luxusautók

Despacito? Á, dehogy! Megmutatjuk Luis Fonsi luxusautó-gyűjteményét

2019.10.06.

A 41 éves, világhírű Puerto Rico-i énekes, Luis Fonsi a luxusautók rajongója. Millió dolláros gyűjteménnyel rendelkezik, melynek darabjait nagy előszeretettel használja utazásaihoz. Szabadidejében, kedvtelésből is szívesen vezet. Igazi kuriózum, hogy miközben világhírű dala, a Despacito a rohanás nélküli, csendes érzékiségről szól, ő maga a sebesség megszállottja. Számos alkalommal beszélt arról, mennyire megemelkedik az adrenalinszintje, amikor teljes gázzal száguld sportkocsijaival. 

 
A Despacito című dala Luis Fonsit a népszerűség csúcsaira repítette. A klip nemcsak a világhírt, hanem a gazdagságot is meghozta az énekesnek. Fonsi kiélvezi a szinte korlátlan anyagi lehetőségeit: például luxuskocsikat vásárol. Bár a Despacito címe magyarra fordítva azt jelenti, „nyugodtan, lassan”, a Puerto Rico-i énekes a maximális sebességet élvezi, ha az autóiról van szó. Ezt egyébként külön mondani sem kellene, elég ránézni a művész járműkollekciójára, melynek értéke meghaladja az 1 millió dollárt. 
 
1. Polaris Slingshot
 
 
Ezt a háromkerekű különleges kocsit kifejezetten az énekes számára alakította át az az Alex Vega autókonstruktőr, aki korábban már olyan sztároknak készített személyre szabott autókat, mint Marc Anthony, Vin Diesel vagy Usain Bolt. Az autó ülésein Luis Fonsi monogramja látható. Fonsi játékszere 45 ezer dollárba került.  
 
2. Bentley Flying Spur V8 
 
 
A Bentley brit márkán belül is a legelegánsabb modellről van szó. Ez az autó a  Puerto Rico-i énekes kedvence. A Bentley Flying Spur V8-cal közlekedik, amikor hivatalos eseményeken kell megjelennie. Amikor Fonsi videókat tesz fel életéről a netre, mindig ennek a 300 ezer  dolláros autócsodának a volánja mögé ül. 
 
3. Cadillac Escalade 
 
 
Csak egy pillantást kell vetni erre a Cadillac Escalade-ra, hogy világossá váljon: igazi luxusmodellel van dolgunk. Méretei, megjelenése irigy pillantásokat vált ki mindenkiből. Ha a Despacito előadója igazán nagy kényelemben akar utazni, ezt választja. Az autó ára 141 ezer dollár körül mozog.
 
4. Ferrari 488 GTB 
 
 
Fonsi egyik Las Vegas-i útja során ellátogatott a luxusmárkákat forgalmazó  Exotic Racing cég próbapályájára, és beszállt egy Ferrari 488 GTB-be. Tett néhány kört és - kis túlzással - ki sem akart szállni belőle. Azonnal beleszeretett. Nem volt kérdés, kifizeti-e érte a minimum 250 ezer dolláros vételárat.
 
5. Lamborghini Aventador SV 
 
 
Ez a modell a világ egyik legexkluzívabb és legdrágább autója, aminek Luis Fonsi sem tudott ellenállni. A Lamborghini Aventador SV ára valóban csillagászati: 400 ezer dollár.
 
6. Land Rover Defender 110
 
 
Csakúgy, mint autógyűjteménye legtöbb autóján, az énekes ezen a modellen is végrehajtatott személyre szabott módosításokat az erre szakosodott Arkonik céggel. Például beépíttetett egy V8-as motort, és változtatott az ülések eredeti helyén. Legalább 100 ezer dollárjába került.
 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.10.18
Informatikai fejlesztés miatt vasárnap hajnalban 1 órától 5 óráig az útdíjfizetési rendszerben nem....
2019.10.18
2022-ig összesen kétezer embertől szabadul meg a járműipari beszállító cég, a Brose. Az....
2019.10.18
A ŠKODA két exkluzív vázlatot adott ki az új ŠKODA OCTAVIA típusról. Az új ŠKODA dizájnnyelvezete....
2019.10.18
Az időjárás felelősökkel egyeztetve nagyon sikeres flottanapot szervezett október első napján az....
2019.10.18
A Mercedes-Benz tovább növelte márkaértékét, és ismét a világ legértékesebb prémium autómárkája. Az....
2019.10.18
A világ legnagyobb gumiabroncs- és gumitermékgyártó vállalataként a Bridgestone folyamatosan olyan....
2019.10.18
A hazai autóipar a világpiaci trendekhez igazodva nagy lépésekkel halad az energiahatékony közúti....
2019.10.18
Csökkent a Németországban 2018-ban ellopott autók száma. Tavaly összesen 15.037 olyan kocsit loptak....
2019.10.18
Tovább csökkentené a tartományi kormány az átmenő teherforgalmat Burgenland útjain. Ennek érdekében....
2019.10.17
Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten....