Hungexpó

Újra megnyitja kapuit az Ipar Napjai, ahol ember és gép találkozik

2015.05.03.

Világmárkák, multinacionális cégek, hazai és külföldi kis- és középvállalatok kínálata várja a szakembereket az IPAR NAPJAI, MACH-TECH-en 2015. május közepén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére, valamint olyan események számára, mint az APPLICATION ZONE gyakorlati bemutató, vagy a „Techtogether – GTE - MACH-TECH” verseny, ahol egyetemisták és főiskolások mérik össze tudásukat.

RÉSZTVEVŐK:

A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország mutatja be ipari tevékenységét vállalkozásain keresztül! A kiállítók is nagyobb létszámban jelentkeztek a kiállításra, több mint 380 cég mutatja majd be az ipar különböző szektoraiban számottevő termékeit, szolgáltatásait, újdonságait. 40%-uk nagyobb standdal érkezik, mint az előző években. Kollektív megjelenésekből szintén nem lesz hiány! Tajvani, német és osztrák közösségi standok is megtalálhatók lesznek a pavilonokban. A kiállítói lista itt olvasható: http://iparnapjai.hu/hu/online-katalogus

 

PROGRAMOK:

A széleskörű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket, valamint megtekinthető lesz a Fórum Színpad programja és a kiállítói újdonság-bemutatók.

APPLICATION ZONE:

„Az Ember és gép. Múlt, jelen… és a jövő” címmel idén is Application Zone, mely program igazi meglepetéseket tartogat a műszaki-mérnöki megoldások kedvelőinek! Az új koncepció alapján összeállított gyakorlati bemutatón látható lesz többek között: virtuális 3D képet megjelenítő tablet, biometrikus munkaidő-nyilvántartó rendszer, hagyományos és lineáris szállítórendszer, CNC oktató szoftver (3D-s szimulációval), egyedi robotprogramozás, fémet alkalmazó 3D nyomtató, közvetlenül (adatrögzítő) szoftverbe dolgozó mérési rendszer

Az Application Zone részletei és a résztvevő cégek: http://iparnapjai.hu/hu/appzone

NAGYDÍJ:

2015-ben is NAGYDÍJ elismerésben részesültek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációs termékek.

A „G” pavilonban lévő NAGYDÍJAS standon minden látogató megtekintheti a 6 NAGYDÍJ kitüntetésben részesült terméket, valamint a Különdíjat és az Elismerő Oklevelet kapott cégek fejlesztéseit.

A kiállítás támogató partnere: ISCAR Hungary Kft.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ:

Időpont: 2015. május 12-15.

Nyitva tartás: 10-17 óráig

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A és G pavilon

Bejárat: I., III. kapu

Parkolás: P5 és P3 belső parkoló

Regisztráció: A kiállításon kötelező szakmai regisztráció működik. Előzetes online regisztráció esetén a belépés ingyenes: http://iparnapjai.hu/hu/regisztracio

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.05.26
A gyalogosoknak mindig elsőbbségük van a zebrán, de sajnos ezt nem mindig kapják meg. Megmutatjuk,....
2019.05.26
A honvédelmi miniszter szerint az önvezető járművekben – beleértve az önvezető harci járműveket –....
2019.05.26
Kecskemét térségében csak egy forgalmi sáv járható az autópálya Szeged felé vezető oldalán - írja a....
2019.05.26
Motoros és egy mentőautó ütközött az M6-os autópálya dunaújvárosi szakaszán - írja a police.hu. ..
2019.05.26
Az első napot követően a tizedik helyen áll a MOL Racing Team két versenyzője, Herczig Norbert és....
2019.05.26
Charles Leclerc az idei szezonban egyértelműen második számú pilóta szerepben versenyez a Ferrari....
2019.05.25
A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője az első futamon....
2019.05.25
Idén a Tankpool24 Racing mindkét Mercedesét Kecskeméten készítik fel, nagyrészt magyar mérnökök. ..
2019.05.25
Zöld utat kapott a Fiat Tipo arculati átalakítása, amihez a megfelelő anyagi háttér is....
2019.05.25
Jitet Kustana Indonéziából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....