E-autók

Nagyszabású elektromobilitási kiállítás az AMTS-en

2018.03.21.

Az EV-GreenTech tematikájának keretében mutatkoznak be az elektromos és plug-in hibrid autómodellek, valamint az áramforrásukat biztosító töltőmegoldások.

Az e-autózás témája egyre aktuálisabb, hiszen az elektromos járművek világszintű elterjedtsége óriási mértékben nőtt az elmúlt években, és további, robbanásszerű növekedés várható a közeljövőben. A Nemzetközi Energia Ügynökség korábbi becslései szerint a belvárosi légszennyezést csökkentő, hibrid és akkumulátorral működő villanyautók 2025-re a globális járműpiac 15%-át is kitehetik majd. A tendenciával párhuzamosan a töltőeszközök is igen népszerűvé váltak az elmúlt években.

Az EV GreenTech elekromobilitási kiállítás 2018. március 23-25. között, az Automobil és Tuning Show (AMTS) keretein belül, az eMobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.-vel közös szervezésben valósul meg. A kiállítás egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén.

Bemutatjuk a legújabb elektromos és plug-in hibrid modelleket, melyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban, a bennük alkalmazott megoldások és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások pedig már ma elhozzák a jövőt. A fókuszban azonban nem kifejezetten a technikai részletek állnak, sokkal inkább a szórakozás és az élményeken keresztüli közvetlen megtapasztalás. Ennek érdekében rengeteg elektromobilitáshoz kapcsolódó interaktív programot kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az érdekes kortörténeti kiállítás, valamint a számos kiállított elektromos márkaautó - sőt, egy elektromos kukásautó - mellett számos aktivitásra is lehetőség nyílik a "G" Pavilonban helyet kapott, a tavalyinál háromszor nagyobb területen megrendezésre kerülő kiállítás.

Kitelepül többek között a Győrújbaráti eCart Ring, elekrtomos gokartozási lehetőséggel. Aki maga termelné meg élőerővel az energiát az elektromos autóknak, kipróbálhatja a Volkswwagen Slotting pályáját. Itt kap helyet az RC-Drift pálya is, ahol a szombati napon komoly bajnokság folyik majd, de egy kicsit nagyobban, a Kleopátra kisautókba már be is ülhetnek a gyermekek. A Ztech, vagy az eBobber Bike standján pedig már minden korosztály kipróbálhatja a kiállított elektromos járműveket. Ezen felül lesz a C és G pavilon között valódi, közúti elektromos autó tesztvezetésre is lehetőség nyílik.

A kiállítás színpadán számos érdekes programra is sor kerül. Szombaton és vasárnap az AMTS Robotics robotépítő versenye folyik majd, napjában többször pedig Elektromobilitási tudáspercekre kerül sor a Schneider Electric, valamint az eMobi szervezésében. 

A kiállítás látogatói megtapasztalhatják a 21. századi autózási trendeket, és bepillantást nyerhetnek az elektromos autózás jövőjébe is.

A jövő autóiért és technológiáiért látogasd meg Te is az Automobil és Tuning Show EV-GreenTech kiállítását, a "G" pavilon 8. standján!

Tekintsen be a kulisszák mögé!

Kíváncsi vagy, hogyan is készül az EV GreenTech elekromobilitási kiállítás látványos dekorációja? Az Automobil és Tuning Show (AMTS) keretein belül megrendezésre kerülő kiállítás egyik, nem titkolt  célja a környezettudatos gondolkodás és szemléletváltás elősegítése. Ennek jegyében nem csak, hogy a téma szól a fentarthatóságról, de magukat az installációkat sőt még az azokat gyártó céget is a fentarthatóság jegyében választottuk ki. A Displaygyár (Erdi Kft.) több mint 20 éve tervez és gyárt másodlagos kihelyezéshez eladásösztönző POS anyagokat és csomagolóeszközöket hullámkartonból.

Üzemüket és gépparkukat is a legkorszerűbb technológiával felszerelten fejlesztik, mivel cégük elközelezett a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés mellett! Többek között a telephelyük fűtése/hűtése és melegvízellátása is megújuló erőforrások felhasználásával történik és nem utolsó sorban a dolgozók egy része elektromos autóval közlekedik. Példaértékű a cég elkötelezettsége a környyezettudatos, fentartható szemlélet és működés terén.

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.09.22
Egységes szerkezetű közlekedéssel csökkenthető a környezeti terhelés és az utazásra fordított idő,....
2018.09.22
A vezető nélküli járművel az a cél, hogy megvizsgálják, megbíznak-e a gyalogosok az önvezető....
2018.09.22
Evgeniy Sinchinov Oroszországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2018.09.22
Az ORFK közlése szerint a ma is zajló országos akció keretében a közutakon elsősorban a menet....
2018.09.22
Jelentős erőfeszítéseket tesz Elon Musk, hogy racionalizálja a gyártást a Teslanál, egészen annak....
2018.09.22
Lezárták szombaton Budapesten a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasort, ahol összeütközött egy....
2018.09.22
Van még létjogosultsága a dízeleknek ..
2018.09.22
Több fővárosi kerületben akadályozzák a forgalmat, vezetékeket szakítottak le, épületeket rongáltak....
2018.09.22
A hannoveri Nemzetközi Haszonjármű Kiállításon bemutatkozott új Berlingo furgon számára tekintélyes....
2018.09.22
Bakonycsernye térségében fának ütközött egy gépkocsi. A balesetben egy nő életét vesztette. ..