közlekedésbiztonság

Felkészülten az utakon az őszi és téli hónapokban is

2019.11.08.

Egy gépjármű sokféle szerepet betölthet egy ember életében – van, aki családtagként tekint rá, van, akinek munkaeszköz, és van, akinek a mindennapokat megkönnyítő társ. Egy azonban mindenkiben közös: autónk komoly értéket képvisel számunkra, és szeretnénk biztonságban tudni. Ugyanakkor bármennyire is körültekintőek vagyunk, ebben az időszakban gyakoribbak a balesetek, gondolkodjuk tehát előre!  Érdemes utánajárni, milyen biztosítási lehetőségeink vannak arra az esetre, ha megtörténne a baj. 

Az Allianz Autóm gépjármű-biztosítás számos újdonságot kínál azoknak a gépjármű tulajdonosoknak, akik felkészülten szeretnék várni az előttünk álló, balesetveszélyesebb őszi és téli hónapokat. Az új termékünk bevezetésével az volt a célunk, hogy mind a biztosítási csomag kiválasztását, mind a megkötést egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük ügyfeleink számára. Új termékünk egyik legfőbb újdonsága, hogy egy szerződésen belül kínálja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, és a casco típusú fedezeteket. 4, egymásra épülő gépjármű-biztosítási csomagunkból Ön választhatja ki azt, amelyik igényeit leginkább kielégíti.

KOMFORT csomagunk a kötelező biztosítást (GFB), illetve kiegészítő szolgáltatásokat -  jogi segítségnyújtás, alap szintű assistance és közlekedési balesetbiztosítás - tartalmazó alapcsomag, PLUSZ csomagunk ezeken felül fedezetet nyújt például állattal való ütközés vagy elemi károk, illetve bővített assistance és közlekedési balesetbiztosítást tartalmaz. Eggyel nagyobb csomagunk, az EXTRA csomag az eddig említett szolgáltatásokon felül olyan részben kivédhető események bekövetkezése esetén is fedezetet nyújt, mint a lopás-, rongálás- vagy üvegkár. A MAX csomag a legátfogóbb mind közül, ugyanis teljes körű védelmet biztosít az Ön által okozott, vagy váratlan események hatására bekövetkezett károkra is.

Mi az Allianznál fontosnak tartjuk a digitalizációt, az innovatív megoldásokat, és ezzel összhangban ügyfeleink elégedettségét, így az allianz.hu weboldalon számos szolgáltatásunk elérhető online. Díjkalkulátorunk segítségével néhány perc alatt meghatározható a kiválasztott Allianz Autóm biztosítási csomag díja. Abban az esetben, ha megtaláltuk a leginkább hozzánk illő biztosítási konstrukciót, a megfelelő adatok megadásával meg is köthető a biztosítás. Sőt! Ha bekövetkezett a baj, internetes felületünkön otthonról, a nap 24 órájában bejelenthető a szerződéshez kapcsolódó kárügy, beküldhetőek a szükséges iratok, illetve lehetőség van folyamatosan informálódni a folyamatban lévő kárügyről.

Természetesen ügyfélkapcsolati pontjainkban és biztosításközvetítő partnereinknél szintúgy elérhető az Allianz Autóm termékcsomag, így ha valaki számára a személyes tájékozódás és kapcsolattartás fontos szempont, bizalommal fordulhat szakembereinkhez.

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.11.12
Az ABB ügyfelek, politikusok és médiaképviselők részvételével megtartott avatóünnepségen, a svájci....
2019.11.12
Saeed Sadeghi Iránból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.11.12
Míg nálunk a villanyautók és az SUV-k között éleződik a versengés, addig Amerika tesz a trendekre,....
2019.11.12
A Camion Truck&Bus magazin 24. alkalommal hirdette meg "Az év haszongépjárműve" pályázatot,....
2019.11.12
Amikor azt a jelzőt halljuk egy autóról vagy motorról, hogy legendás akkor általában valami remén..
2019.11.12
A CUPRA folytatja küldetését a teljesítmény, a kifinomultság és az egyediség tökéletes....
2019.11.12
Szinte biztos, hogy november végén bejelenti első hálózatról tölthető hibrid modelljének érkezését....
2019.11.12
Halálra gázolt egy autó egy gyalogos nőt a 81-es főúton Győr külterületén kedd reggel - közölte a....
2019.11.12
Az Audi „Charge & Fly” elnevezéssel egy ingyenes kezdeményezést indít a müncheni repülőtéren,....
2019.11.12
Több mint 17 000 lelkes rajongó előtt ünnepelt a Honda immáron 10. alkalommal a Twin Ring Motegi....