Forma-1

Kínai Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang

2019.04.15.

- A nemzetközi sajtó elsősorban a világbajnoki címvédő Lewis Hamiltonnak, a Mercedes brit pilótájának sikeréről és a Ferrari csapatutasításáról írt a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíj másnapján.

Nagy-Britannia: The Telegraph: "A Forma-1 történetének ezredik futamán Hamilton egy újabb hibátlan teljesítménnyel pályafutása során hatodszor diadalmaskodott Kínában. A brit címvédő karrierje 75. győzelmét aratta, és rajta kívül csak a legendás Michael Schumacher volt képes arra, hogy több mint 4000 kört töltsön az élen F1-es pályafutása során." The Independent: "Lewis Hamilton lenyűgöző teljesítménnyel győzött Kínában, miközben a Ferrari félig-meddig egy csapatutasításnak köszönhetően a dobogóra segítette Sebastian Vettelt."

Spanyolország: Marca: "Lewis Hamilton hosszú pályafutásának egyik legkönnyebb versenyén nyerte meg a Kínai Nagydíjat. A brit címvédő könnyedén hagyta le csapattársát, miközben Sebastian Vettel a dobogón fejezte be a futamot, de összetettben tovább nőtt a lemaradása a két Mercedes-pilótával szemben." Mundo Deportivo: "Vettel az első kanyarban hibát követett el, nem helyezkedett jól, ezért csapattársa, Leclerc megelőzte. Bahreinhez hasonlóan Sebastian újra a monacói mögött találta magát, de ezúttal jól reagált. Közel maradt csapattársához, a többiről pedig a Ferrari vezetősége gondoskodott: +engedd el Sebastiant, engedd el Sebastiant+ mondták Leclerc csapatrádióján, a fiatal pilóta pedig ugyan hitetlenkedett, de engedelmeskedett az utasításnak."

Ausztria: Kronen-Zeitung: "Lewis Hamilton és Valtteri Bottas a Kínai Nagydíjon újabb kettős Mercedes-győzelmet aratott. A Ferrari ismét a gyorsaságával irányíthatta volna magára a figyelmet, azonban a maranellói istállóról újra a csapatutasítás miatt beszélnek." Die Presse: "Jubileumi show az unalomig ismert forgatókönyv szerint. Az ezredik Forma-1-es futam nem való az autósport elitkategóriájának történelemkönyvébe, de még az egyetemes autósport történetének sem marad emlékezetes része."

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.04.22
A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) tulajdonos önkormányzatai és a cég vezetése is nagy reményeket....
2019.04.22
Jelenleg 16 hallgató vesz rész a dróntechnikai kurzuson, a visszajelzések eddig kifejezetten....
2019.04.22
Jelentős mértékben visszaesett az utasforgalom bővülési üteme a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi....
2019.04.22
Szakmai nap keretében mutatta be az Eurotrade Kft. az M1 Truckban a Wielton függönyponyvás....
2019.04.22
A rendőröknek azonnal feltűntek az eredetitől eltérő karakterek - írja a police.hu. ..
2019.04.22
Ismét drágultak az üzemanyagok a múlt héten, ennek ellenére a legnagyobb hazai olajcégeket tömörítő....
2019.04.22
Az amerikai elnök arra utasította a NASA-t, hogy 2024-ig ismét juttasson ember a Holdra. Az....
2019.04.22
Letért az úttestről, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 63-as főút 23-as....
2019.04.22
A japán akkumulátorgyártó Panasonic és az amerikai Tesla tárgyalásokat folytatnak a Nevada államban....
2019.04.21
Airsoft gépkarabéllyal lövöldöztek egy autóból Tápióbicskén. A nagykátai rendőrök gyanúsítottként....