Tóbiás és Balambér nyári táborozása | Autoszektor

Tóbiás és Balambér kalandjai

Tóbiás és Balambér nyári táborozása

2018.07.08.

Minden év nyarán a kis lurkók elmennek egy hétre táborozni. Szerencsére nagyon sok lehetőség van, és idén elhatározták, hogy valami különleges tábort választanak.  Ha kíváncsi vagy, hogy milyen nem szokványos gyerektáborok várnak ránk idén, akkor tarts velünk!

 

(kép: smaragdbakancs.hu)

Virtuális tábor

A virtuális tábor keretében a gyerek nem megy el sehová, otthon marad a szüleivel, és a tábori élmények jönnek el hozzá. Olcsóbb és egyszerűbb megoldás, mint elküldeni otthonról, különösen akkor, ha a szülő ráér, és szívesen válik játékmesterré. Ha ezt a megoldást választja, akkor nem neki kell kitalálni, mit is csináljanak aznap, mert a játékokat, kísérletek leírását, nyomtatható feladatlapokat megkapja e-mailen.

Ninjatábor

Igazi kaland olyan gyerekeknek, akik szeretnék megtanulni az önvédelem és a túlélés minden fortélyát, amit a valódi ninják is ismernek. A tűzrakás, a settenkedés, a menedéképítés mind a tananyag része – és persze valódi csaták is zajlanak, ahol azonnal kipróbálhatják a tanultakat. A szervezők szerint fegyelmet és önállóságot tanulnak itt a gyerekek – és nem mellesleg még jól is mulatnak.

Egy hétig igazi ninja lehetsz! (kép: nlcafe.hu)

Bűvésztábor

A kétnapos tábor igazi sztárként fogadja a mágia jövendő mestereit – limuzin viszi a gyerekeket a játszóházba, ahol három bűvész is foglalkozik majd velük, tőlük tanulhatják a gondolatolvasás, a mikromágia és a színpadi fellépés trükkjeit, melynek köszönhetően a végén profi illuzionistaként térhetnek majd haza.

Régésztábor

Az őskor a legizgalmasabb korszak, és egyben a leghosszabb is a történelemben. A régészek számára éppen ezért rengeteg izgalmas felfedezést kínál – már ha tudják, mit kell keresniük és látniuk. A hatnapos táborban a gyerekek bepillanthatnak az igazi régészek életébe, és megtanulhatják, mit lehet kiolvasni egy sok ezer éves tárgyból.

Milyen érdekes kincseket lehet találni?! (kép: gyerektabor-kereso.hu)

Főzős tábor

Ez egy olyan tábor, amelynek a “gyümölcsét” szó szerint az egész család élvezheti majd. A gyerekek ugyanis nemcsak főzni tanulnak meg, de megtanulják azt is, hogyan vásárolhatnak okosan a piacon, és az alapanyagok, fűszerek felhasználási módjait is. Persze mindezt egészségesen, egyszerűen és nagyon-nagyon finoman.

Programozótábor

Első pillantásra meredeknek hangzik, hogy a gyereket, aki amúgy is egész évben a mobilján lógott, a képernyő elé ültessük nyáron is – de ha belegondolunk, az mindenkinek jó, ha meg is tanulja, hogyan kell használni értelmes dolgokra is. Mondjuk képet szerkeszteni, honlapot készíteni, kisfilmet készíteni – ráadásul tekinthetjük ezt befektetésnek is. A mai világban, ahol az életünk nagyobbik része virtuálisan zajlik, a speciális készségekkel rendelkező fiatalok sokkal jobb állást kapnak később.

Jógás tábor

Annyi stressz éri a mai gyerekeket, hogy egyáltalán nem felesleges megtanítani őket arra, hogyan szabadulhatnak meg tőle, és a jóga ebben a korban különösen fontos, mert megtanítja őket a helyes testtartásra és mozgásra, javítja a koncentrációs képességet és segít ellazulni is. A táborban minden foglalkozást egy mese köré építenek fel, és az abban szereplő állatok mozgását utánozzák a gyerekek.

Testileg és lelkileg is kikapcsol. (kép: gyerektabor-kereso.hu)

Zsarutábor

Ebben a táborban élesben, igazi rendőrök segítségével kóstolhatnak bele a gyerekek a zsaruk valódi életébe – az önvédelem, a lövészet és az igazoltatás művészete mellett a bűnügyek felderítésének módszereibe is bepillantást nyerhetnek, hátha kedvet kapnak ehhez a hivatáshoz.

Filmes tábor

Kelet-Európa legnagyobb filmes élményközpontjában, a Korda Filmparkban a gyerekek a leghitelesebb forrásból ismerhetik meg, hogyan is néz ki egy forgatás, és kinek mi a feladata abban az óriási stáblistában, amit minden film után levetítenek. Megismerhetik a hangmérnök, az állatidomár és a kaszkadőr feladatainak sokrétűségét, és bepillanthatnak egy valódi forgatásba is.

Mindenkinek csodás nyarat kívánunk (style-fashion.gportal.hu)

Nektek is tetszett Tóbiás és Balambér meséje? Minden héten frissülő történtünket kövessétek itt az Autószektoron, naponta új játékokért, tanácsokért pedig lájkoljatok minket a Facebookon!

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.02.15
Van az úgy, hogy egy autógyár tud röhögni magán. Így van ez a Hondánál, ami ötvenedik ausztrál....
2019.02.15
A Peugeot merészen elegáns négykerekűeket produkál, a nemzetközi porondon magasan jegyzik....
2019.02.15
Valery Aleksandrov Bulgáriából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.02.15
Immár az ötödik egymást követő hónapban csökkennek az eladások, részben az új emisszió-mérési....
2019.02.15
A Škoda 102 600 járművet szállított ki ügyfelei számára januárban. A ŠKODA növelte forgalmát,....
2019.02.15
Az Audi Hungaria Zrt. két logisztikai központjának tetején alakítja ki az E.on Hungária Zrt. Európa....
2019.02.15
Maranellóban mutatták be pénteken a Forma-1-es Ferrari istálló idei versenyautóját, amely az SF90....
2019.02.15
A kanadai BRP (Bombardier Recreational  Products) szabadidős termékei, quadjai, jet ski-i, a Sea....
2019.02.15
A nemsokára kezdődő és a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően a magyar autóipar éves termelési....
2019.02.15
A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofőrje, amelyik árokba csapódott péntek reggel a....