utánpótlás

Mivel jártak a sztárok a hírnév előtt?

2018.07.05.

Egyszer mindenki volt fiatal, húszas éveik elején pedig a mai „szupergazdagok” sem mind engedhették meg maguknak, hogy a legdrágább autókat vásárolják meg maguknak. Egészen meglepő eredményre jutottunk, amikor arra voltunk kíváncsiak, bizonyos sportolók, hírességek milyen autóval jártak. Nézzük hát:

Kimi Raikönnen

A Forma 1 finn világbajnoka sosem volt „fizetős” pilóta, nem álltak mögötte fizetőképes szponzorok és szülei sem engedhették meg maguknak, hogy jelentős összeggel támogassák fiuk karrierjét.

Nyilván ennek is köszönhető, hogy Raikönnen első autója a lehető legegyszerűbb modell volt: egy Lada, amit egy családi baráttól kapott. A jégember állítása szerint imádta az autót, mert sosem robbant le és mindent elviselt.

Jenson Button

A brit világbajnok manapság már drágábbnál drágább autókkal rója az utakat, huszonévesen viszont ő sem engedhette meg magának a luxusautók kényelmét, így első autója is sokkal inkább volt átlagos, mint a manapság használt járművei. Button egy Opel Ascona volánja mögött került először a forgalomba.

Cars-Data

Jose Mourinho

Maradunk a sportok világánál, de most nézzük a futball sztárjait, pontosabban napjaink egyik legismertebb edzőjét. José Mourinho első autójában, a Renault 5-ben minden bizonnyal nem is sejtette, hogy idővel szinte bármilyen autót megengedhet majd magának.

Cars-Data

Wayne Rooney

Rooney néhány éve még a világ legjobban fizetett sportolói közé tartozott, de ahogy az lenni szokott, fizetése hullámszerűen alakult karrierje során, a kezdetén pedig nyilvánvalóan nem élt olyan nagy lábon.

Autoxchange

Jogosítványa megszerzése után, még első Evertonnál töltött időszakában vette meg első autóját, ami egy Ford KA volt.

LeBron James

Az NBA sztárja nagyon fiatalon befutott és óriási összegeket keresett, így nem csoda hogy első autója sem éppen a legolcsóbbak közül való. A sztár első autója egy Hummer H2 volt, ami annak tudatában igazán vicces, hogy 2014-ben a KIA-val írt alá együttműködési megállapodást. Éles váltás.

Complex

Daniel Radcliffe

Bár Harry Potter először Trabantban utazott (repült), a való életben sem a Trabant, sem pedig a seprű nem bizonyult megfelelő járműnek a varázslótanoncot megtestesítő színész számára. Első autója egy Fiat Punto volt.

Parkers

Justin Timberlake

Justin Timberlake minden bizonnyal nem Radcliffe-hez hasonlóan a józan eszét követte, amikor első autóját vásárolta és végülis igaza volt, a karrier felfelé ívelt, így nem bánta meg, hogy első autója egy Mercedes ML volt. Az énekes mellesleg óriási autórajongó hírében áll.

CarGurus

Leonardo DiCaprio

Napjaink egyik legnépszerűbb színésze mostanság inkább a bolygó megmentésével van elfoglalva és a megújuló energia egyik fő szószólója lett. Minden bizonnyal ez másként volt, amikor első autóként egy Ford Mustang modellt választott.

Mark Zuckerberg

Egyetemista korodban megalapítod a Facebookot, majd 30 éves korod előtt a világ leggazdagabb emberei között vagy. Mit veszel első autónak? Zuckerberg nem Ferrari-t vagy Porsche-t vett, inkább egy Subaru Forester mellett döntött.

Autoblog

Johnny Depp

A Karib Tenger kalóza hozzá illő autót választott elsőként és állítása szerint imádta.

Hemmings

Depp rendszeresen aludt a Chevy Nova-ban, bár ez nem feltétlenül az autó iránti rajongás miatt volt, inkább a pénzhiány okozta kényszer alakította így.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.02.15
Van az úgy, hogy egy autógyár tud röhögni magán. Így van ez a Hondánál, ami ötvenedik ausztrál....
2019.02.15
A Peugeot merészen elegáns négykerekűeket produkál, a nemzetközi porondon magasan jegyzik....
2019.02.15
Valery Aleksandrov Bulgáriából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.02.15
Immár az ötödik egymást követő hónapban csökkennek az eladások, részben az új emisszió-mérési....
2019.02.15
A Škoda 102 600 járművet szállított ki ügyfelei számára januárban. A ŠKODA növelte forgalmát,....
2019.02.15
Az Audi Hungaria Zrt. két logisztikai központjának tetején alakítja ki az E.on Hungária Zrt. Európa....
2019.02.15
Maranellóban mutatták be pénteken a Forma-1-es Ferrari istálló idei versenyautóját, amely az SF90....
2019.02.15
A kanadai BRP (Bombardier Recreational  Products) szabadidős termékei, quadjai, jet ski-i, a Sea....
2019.02.15
A nemsokára kezdődő és a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően a magyar autóipar éves termelési....
2019.02.15
A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofőrje, amelyik árokba csapódott péntek reggel a....