támogatás

Kiss Norbi Macskaárvaháza mellé állt a Suzuki Ház

2016.10.14.

Méltán pályázhatna a világ legállatbarátabb autóverseny sorozatának címére a magyarországi szervezésű, de inmáron európai babérokra törő FIA Swift Cup Eurpoe márka kupa sorozat.

A Suzuki Swiftekkel versenyző tehetségek közül többen már korábban is részt vettek a Macskaárvaház Alapítvány nevű állatvédő szervezet munkájában: Borsi Gergő és Benyó Máté rendszeresen segíti a Kiss Norbi Európa bajnok kamion versenyző nevével fémjelzett állatmentő szervezetet. Most pedig a Swift Europe Cup újabb versenyzője és a sorozat egyik szponzora, Együd Gábor és cége, a zuglói Suzuki Ház nevű autó és robogó kereskedés, valamint szerviz és vizsga központ egy kitűnő állapotú Suzuki Swifttel ajándékozta meg az alapítványt.
Kiss Norbi
- Nagyon hálásak vagyunk a Suzuki Háznak, mert pont egy ilyen autóra vágytunk, amely megbízható, takarékos, olcsón üzemeltethető - mondta Bóday Csilla az alapítvány titkára, hozzátéve: mind a Suzuki márkára, mind pedig a Suzuki Ház minőségére jellemző, hogy a 18.-ik életévét hamarosan betöltő kisautót, tökéletes műszaki állapotban, szervízkönyvvel és minden eredeti gyári kiegészítő felszereléssel adta át a Macskaárvaháznak a Suzuki Ház.
 
- Büszke vagyok arra, hogy a Swift Eurpoe Cup versenyzői nem csak tehetségesek, sportszerűek de állatbarátok is, hiszen a sorozatot üzemeltető GFS Racing is hasonló értékeket vall, mondta Burkus Egon autóversenyző a Swift Cup Europe promotere, aki egyúttal bejelentette: az idei mversenysorozat október 14-16.-i hungaroringi fordulóján egy kisebb ünnepség keretében fogják hivatalosan is átadni az állatmentő Swiftet a Macskaárvaház Alapítványnak. Burkus Egon azt is elmondta: természetesen a rendezvényre meghívják Kiss Norbit is, nem csak az alapítvány kuratóriumi tagjaként és számos fiatal versenyző példaképeként, de a Suzuki Swift kupa egykori bajnokaként is.
Kiss Norbi autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja, Borsi Gergő televíziós személyiség, autóversenyző, Együd Gábor a Suzuki Ház tulajdonosa, autóversenyző
 
A Macskaárvaház Alapítvány Suzuki Háztól kapott Swiftje elsősorban az állatvédő szervezet hamarosan megnyíló kápolnai menhelye környékén fog dolgozni az alapítvány kuratóriuma és önkéntesei pedig bíznak abban, hogy Együd Gábor példaértékű felajánlása követőkre talál, hiszen az autón kívül számos más módon és eszközzel is lehet segíteni a Macskaárvaház működését.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.11.14
Mára olyannyira egyértelművé vált a márka irányvonala, hogy külön projektnév alatt hirdetik az....
2019.11.14
Az idei év első nyolc hónapjában 25,1 ezer oroszországi gyártású autót adtak el külföldre, ami 38....
2019.11.14
Marc-Jan Janssen Hollandiából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.11.14
Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Sixt, melynek keretében az autókölcsönző....
2019.11.14
A Continental és az Extreme E széria szervezői bejelentették az elektromos off-road versenysorozat....
2019.11.14
Minden dolgozóját arra bíztatja a Bridgestone, hogy dobja el a borotváját és növessze meg....
2019.11.14
Az EICMA nemzetközi motorkiállításon hivatalosan is lehullott a lepel az új Suzuki V-Strom 1050....
2019.11.14
Két jelentős brit autós magazin is most adta át saját Év Autója díjait. A Peugeot 208, a Peugeot....
2019.11.14
A használtautó-kereskedelem hagyományosan a kereskedések jövedelmező üzletágai közé tartoztak. Azon....
2019.11.14
Egy héten belül két gumiabroncs-kereskedelemmel foglalkozó dunántúli bűnbandát leplezett le a....