SEAT

Két modellt kínál a nagycsaládosoknak akciósan a SEAT

2019.05.22.

A családvédelmi akcióterv keretein belül a három- vagy többgyermekes családok valamint az egyszülős nagycsaládok 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást vehetnek igénybe 2019. július 1-től 7 vagy több személyes újautó vásárlása esetén. A SEAT szerencsés helyzetben van, hiszen széles modellpalettájáról két eltérő karakterű személyautót is tud ajánlani az akció iránt érdeklődők számára.

Az egyik a legendás családi egyterű Alhambra hét személyes változata, amit tágas helykínálat, fejlett technológiai megoldások és szórakoztató funkciók jellemzik, melyek az egész család kényelmét szolgálják. A gyerekek iskolába szállításától a hétvégi családi kirándulásig a SEAT Alhambrával minden utazás élménnyé válik. Az Alhambra az egyterű modellek minden előnyét egyszerre kínálja, az utastérben 7 önálló ülés található, ezek, lehajthatók, variálhatók miközben az 5 üléses konfiguráció esetén hatalmas, 658 literes csomagteret kínál, ami a babakocsitól az utazótáskákig szinte mindent elnyel. Az autó biztonságos használatához a második és harmadik üléssorban megtalálható ISOFIX rögzítési pontok, és olyan kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, a sávtartó asszisztens vagy a mind a 7 ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció is hozzájárul.

A SEAT az Alhambra esetében a nagycsaládos támogatás két és fél milliós összege mellé 2,2 millió forintos kedvezményt is kínál márkakereskedői hálózatában, vagyis 2019. július 1-től a nagycsaládos kedvezményre jogosultak akár 4,7 millió forintos árelőnnyel vásárolhatnak SEAT Alhambrát.  A nagycsaládos kedvezménnyel megvásárolható SEAT Alhambra induló ára így 7.163.000,- Ft, amely ár már tartalmazza a hét ülést és a Climatronic opciókat.

A márka új zászlóshajója, a SEAT Tarraco is megfelel a kormányrendelet elvárásainak, hiszen a rendelhető harmadik sori ülésekkel az autó 7 személy komfortos utazását teszi lehetővé. A manapság divatos SUV kategóriába tartozó Tarracot lenyűgöző formaterve különbözteti meg az utakon. A tágas utastér mellett a harmadik sorban lévő ülések padlóba hajtásával 700 literes csomagteret kapunk. Az új SEAT Tarraco fejlett technológiával érkezik. A Tarraco az elektronikus biztonsági és vezetési segédrendszerek széles tárházát kínálja, mint az adaptív tempomat, a sávtartó asszisztens vagy a jelzőtábla-felismerő rendszer. Az ütközésmegelőző rendszer meghúzza a biztonsági öveket és bezárja az ablakokat, hogy felkészítse az autót a közelgő ütközésre. Ha az autó felborulna, a borulásasszisztens aktiválja az eCall vészhívását.

A Tarraco esetében a SEAT a nagycsaládos támogatás melletti 1,9 millió forintos kedvezményt biztosít a kedvezményre jogosult nagycsaládos vásárlóknak. Így az autó egyedi ára 5.868.000,- Ft, mely ár már tartalmazza a hét üléses opciót is.

Örömünkre szolgál, hogy a SEAT márka két remek, stílusában egymástól jól megkülönböztethető 7 személyes modellel is részt vehet a nagycsaládos támogatási programban – mondja Papp Zoltán, a SEAT magyarországi márkaigazgatója – amíg az Alhambra egy igazi családi, tradicionális, kiforrott buszlimuzin, 7 valós hellyel a fedélzetén, melyre a bejutást a könnyedén kezelhető praktikus oldalajtók biztosítják, addig az új Tarraco egy manapság divatos SUV szabadidőautó, ami ötvözi a legmodernebb technológiákat és biztonsági rendszereket a családi utazás igényeivel, mindezt elegáns, szemet gyönyörködtető formavilággal.

A SEAT Alhambra esetében az alapfelszereltség részét képezi a DSG automataváltó is, így az alapmodellnek számító 1,4 TSI Reference felszereltséggel a kedvezmények beszámításával már 7,163 millió forintért megvásárolható a nagycsaládosok számára. A SEAT jelen ajánlatában az alapmodellként is gazdag felszereltséget kínáló SEAT Tarraco 1,5 Eco TSI Evo Style modell mindössze 5,868 millió forintért vásárolható meg.

Az érdeklődők a támogatást az Államkincstárnál és a Kormányablakokban 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhetik, de a SEAT márkakereskedésekben már most is köthetnek előszerződést az autókra, így akár a nyaralásra is egy új, családi SEAT-tal mehet a család.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.06.19
Közösségi jogot sért a gyakorlatilag kizárólag külföldieket terhelő autópályadíjak németországi....
2019.06.19
Öt tonna súlyú kézilabdát állítottak fel Győrben, az egyik forgalmas csomópontban. Az Audi Hungaria....
2019.06.19
Ismeretterjesztő rendezvényekkel népszerűsítik Németországban a hagyományos járművek mellett....
2019.06.19
A járműflottával rendelkező hazai vállalkozások a nyertesei a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt....
2019.06.19
A Mol 5 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát....
2019.06.19
Baleset miatt torlódik a forgalom az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé, a gyáli kijárat....
2019.06.19
A Lexustól kölcsönzött, nagyteljesítményű hibrid hajtáslánc dolgozhat abban a platós prototípusban....
2019.06.18
    ..
2019.06.18
Noha nehezen elképzelhető, hogy létezik olyan, akinek nem elég az új M850i ereje, úgy tűnik mégis....
2019.06.18
Kuznetsov Daniil Ukrajnából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....