Forma 1

Hamilton: a Mercedes csapata a legjobb!

2018.03.14.

A hét elején a Mercedes főhadiszállására utazott a csapat négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, aki a kötelező körök lefutását követően személyesen üzent a dolgozóknak, kiemelve, igazi megtiszteltetésnek érzi, hogy az istálló része lehet. Azt is egyértelművé tette, célja a címvédés!

A már az Ausztrál Nagydíjra készülő brit klasszis részt vett az ilyenkor menetrendszerű mérnöki megbeszéléseken, de néhány szponzori kötelességének is eleget tett a Mercedes F1-es csapatának központjában (Brackley-ben). Ebéd után a létesítmény dolgozóira is „szakított időt”, és egy személyes üzentet küldött nekik, az ő érdemeiket is méltatva.

Amikor a szezon elején ellátogatok a gyárba, és látom, mennyi különböző területen zajlik az autó tervezése és gyártása, az mindig lenyűgöz – kezdte a címvédő. „Lenyűgöz, ahogyan összeállnak az alkatrészek és egy ilyen csodás műalkotást hoznak létre.”

- Mindig elcsodálkozom azon, mire képesek a dolgozók, az egyik legcsodálatosabb érzés pedig az, amikor az első tesztnapon végre beleülhetek az autóba. Hihetetlenül áldottnak érzem magam, hogy egyike lehetnek annak a két embernek, akik vezethetik ezeket a versenygépeket – folytatta, majd megígérte, csapattársával együtt mindent megtesz azért, hogy sikereket érjen el autójával.

- Az egész csapat hihetetlen munkát végzett, és szeretném, ha tudnátok, hogy az első versenyen mindent megteszünk majd, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, és remélhetőleg a Ferrari és a Red Bull előtt végzünk majd – fogalmazott.

- Ez már a hatodik évem a csapatnál, és nagyon biztató látni, hogy mindenki motivált. Van valami, ami közös bennünk: mind arra törekszünk, hogy a legjobban végezzük a munkánkat, ezt követően pedig tovább fejlődjünk, fellépjünk a következő szintre. Az elmúlt években kialakuló csapategységhez nincs hasonló. Mind együtt dolgozunk, éppen ezért ez a legjobb csapat. Számomra ez roppant inspiráló. Mindent bele fogok adni a szezon során. A cél az ötödik cím – zárta gondolatát.

Forrás: m4sport.hu

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.03.19
Pénteken nyitja meg kapuit a budapesti vásárváros Magyarország legnagyobb autós szezonnyitó....
2018.03.19
Gyorsabbá és egyszerűbbé tette riasztási protokollját a Főtaxi a sofőrök biztonságának növelése....
2018.03.19
Világszerte összesen 92 800 gépkocsit szállított ki ügyfeleinek február folyamán a Škoda Auto, ami....
2018.03.19
Morhaf Youssef Szíriából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2018.03.19
Lewis Hamilton már gyerekként a Forma-1 szerelmese volt, a kilencvenes évek nagy csatáit egytől-....
2018.03.19
Átadták a Mol csoporthoz tartozó tiszaújvárosi Mol Petrokémia Zrt., korábbi nevén Tiszai Vegyi....
2018.03.19
Megkezdődött az M4 gyorsforgalmi út Cegléd és Abony közötti 17,6 kilométeres szakaszának és a....
2018.03.19
Több mint két évtizeddel ezelőtt a világ, akkor még nem legnagyobb, csak egyik legjelentősebb aut..
2018.03.19
A tervezettnél tíz nappal korábban, már a hét közepétől használatba vehetik az autósok a 47-es főút....
2018.03.19
Sikeres 2017-es üzleti évre tekint vissza a Volkswagen márka: összesen 6,23 millió járművet....