megtudható a pilótacsatákról, és arról is mesél, hogy mikor kezdődött és miért durvult el ütközésekkel tarkított csatája Yvan Müllerrel. Megemlékeznek a közelmúltban elhunyt magyar dizájnpápáról, a legendás 200-as Ikarusok formatervezőjéről, Finta Lászlóról.

Az autóáraknál napi árfolyamon átváltják a fontot, eurót vagy dollárt forintra, de az ilyen összegek inkább csak tájékoztató jellegűek, hiszen nem minden az árfolyam: a nettó árra jönnek még az országonként eltérő adók és egyéb közterhek, amelyek miatt olykor a teljesítményadatok sem egyeznek. - Ezen a területen nem versenyzünk az importőrök és kereskedők honlapjaival, viszont minden más információval igen - hangsúlyozza Boros Jenő.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.10.21
Az ötödik világbajnoki címére hajtó Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es....
2018.10.20
A Forma-1-es Force India versenyistálló a 2019-es szezonra meghosszabbította a mexikói Sergio Pérez....
2018.10.20
Újabb lendületet adott a Fiat az Európában lassan már évi félmilliós eladást közelítő 500-as....
2018.10.20
A Juke a negyedik Sunderlandben gyártott modell, mely elérte az egymilliós darabszámot. ..
2018.10.20
Sziluettjének első képét követően új kompakt típusa nevét is nyilvánosságra hozta a cseh gyártó –....
2018.10.20
A Ford bejelentette, hogy mintegy két évvel meghosszabbítja az ultranagy teljesítményű Ford GT....
2018.10.20
Sergei Semendyaev Ukrajnából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2018.10.20
Rendezvények miatt jelentős változásra, korlátozásokra kell számítani Budapest több pontján október....
2018.10.20
Digitalizálja értékesítését a Volkswagen márka, vagyis a márkakereskedőivel közösen alapvetően....
2018.10.20
A három éve alakult Lada Hungary már több mint 3000 új autót adott el. ..