pályazár

A „Porsche 360+” személyi asszisztens premierje

2018.12.07.

 Személyi asszisztens állandó digitális kísérőként: a Porsche 360+ olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek az ügyfelek számára megkönnyítik a hétköznapokat és exkluzív élményekhez nyújtanak hozzáférést. Ha sürgős ajándékötlettől a személyre szabott utazási terveken át a már kiárusított koncertekre szóló jegyekig – a személyi asszisztensek a hétköznapi és az exkluzív kérésekkel egyaránt foglalkoznak, méghozzá a nap 24 órájában. A rendhagyó kérések megvalósítására is lehetőség van hitelesített partnereink támogatásával. A Porsche 360+ alkalmazás iOS rendszerre már elérhető, kezdetben az új 911 tulajdonosai számára, havi 99 eurós áron.

A termék nem csak Porsche tulajdonosokhoz szól: „a Porsche egyet jelent a lenyűgöző élményekkel – az autón túl úgyszintén. Azt szeretnénk, hogy a Porsche 360+ felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg ügyfeleinket, és időt takarítson meg nekik. Célunk az egyedi igények felismerése és teljesítése,” mondta Thilo Koslowski, a Porsche Digital vezetője.A Porsche 360+ alkalmazás az összes releváns információt egy vezérlőpanelen foglalja össze. Ez lehetővé teszi az összes kérés nyomkövetését és ellenőrzését, valamint hozzáférést biztosít az asszisztens javaslataihoz. A személyes kérések aktuális állapota mellett az ügyfelek arra is használhatják az alkalmazást, hogy üzenjenek személyes asszisztensüknek, vagy több információt küldjenek neki például egy fénykép feltöltésével.

A Porsche 360+ számos különböző kategóriában nyújt inspirációt is az ügyfeleknek, például élmények és lehetséges szolgáltatások ajánlásával, például gépjárművével kapcsolatban prémium kézi mosószolgáltatással az előnyben részesített helyszínen.A digitális személyi asszisztens egyedileg válogatott lehetőségeket ajánl éttermek és utazási ötletek tekintetében is. Ráadásul különböző exkluzív előnyökhöz is juttathatja felhasználóját, például belépést biztosít bizonyos zártkörű klubokba a Porsche 360+ ügyfelek számára – például használhatják a repülőterek konferenciatermeit. A Porsche 360+ az iOS készülékek App Store-jából letölthető.Az új Porsche 911: erősebb, gyorsabb és digitálisA Porsche 911 a Porsche 360+ szolgáltatás létrejöttével együtt lép nyolcadik generációjába. Az új 911 a Los Angeles-i Autószalonon ünnepelte világpremierjét, ezúttal is új mércét állítva fel exkluzív sportosság tekintetében. Félreismerhetetlen Porsche génjeivel, erőteljesebb kiállásával és 10,9 colos kijelzővel rendelkező belső terével a 911 egy időtlen műalkotás, egy modern klasszikus. Intelligens vezérlési és futóműrendszerek, valamint innovatív asszisztensek egyesítik a klasszikus farmotoros sportautók mesterien kompromisszummentes dinamizmusát a digitális világ igényeivel.A turbófeltöltésű boxerhatos motor új generációját még tovább fejlesztették, melynek köszönhetően az S modellek minden eddiginél erősebbek: 450 lóerősek. A továbbfejlesztett befecskendezés, valamint a turbófeltöltők és a hűtésrendszer új kialakítása még tovább fokozza az erőforrás hatékonyságát. Az új asszisztens rendszerek is kiemelkednek, például a Porsche Wet üzemmód, amely nedves úton még biztonságosabb vezetést biztosít, valamint a hőkamerás Night Vision Assist éjjellátó rendszer és a kapcsolódási lehetőségek teljes köre, amelyek már a raj-intelligenciát is kihasználják. Az 911 kínálatát három digitális szolgáltatás teszi igazán teljessé: a kivételes kirándulásokat elősegítő Porsche Road Trip alkalmazás, a Porsche 360+ személyi asszisztens és az internetes alapú Porsche Impact emisszió-kalkulátor az Ön egyéni széndioxid-lábnyomának semlegesítéséhez. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.12.11
A magyarok több mint fele számít arra, hogy az önvezető autók széles körben elérhetők lesznek; a....
2018.12.11
A müncheni központú cégcsoport az ENSZ lengyelországi klímakonferenciáján bejelentette, hogy az....
2018.12.11
A Magyar Posta idén is folytatja az elavult járművei lecserélését, a társaság eddig több mint 500....
2018.12.11
Egy gyökeresen új értékesítési filozófiát és a digitális világ legmodernebb vívmányait ötvözi a....
2018.12.11
A CUSTOM WORKS ZON japán motorépítő műhely egy vadonatúj boxermotor prototípussal szerelt....
2018.12.11
Az év első tíz hónapjában masszív előnnyel vezeti a globális eladási rangsort a japán óriáscég,....
2018.12.11
A finn pilóta a rá jellemző tömörséggel és fanyar humorral értékelte az FIA gálaünnepségét, amelyen....
2018.12.11
Egy figyelmetlenül előző sofőr balesetet okozott, majd pedig megállás nélkül elhagyta a helyszínt.....
2018.12.11
Alighogy bemutatták a japán gyártó megújult húzómodelljét, rögtön fejlesztik is azt a verziót,....
2018.12.11
A bódult, ittas vezetők kiszűrésére tartanak akciót a rendőrök vasárnapig – közölte a rendőrség a....