Modell

HPI Micro RS4 Ford Mustang RTR-X, 1/18-as modellautó

2018.02.28.

A HPI x Vaughn Gittin Jr. kollekció legújabb tagja, a HPI Micro RS4 Ford Mustang RTR-X 1/18-as modellautója is megérkezett! Ez a kistesója az 1/10-es HPI Mustang RTR-X Sprint 2 Sportnak és a Nitro RS4 3 EVO+-nak.

 

A Micro RS4 egy 1/18-as méretarányú, elektromos modellautó, amely az ikonikus, 1969-es Ford Mustang kasztniját hordozza, kialakításában pedig Vaughn Gittin Jr. és a Need For Speed csapata segédkezett. Élethűsége garantált, így számunkra is van esélyünk vezetni ezt az autót, igaz, csak 1/18-as méretben.

Doboztartalom

A modellünket egy csinos kis dobozban kapjuk kézhez, és kinyitás után egyből láthatjuk is a gyönyörű modellautót.

Meghajtás, fedélzeti elektronika

Az autó elektromos meghajtással rendelkezik, állandó összkerékhajtással bír, tekercsrugós lengéscsillapítás biztosítja a megfelelően pontos kezelést és irányítást. Mivel gyárilag össze is van szerelve, a karosszériája le van fényezve, és a dobozban minden benne van, ami ahhoz kell, hogy elindítsuk a modellt, egyből hadra foghatjuk!

Természetesen fel kell töltenünk a modellt meghajtó akkumulátort, ami ebben az esetben egy 6.0V-os, 1200mAh-es NiMH akkupakk. A távirányítóhoz szükséges 4 darab ceruzaelemet is tartalmazza a készlet, ezeket kell még beilleszteni a távirányítóba, mely egy proporcionális, jó minőségű, 2.4GHz frekvencián üzemelő távirányító.

A modellhez két szett felnit és gumit is kapunk. Az egyik egy rendes gumi, míg a másik drifteléshez való. A kerekek cseréje egyszerű, csak felnistül le kell húzzuk az az adott felnit a kerékagyról és feltenni a másikat, és már driftelhetünk, vagy versenyezhetünk is tovább.

A meghajtásról egy HPI 180-as motor gondoskodik, a hozzávaló szabályzóval együtt. A meghajtás a kerekekre fogasszíj segítségével jut el. A kormányzásról egy vízálló kormányszervó gondoskodik.

A szíjhajtás a direkt meghajtott hátsó tengelytől fut előre az első differenciálműbe, és adja át a hajtást az első kerekek számára is. Nem kell ecsetelni, mennyivel stabilabb és jobban kontrollálható a modellautó vezetése az állandó összkerékhajtással.

Az F1 stílusú lengéscsillapító megoldás és a független kerékfelfüggesztés biztosítja a precíz kormányozhatóságot.

A gumis kerékszett nem csak beltéri, de kültéri használatra is ideálissá teszi a modellt. Aszfalt, beton illetve szőnyeg vagy parketta? Bármi jöhet, a kis modellünk rendesen fog működni ezeken. Nyilván, a hasmagasság nem teszi lehetővé, hogy földes, egyenetlen talajon használjuk, de a többin megállja a helyét!

Ajánlás

A fenti, egyszerű üzemeltethetőség, stabil felépítés, és menetkész, mindent tartalmazó gyári kiépítés ideális kezdő modellé teszi a HPI Micro RS4 modellt, bátran ajánljuk első modellnek beltéri és akár kültéri használatra is egyaránt!

Beszerzése egy kattintásra van a Modell & Hobby on-line shopjában, itt!

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.01.20
Új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszok állnak forgalomba Budapesten, az első tizenhat....
2020.01.20
A szakszerű javítás a csere lenne, de az több mint 260.000 Ft-ra rúg. Ki fizeti a révészt? ..
2020.01.20
Úgy tűnik, a Manchester City katalán edzőjének folyamatosan meggyűlik a baja Nagy-Britanniában a....
2020.01.20
Borta Ambrozie Ovidiu Romániából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2020.01.20
A kecskeméti Neumann János Egyetem és a baden-württenbergi Albstadt-Sigmaringen Egyetem 36....
2020.01.20
A francia PSA autóipari csoport eladásai tíz százalékkal csökkentek tavaly a 2018-as értékesítési....
2020.01.20
- A gyorsaságimotoros-világbajnokság (Moto GP) jogtulajdonosaként nemzetközi utánpótlás....
2020.01.20
- A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós....
2020.01.20
Gyakorlatilag az egész világ, de különösen az autóipar első számú témája manapság a szén-dioxid.....
2020.01.20
A Ford bejelentette, hogy 42 millió eurós beruházással fejleszti tovább a Valencia üzemet, tovább....