motor

Budapest Motor Fesztivál a HUNGEXPO-n!

2016.03.06.

2016. március 18. és 20. között újra várja az érdeklődőket a Budapest Motor Fesztivál a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Hazánk legnagyobb szezonnyitó motoros rendezvénye minden évben elhozza a felszerelésekkel, ruházatokkal, kiegészítőkkel foglalkozó cégeket, akik közül többen kedvezményeket is adnak a vásárolni vágyóknak. Március 18. és 20. között a látogatóknak lehetőségük nyílik egy helyen és egy időben megismerkedni a különböző oktatási, és sportszervezetekkel, de megjelennek a kapcsolódó hatóságok is. A számtalan termék és szolgáltatás mellett a pavilonban megtekinthetők lesznek a legnagyobb motormárkák, így látható és megismerhető lesz az Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husquarna, Kawasaki, Keeway, a Piaggio csoport és a Suzuki termékkínálata is a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont „G” pavilonjában.

Az új szériamodellek mellett, az „F” pavilonban az igazán egyedi járművek kapnak helyet az Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT), itt mutatkoznak be a különböző motorépítők épített motorjaikkal és autóikkal, az itt megrendezésre kerülő Devil’s MC és Rusty Rodders CC keretein belül. Azokat a látogatókat, akik használt motor vásárlásán gondolkodnak, a „C” pavilonban várják az egyéni tulajdonosok saját motorjaikkal, és a hivatalos importőrök is motorkínálatukkal, a másodjára megrendezésre kerülő Használtmotor Vásáron. Szintén a „C” pavilon lesz a helyszíne az idei újdonságnak, a Veterán Motor Kiállításnak, ahol háború előtti és utáni Német, illetve Orosz motorokkal találkozhatunk. A hazai motorgyártás is bemutatkozik a Weiss Manfred gyár, a Rákosi Művek és a Csepeli Motorkerékpárgyár darabjaival. Olyan márkák jelennek meg a kiállításon, mint az Indian, Méray, Jawa vagy a Velorex. Mindezek mellett különleges versenymotorok is bemutatásra kerülnek, a színpadon, pedig a nyitva tartás alatt érdekes előadások kerülnek megrendezésre olyan témában, mint a háború előtti magyar motorkerékpár gyártás, a Posta járműparkja és a Méray motorok története.

A pavilonok közötti szabad területet a szervezők idén is programokkal töltik meg, ahogy már megszokhatták a látogatók a Budapest Motor Fesztivál lesz a Hungarian Stunt Riding Bajnokság egyik fordulójának az állomása, a versenyszámok között, pedig a profi Freestyle Motocross versenyzők légi akrobatikával szórakoztatják a közönséget. De számos egyéb program is megrendezésre kerül, mint a Hungaroring Motoros Akadémia, és a Safety Hungary bemutatója, vagy a KRESZ szimulátos és a quad tesztelés.

A rendezvényre érdemes a belépőjegyet előzetesen online vásárolni, hogy elkerüljük a sorban állást a jegypénztáraknál, illetve az online vásárolt Budapest Motor Fesztivál belépő idén is beváltható egy gokart futamra a SiLverKart-nál. További információkért és jegyvásárlásért, látogasson el a www.motorshow.hu, és www.facebook.com/motorfesztival oldalakra.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.05.26
Német hatósági jelzést szerelt fel autójára egy császári férfi, aki ellen a rendőrség befejezte a....
2019.05.26
A gyalogosoknak mindig elsőbbségük van a zebrán, de sajnos ezt nem mindig kapják meg. Megmutatjuk,....
2019.05.26
A honvédelmi miniszter szerint az önvezető járművekben – beleértve az önvezető harci járműveket –....
2019.05.26
Kecskemét térségében csak egy forgalmi sáv járható az autópálya Szeged felé vezető oldalán - írja a....
2019.05.26
Motoros és egy mentőautó ütközött az M6-os autópálya dunaújvárosi szakaszán - írja a police.hu. ..
2019.05.26
Az első napot követően a tizedik helyen áll a MOL Racing Team két versenyzője, Herczig Norbert és....
2019.05.26
Charles Leclerc az idei szezonban egyértelműen második számú pilóta szerepben versenyez a Ferrari....
2019.05.25
A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője az első futamon....
2019.05.25
Idén a Tankpool24 Racing mindkét Mercedesét Kecskeméten készítik fel, nagyrészt magyar mérnökök. ..
2019.05.25
Zöld utat kapott a Fiat Tipo arculati átalakítása, amihez a megfelelő anyagi háttér is....