biztosítás

Kiterjesztett, és használt motorkerékpárokra szóló garanciák a CarGarantie biztosítótól

2018.06.03.

Az osztrák motorkerékpár-specialista a CarGarantie biztosítóval együttműködvekiterjesztett garanciát, valamint használt motorkerékpárokra szóló garanciát is kínál majd a Husqvarna motorkerékpár-tulajdonosoknak. Az új partnerség minden európai országra kiterjed, ahol a CarGarantie már együttműködik a KTM anyakonszernnel: Magyarország mellett Németország, Svájc, Ausztria, Olaszország, Hollandia, Luxemburg, Belgium, Franciaország, Csehország, Szlovákia, Spanyolország, Szlovénia és Lengyelország is ide tartozik.

A HUSQVARNA MOTORCYCLES EXTENDED WARRANTY szerződés lehetőséget kínál az ügyfelek számára, hogy a gyártói garancia lejárta után is megkíméljék magukat a javítási költségektől. Az új garanciaprogram a motorkerékpár futásteljesítményétől függetlenül érvényes: mindegy, hogy hány kilométert tesznek meg a járművel, a garancia 12 vagy 24 hónapos védelmet nyújt, közvetlenül a kétéves gyártói garanciaidő lejártától számítva.

Az EXTENDED WARRANTY program magában foglal egy használt motorkerékpárokra vonatkozó garanciát is, amely 12 évnél fiatalabb és a 80 000 km összesített futásteljesítményt el nem érő motorkerékpárokra köthető meg. A garancia érvényességi ideje 12 hónap, de a fiatalabb, legfeljebb 6 éve forgalomba helyezett és 70 000 km-nél kisebb összesített futásteljesítményű motorkerékpárok esetében akár a 24 hónap is lehetséges. Amennyiben a motorkerékpár még nincs 12 éves, mind a kiterjesztett garancia, mind pedig a használt motorkerékpárokra szóló garancia újabb 12 hónapra meghosszabbítható.

Teljes körű védelem és hatékony segítségnyújtás

A HUSQVARNA MOTORCYCLES EXTENDED WARRANTY átfogó védelmet kínál: a garancia fedezetet nyújt a motorkerékpár minden elektronikus és mechanikus alkatrészére. Kivételt csak a fokozott kopásnak kitett alkatrészek, valamint a speciális és extra felszerelések képeznek.

Meghibásodás esetén a Husqvarna-motorosok gyors segítségre számíthatnak: a CarGarantie szakértői azonnal, már telefonon felmérik a garanciális eseteket, és engedélyezik a szükséges javítást – várakozási idő és a motorkerékpár szemlére vitele nélkül. A lebonyolítás a kereskedők számára is a lehető legegyszerűbb: a CarGarantie közvetlenül a kereskedővel számol el, és néhány munkanapon belül rendezi a károkat.

Zens Reinhold, Ügyvezető Igazgató, Husqvarna Motorcycles GmbH:

“A 2018-as év mérföldkövet jelent a Husqvarna Motorcycles számára: az új utcai modellek a VITPILEN 401, VITPILEN 701 és a SVARTPILEN 401 végre elérhetőek a piacon. Az új modellsorozat kaput nyit a motorkerékpár kultúra előtt és újdonsült motorosokat vonz. Hatalmas előnyt jelent a Husqvarna márka számára, hogy egy olyan tapasztalt és dinamikus partnerrel mint a CarGarantie, egy átfogó szerviz- és támogatóprogramot kínálhat. Nagy örömmel nézünk a CarGarantie csapatával való közös munka elé, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani.”

Rippel Ferenc, Magyarországi értékesitési vezető:

“Az új garanciaprogram mind a Husqvarna motorkerékpárosok mind pedig a kereskedők számára teljes körű gondoskodást kínáló csomag: rugalmas futamidő, garanciahosszabbítás és az új vagy használt motorkerékpárok biztosítása is lehetséges – a motorosoknak nem kell többé a drága javítások miatt aggódniuk. A Husqvarna-kereskedők pedig a megbízható garanciacsomagból profitálhatnak, így nem csak az ügyfelek elégedettségét növelhetik, hanem új értékesítési lehetőségekhez is jutnak az értékesítés utáni szolgáltatások területén. A KTM-mel folytatott sokéves együttműködés után büszkék vagyunk arra, hogy mostantól a Husqvarna is a partnereink közé tartozik, és örömmel tekintünk a közös munka elébe.”

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.11.20
Három éves gyermek életéért küzdő mentők zárták le a fővárosban az Üllői utat, hogy a sérülttel....
2019.11.20
A 2021-ben érkező, tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé egyetlen feltöltésével hozzávetőlegesen....
2019.11.20
Ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás egy 29 éves férfi ellen,....
2019.11.20
A Los Angelesi Autószalonon áll először reflektorfénybe a Lexus LC 500 Convertible, amelyet a....
2019.11.20
A Ferrari október első napjaiban New Yorkban megnyitotta első  Egyesült Államok-beli Tailor Mad..
2019.11.20
A rendőrök a magyar és a lengyel hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád....
2019.11.20
Az új MINI John Cooper Works GP a márka legendás motorsport-sikereiből merít ihletet. A mindössze....
2019.11.20
A típus 55 éves története során először bővíti a Ford a Mustang palettáját egy elektromos....
2019.11.20
A rendőrség friss összegzése szerint továbbra is egymást érik a karambolok az utakon. Tegnap ketten....
2019.11.20
Október végén sikeresen befejeződött a próbaüzem és elkezdődött a mellső futómű-tengelyek....