Tóbiás és Balambér kalandjai – Kezdődnek a tavaszi fesztiválok | Autoszektor

Tóbiás és Balambér kalandjai

Tóbiás és Balambér kalandjai – Kezdődnek a tavaszi fesztiválok

2018.03.04.

Az utolsó nagy hidegből lassan-lassan kikecmergünk, és országszerte kezdetét veszi a Tavaszi fesztivál. Minden családnak nagyon jó programokat és szórakozási lehetőségeket rejt a tavasz. Tóbiás és Balambér is imádják a tavaszt, mert már sokkal jobb az idő, és végre kimozdulhatnak a lakásból, és részt vehetnek a sok-sok tavaszi fesztiválon. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen programokat tartogat a tavasz, tarts velünk!

Vége a rossz időnek, jöhet a tavasz! (streamon.hu)

Szentendrei Tavaszi Fesztivál:

A fesztivál több évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvény, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivállal párhuzamosan kerül megrendezésre. A városban több helyszínen zajlik, koncertek, színházi előadások, kiállítások szerepelnek a programjaiban. Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathat a közönség a Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.

Győri Tavaszi Fesztivál:

2018-ban huszonkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Győri Tavaszi Fesztivál. Változatos programokkal, várja a közönséget, amelyet március 15. és április 3. között rendeznek meg, koncertekkel, kiállítással, színházi produkciókkal, versfelolvasással, és városi sétával, ahol a séta során a vendégek képet kapnak Győr múltjáról és jelenéről, ahol a város legkülönlegesebb történeteit, csodáit mesélik el, a legszebb látnivalókat mutatják meg.

Füredi Tavaszi Fesztivál:

VI. Füredi Tavaszi Fesztivál 2018-ben, március 15. és 18. között! A fesztivál nyitónapja március 15. Sokszínű és gazdag programsorral ünnepli Balatonfüred városa a forradalom és szabadságharc születésnapját. A minden korosztályt megszólító fesztivál műfaji sokszínűségével tartalmas időtöltést kínál életkortól függetlenül. Megelevenedik a márciusi forradalom, reformkori séta, Esszencia koncert, fiktív dokumentumfilm vetítése és a megosztó Hamvas Béla. A fesztivál részeként ezúttal a 150 éves balatoni vitorlázás is szerepet kap.

 Ilyenkor a város a feje tetejére áll. (lobu.hu)

Debreceni tavaszi Fesztivál:

Műfajgazdagság - ez az egyik kulcsfogalom, amely a Debreceni Tavaszi Fesztivált jellemzi. A szervezők szándéka évről évre az, hogy a fesztivál minél több művészeti ágban kínáljon minőségi programot. A komolyzenei, dzsessz- és könnyűzenei koncertek mellett a műfajok közti átjárás lehetőségeit kutató előadókat is megmutatják a közönségnek. A színházi előadások sorába rendre táncszínházi produkciót is kerülnek, a képzőművészet pedig évről évre a Debreceni Tavaszi Tárlat révén kerül közel a látogatókhoz. A fesztivál idei programjának kiemelt eseményei a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Mácsai Pál Színikritikusok díját elnyert produkciója, a nőNYUGAT című irodalmi est április 17-én, valamint a Gabriel García Márquez Nobel-díjas kolumbiai író világhírű regénye, a Száz év magány táncszínházi feldolgozása a Budapest Táncszínház előadásában április 25-én.

Budapesti Tavaszi fesztivál:

A 38. Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is. A fesztivál különlegességét fokozza, hogy a legjobb magyar előadók mellett igazi világsztárok lépnek majd fel, illetve a fesztiválon számos bemutató, valamint társintézményekkel szoros együttműködésben megvalósuló program is lesz. 2018-ban is több helyszínen zajlanak majd az események: a Müpa és Zeneakadémia mellett, az Erkel Színház, a Pesti Vigadó, a Budapest Music Center, az Akvárium Klub, az Uránia Nemzeti Filmszínház valamint a Várkert Bazár, továbbá a fővárosi színházak és kulturális intézmények, múzeumok is kiemelt programhelyszínek lesznek.

 Mindenkinek itt a helye (programturizmus.hu)

Nektek is tetszett Tóbiás és Balambér meséje? Minden héten frissülő történtünket kövessétek itt az Autószektoron, naponta új játékokért, tanácsokért pedig lájkoljatok minket a Facebookon!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.10.14
Európa első számú autóipari szaklapjának szerkesztői a személyautók kategóriájában az új generációs....
2019.10.14
- A digitalizáció és a fenntarthatóság a kulcsa annak, hogy a KLM hosszútávon megmaradjon a piacon....
2019.10.14
- A piaci várakozásoknál kevesebb autót szállított, de így is értékesítési rekordot ért el a....
2019.10.14
A vitorlás szezon végét jelentő tradicionális regatta fényét a BMW Vision M NEXT tanulmányautó és....
2019.10.14
Egy piros sapka a történelmi rekordot meghozó győzelmi serlegben – a hatodik bajnoki győzelem....
2019.10.14
Magyarország területén október 11-én 0 órától 13-án 24 óráig a rendőrök 175 személyi sérüléses....
2019.10.13
A 100. rész: tekintélyes, szép és erős, 8 éves 5-ös GT BMW. Ha minden jó, bőven ötmillió felett tud....
2019.10.13
E heti rajzunk készítője Kelemen István, rajzának címe: Abszolút fapados.  ..
2019.10.13
A Hyundai hidrogénhajtású kamionjai 2020-ban forgalomba állnak Svájcban. A szükséges infrastruktúra....
2019.10.13
Az egyre növekvő utasforgalom kiszolgálására új utasterminált építenek a debreceni repülőtéren –....