Győr

Görbiczéknek a BL-győzelem mellé Audi is jár

2018.05.17.

Kérem, hogy ezzel a kézilabdával ne dobjon kapura, ez ugyanis alumíniumból készült, a győri Audi Hungaria munkatársai 3D-s nyomtatóval készítették – fordult Görbicz Anita világhírű kézilabdázóhoz Achim Heinfling az igazgatóság elnöke azon a rendezvényen, ahol bejelentték, a győri Audi újabb három évre névadó főszponzora marad a magyar bajnok és Bajnokok Ligája győztes női kézilabda csapatnak.

Alumínium kézilabda, 3D-s nyomtatóval készítették az Audi munkatársai.

Achim Heinfling párhuzamot vont a kézilabda és az autógyártás között. Úgy fogalmazott, a hölgyek bátran és szenvedélyesen lépnek pályára, csúcsteljesítményre törekszenek, s ez mozgatja az Audi Hungariát is.

Az igazgatóság elnökre felidézte, az Audi Hungaria 12 évvel ezelőtt kötelezte el magát a csapat támogatása mellett. A több mint másfél évtized alatt Győri Audi ETO KC néven a csapat 465 alkalommal lépett pályára, 16.913 gólt szerzett és 31.740 perc játékidőt töltöttek a pályán.

Bartha Csaba, Görbicz Anita, Achim Heinfling és Borkai Zsolt.

Lenyűgöző az a sikertörténet, amit partnerségünk alatt a csapat megvalósított, tizenegyszer megnyerték a Magyar Kupát, kilencszer a magyar bajnokságot, négyszer pedig a Bajnokok Ligáját – sorolta Heinfling.

Az Audi pénzzel és autókkal támogatja a csapatot. Az összeg nagyságát nem hozták nyilvánosságra, azt azonban Heinflingtől megtudtuk, huszonegy Audi típusú személygépkocsit bocsátanak a csapat rendelkezésére, amit a játékosok és a vezetők használhatnak a névadó főszponzor jóvoltából.

A főszereplők autóval is.

A kézilabda klub nevében dr. Bartha Csaba elnök köszönte meg az újabb három évre szóló támogatást, s úgy fogalmazott, a csapat, csakúgy mint az Audi Hungaria elkötelezett a legmagasabb célok megvalósítása és a kiemelkedő teljesítmény mellett, és reményének adott hangot, hogy a következő három esztendőben is komoly sikereket érnek el közösen.

A támogatás bejelentésén ott volt Borkai Zsolt, Győr polgármestere is, aki köszöntőjében úgy fogalmazott, az Audi neve összeforrt Győrrel, a csapattal és a sikerekkel.

TT a gólvonalon: Az Audi és a kézilabda Győrben 12 éve elválaszthatatlanok.

A győri kézilabda csapat nem csak Audi ETO KC néven indul a hazai és nemzetközi versenyeken, hanem a csapat otthonául szolgáló multifunkciós csarnok is az Audi nevét viseli, az Audi Arénában rendszeresen telt ház előtt rendezik meg a csapat mérkőzéseit, amelyen nagyon gyakran szurkolóként az Audi Hungaria vezetői is ott vannak.

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.05.20
Tóbiás és Balambér imád biciklizni, de van, amikor az időjárás meggátolja őket a kerékpározásban.....
2018.05.20
A moldvai megyéket Bukaresttel, illetve Erdéllyel összekötő A7-es és A8-as autópálya megépítéséért....
2018.05.20
Az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA) által kiadott legfrissebb jelentés szerint az első....
2018.05.20
Egymást érték a karambolok az ország útjain szombaton. Tragédiák is történtek – derül ki a police.....
2018.05.20
Mivel büntetések sorával fogják vissza a túl gyors Hyundaiokat a WTCR-ben, a magyar pilóta csak a....
2018.05.20
A brit prémiumgyártó egy kerekeken guruló ajándékkal készült „az év esküvőjére”: Harry herceg és....
2018.05.20
Sima győzelmet aratott az elektromos formula autók szériájának Berlinben rendezett futamán a....
2018.05.19
A Hyundai belga versenyzője magabiztosan vezet a rengeteg kieséssel tarkított portugál-ralin. A....
2018.05.19
Óvakodnék attól, hogy temessem a dízelt, de adódik a kérdés, hogy meddig lehet még vonzó a....
2018.05.19
A Hyundai i30 N az éves Autocar díjátadón - ahol az elmúlt tizenkét hónap legjobb autóit ünnepelték....