elismerés

Európa legjobbja lett a Lexus brüsszeli üzleti várója

2019.06.11.

Az évente megrendezett World Travel Awards utazási díj idei átadóján az elmúlt években ’egyszerű luxusautómárkából’ igazi környezetbarát prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus és  a Brussels Airlines brüsszeli repülőterén található közös üzleti várója, a THE LOFT nyerte a el az Európa Legjobb Repülőtéri Várója 2019 címet.

A World Travel Awards világszinten jegyzett, nagy presztízsű rendezvény, ahol az utazás/turizmus területének legkiválóbb szervezeteit részesítik elismerésben. A szavazásban nemcsak az utazók, hanem az említett területek szakértői is részt vesznek. A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott THE LOFT olyan különleges koncepción alapuló reptéri váró, amelynek karakterét a kényelem, a technológia, a dizájn, valamint a belga stílus és a japán vendégszeretet izgalmas elegye alkotja.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy ügyfeleink, valamint az utazás és turizmus területén dolgozó szakemberek nekünk ítélték ezt a díjat. Ez azt mutatja, hogy az ügyfélközpontúság nálunk nem csak üres szólam, de valóban szívből jövő és mindenre kiterjedő hozzáállás is. Ez a díj arra buzdít minket, hogy tovább fejlesszük azokat a területeket, ahol ügyfeleinkkel érintkezésbe lépünk.” – fogalmaz Tanguy Cartuyvels, a Brussels Airlines vásárlói élmény és marketing részlegének vezetője. „A Brussels Airlines és a Lexus által létrehozott THE LOFT a tökéletes példája annak, miképpen lehet együttműködni olyan partnerekkel, mint a Lexus. Ők is a legjobb minőségű szolgáltatást szeretnék nyújtani, és ez összecseng azzal az igényünkkel, hogy ügyfeleink számára ideális környezetet teremtsünk.”

 „Nagy örömet okoz számunkra, hogy az utazási szektor elismerte azt a különleges, üzleti utazók számára kifejlesztett felhasználói élményt, amelyet a brüsszeli reptéren a Lexus és a Brussels Airlines várója nyújt. A Lexus számára ez igazán izgalmas lehetőség, hisz így az autóipari berkeken túl az egész világ számára meg tudjuk mutatni formatervezési és szakmai alapértékeinket. Ezen a helyen a látogatók élvezhetik az Omotenashi, azaz a személyre szóló és különleges japán vendégszeretet szellemiségét.” – teszi hozzá Pascal Ruch, a Lexus európai igazgatója.

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók előtt, és azóta több mint 450.000 látogató élvezhette itt a Lexusra jellemző luxust, formavilágot és az Omotenashi vendégszeretetet. Ez a létesítmény egy új lépés a Lexus számára, hogy a prémium autók világán túl egy globális, luxus életstílus márkává váljon. A repülőtéri váró vendégeit olyan luxusszínvonalú szolgáltatások várják, amelyek kényelmessé, pihentetővé és élvezetessé teszik számukra az ott tartózkodást, és lehetőségük nyílik arra is, hogy elmerüljenek a Lexus világában. A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT 2040 m2 alapterületen 500 vendégnek kínál ülőhelyet. A teret különféle hangulatú és típusú részekre tagolták: a központban található a bár, vannak ülőzónák, és egy olyan nyugalmas terület is, amit azok használhatnak, akik dolgozni szeretnének utazás közben.

A látogatóknak a prémium szolgáltatások különleges keverékét kínálják:

 • A Lexus japán vendégszeretete
 • Egy Neuhaus maître csokoládémester által nyújtott csokoládé-élmény
 • SPA Grohe zuhanyzóhelyiségek
 • Csillagfényplafonos egyéni pihenőszobák
 • Lexus LS Shiatsu masszázsfotelek
 • A Foodmaker and Rombouts által készített organikus ételek és italok
 • Sörcsapok a legjobb belga sörökkel
 • Műanyagpalack nélküli élettér – Környezettudatosság a műanyag palackok kizárásával
 • Díjnyertes műtárgyak és inspiráló Lexus formai elemek
 • Mark Levinson hi-end audio zenehallgató szoba
 • Rendszeres rendezvények a borkóstolótól a zenei előadókig

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett THE LOFT a brüsszeli repülőtér ’A’-területén található, és reggel öttől este kilencig tart nyitva. A Lexus zónát a FITCH kereskedelmi- és márkakonzultációs cég tervezte, amely a Lexus európai kiskereskedelmi hálózatának sikeres dizájn-koncepcióját is készítette. Ebben a projektben olyan új ötleteket is megvalósítottak, amelyekhez a Tokióban, Dubajban és New Yorkban található INTERSECT by Lexus márkaélmény-központok szolgáltak inspirációként.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.06.16
Sokan mondják, hogy nem szabad érzelmileg kötődni az autókhoz, szerintem ez nem így van. ..
2019.06.16
Kutasi Károly Magyarországról küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.06.16
Tapasztalt ausztrál versenypilótával és a W12 erejével igyekszik újabb Pikes Peak rekordot dönteni....
2019.06.16
Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon -....
2019.06.16
Versenytársai közül a Wizz Air büszkélkedhet a legalacsonyabb utasonkénti szén-dioxid-kibocsátással....
2019.06.16
E heti rajzunk készítője T-boy. Rajzának címe: Álmodozó robot. ..
2019.06.16
Belső vizsgálatot indít és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt feljelentést tesz a....
2019.06.16
A hőségben fáradtabbak, ingerültebbek vagyunk, sokkal több a rosszullét. A legfontosabb, hogy....
2019.06.16
Hazánkban évente több ezer bejelentett vadbaleset történik, a gépjárművekben jelentős anyagi kár....
2019.06.16
Vonat gázolt halálra egy férfit Hajdúböszörményben vasárnap reggel - közölte honlapján a rendőrség....