Askoll

A legtrendibb extra felszerelés autóhoz

2018.03.06.

Minden kétséget kizáróan 2018 tavaszán egy autóhoz beszerezhető legtrendibb extra felszerelés az összecsukható kerékpár lesz. Nem is olyan régen még gyanakodva figyelte mindenki azokat a bringákat, amelyek vázát össze lehetett hajtani. Volt akinek esztétikai problámái akadtak, mások műszakilag tartották kétségesnek az összecsukható bringák teljes értékű használhatóságát. Holott az ötlet egyáltalán nem új. Elég ha a Marlyn Monroe és Salvador Dali által is nagyon kedvelt Graziella-ra gondolunk vagy a szocializmus kevés nagyszerű vívmányának egyikére az összecsukható Csepel kemping bicajra. Természetesen a technológia fejlődése, a divat átalakulása és az életmód változás új evolució elé állította az összecsukható bringákat. Lényegében mostanára vált igazán jól használható, praktikus autós extrává. Ezt nagyban segítette a modern technika, amelynek révén ma már a használhatóság korlátozása nélkül is megoldható, hogy egy összecsukható bringa egyrészt akár egy Toyota Yaris csomagtartójába is beférjen, másrészt onnan kivéve, teljes értékű kerékpáros élményt adjon. Különleges műszaki kihívást, de egyúttal óriási piaci lehetőséget is rejt magában az a tény, hogy ma már az összecsukható autós bringák legjobbjai is megvásárolhatóak elektromos  változatban.

Képre kattintva galéria nyílik!

Vagyis ma már egyáltalán nem lehetetlen az, hogy akár kisméretű autók csomagtartójában egy, vagy akár két bringával nekivágjunk nyaralásnak, hosszú hétvégének. Nyílvánvalóan az igazi "begőzölt" bringásoknak vannak ellenérzéseik az összecsukható bringákkal. Nem tartják teljes értékűnek, műszakilag elég kifinomultnak és kellőképpen élvezhetőnek. Természetesen aki azért viszi magával autóján a bringáját, hogy utána valahol 50-100 km-es vagy annál is hosszabb túrákat tegyen, esetleg a hegyekben, kemény terepeken szeretne hosszan bringázni ne próbálkozzon összecsukható bicajjal. Viszont mindenki másnak, aki úgy gondolja, hogy nagyobb biztonságban van a bringa az autóján belül mint kívül (a fogyasztásról nem is beszélve) és előre láthatólag csak kisebb kirándulások erejéig ül nyeregbe, igazán nagyszerű autós kiegészítő lehet az összecsukható kerékpár. 

Arra pedig, hogy mennyire nem egyszerű ezeket a különleges járműveket jó minőségben előállítani mi sem jellemzőbb, mint hogy a világ nagy és híres összecsukható bringa gyártói egyáltalán nem a híres-neves kerékpár márkák közül kerülnek ki. Aki ebben a műfajban igazi minőséget szeretne, annak javaslom, az alábbi márka nevekkel ismerkedjen az interneten: Graziella, Tern, Brompton, Dahon. Aki pedig összecsukhatót és kifinomult kis elektromos rásegítő motorral szerelt e-bike-t szeretne, feltétlenül vessen egy pillantást az Askoll új modelljére amely a hozzáértők szerint jelenleg a világ leginnovatívabb összecsukható e-bike-ja. 

Képre kattintva galéria nyílik!

Összességében rendkívül pozitív fejlemény az összecsukható bringák térhódítása, hiszen használatuk kifejezi azt a nagyszerű és zöld gondolatot, hogy autóval oda járjunk ahová azzal érdemes, egyébként pedig kapjuk elő a csomagtartóból kedvenc bringánkat.  

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.03.24
- Eladási rekord mellett növelte forgalmát és nyereségét, valamint javította gazdálkodási mutatóit....
2018.03.24
Hidrogén üzemanyagcellás működésen alapuló gépjárművek jövőbeni gyártásának kiterjesztését segítő....
2018.03.24
Értékben és tudásban is egyedülállóan impresszív felhozatallal képviselteti magát a négykarikás....
2018.03.24
Teljes kínálattal van jelen az AMTS-en az olasz elektromos kerékpárok és robogók magyarországi....
2018.03.24
Tízmilliárd eurót meghaladó abszolút adózás előtti nyereség és újabb, immár sorozatban a kilencedik....
2018.03.24
Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25.....
2018.03.24
- Az M1-es autópályán Budapest felé, a 42-es kilométernél burkolatjavítás miatt csak a belső sávban....
2018.03.24
- Összeütközött egy vonat és egy személyautó szombaton Debrecen külterületén - közölte a....
2018.03.24
A California volt a márka legsikeresebb lakóautója, mely egy életformát, a szabadság utáni vágyat....
2018.03.24
- Évi egymillió teljesen vagy részben elektromos autót tervez értékesíteni és nyolc új teljesen....