Wallis Csoport

Megnyílt a Wallis Prémium Használtautó Center

2019.03.08.

Szalonkörnyezetben és az újautó vásárlókat megillető szolgáltatásokkal indította új, használtautó kereskedelmi egységét az AutoWallis csoport Budapesten, február közepén. A Könyves Kálmán körúton található Wallis Prémium Használtautó Center a régióban és hazánkban is egyedülálló, 60 darabos készletükhöz a  BMW Premium Selection kínálatánál megismert előnyök és szolgáltatások társulnak majd.

 

Szerző: Horváth Miklós, fotó: szerző, BMW Group Magyarország

Az AutoWallis a február 7-én útjára indított tőzsdei kereskedése után alig egy héttel nyitotta meg új, használtautó-üzletágát erősítő bemutatótermét, ahol 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap, vagy 10.000 km-ig ingyenes kabantartással szervizelt autókat lehet megvásárolni. Antal Péter, a Wallis Motor Duna és Pest ügyvezetője elmondta, hogy a cégcsoport ezúttal a használautó-piacban rejlő lehetőségeket kívánja még jobban kiaknázni, mivel rövidtávon is 20 százalékos bővülést várnak az ágazatban.

A Wallis Motor Pest és Duna Magyarország legnagyobb és legrégebben működő BMW autó, motor és MINI kereskedései, amelyek a Wallis Motor vezérképviseletből váltak önálló cégekké 2001-ben

A szakember által megfogalmazott prognózist a Data House által közölt adatok is megerősítik, ugyanis 2018-ban Magyarországon rekordszámú, közel 766 ezer használtautó tulajdonosváltását regisztrálták a hatóságok, ez 11,6 százalékos növekedés az előző évhez képest, importból pedig 158 790 személygépkocsi érkezett hazánkba. A Wallis két budapesti márkakereskedése 2018-ban 2465 darab autót értékesített, itt viszont az árbevétel 18 százaléka (több mint 550 darab) származik másodkézből eladott autókból. A cégcsoport ezt a számot kívánja jelentősen túlteljesíteni 2019-ben a 100 millió forintos befektetésből kialakított szalonnal.

A szigorú protokoll szerinti bevizsgálás és az újszerűség a kétkerekű kínálatra is vonatkozik

A szalonban kiállított 8 autó és a további 50 darabos készlet a BMW Premium Selection és a Mini Használtautó Next program minősített járművei. A márkához méltó miliőben kínált járművek forrása többek között a hazai ügyfelektől visszavásárolt, új autó vásárláskori beszámítások, valamint a BMW AG, és németországi kereskedések.

Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezetője  a következőket mondta: „Célunk, hogy a lehető legjobb minőségű, igazolt eredetű, garanciát is kínáló használt autók gazdagítsák a magyar autóparkot, mely a vásárlók további elégedettségét szolgálják majd. A Wallis Motor új létesítménye új lehetőséget jelent, így biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen remek partnerrel mind a BMW Premium Selection, mind a MINI Használtautó Next szolgáltatások további sikereket hoznak a márkáinknak”.

Az ügyvezető beszédében kitért arra is, hogy a BMW Group Magyarországon 2018-ban minden értékesítési rekordot megdöntött és a 2019-es esztendő is nagyon ígéretesen kezdődött, egyúttal soha nem látott számú új modellt bevezetése várható idén a piacra.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.03.21
Kopár István a negyedik helyen ért célba csütörtökön a Golden Globe szóló földkerülő....
2019.03.21
Pénteken nyitja meg kapuit a Hungexpon Magyarország legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye. A 14....
2019.03.21
A francia kormány publikálta a menet közbeni sebességmérések tesztjeinek első eredményeit.   ..
2019.03.21
Carlos Amorim Brazíliából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.03.21
A Ford ma bejelentette, hogy egy második észak-amerikai üzemben is kapacitásbővítést hajt végre,....
2019.03.21
A Boeing repülőgépgyár üzembe helyezte a közelmúltban kétszer is katasztrófát szenvedő 737 MAX....
2019.03.21
A BMW a prémium kompakt szegmens újabb iránymutató koncepciójának bejelentésével folytatja átfogó....
2019.03.21
Tizenöt év után újra Citroën Racing támogatással láthatunk a száz éves márkát képviselő piros autót....
2019.03.21
Tekintsük át nagyvonalakban ezt a szerkezetet, hiszen talán nem is olyan bonyolult, mint ahogyan az....
2019.03.21
A Volvo Cars nyilvános digitális könyvtárral ünnepli a biztonsági ismeretek megosztásának....