Toyota

Valóban halhatatlanná vált a Toyota

2017.05.04.

Az Amerikai Reklámszövetség a napokban beválasztotta a Toyotát a reklámipari hírességek csarnokába (Advertising Hall of Fame). Az autógyártó ezzel hivatalosan is az amerikai és a globális kultúra szerves részévé vált, és nem mellékesen az első külföldi autómárka, amelyet beválasztottak a hírességek csarnokába!

Procter & Gamble, The Coca-Cola Company, McDonald’s, The Walt Disney Company – ilyen és hasonló óriások, a globális gazdaság legnagyobb szereplői, a díj fennállásának nyolc évtizede alatt mindössze heten – kaptak bebocsátást eddig a reklámipari hírességek csarnokába, elnyerve ezzel az Amerikai Reklámszövetség (American Advertising Federation, AAF) legrangosabb elismerését. A „reklámipart átalakító, az észak-amerikai kultúra szerves részévé váló” vállalatok közé emelték idén nyolcadikként a Toyotát is.

A Toyota Tundra újszerű, 2012-es kampányától – amelyben a pickup elvontatta a 136 tonnás Endeavour űrsiklót –, a multikulturális közösségek felé nyitó, korukat megelőző projekteken át (mint amilyen az autóiknak előszeretettel becenevet adó, spanyol ajkú lakosságot megcélzó Mas Que un Auto’ / ’Több mint autó’ volt) több különleges kampányt is futatott a Toyota az elmúlt időszakban. A Mirai legutóbbi outdoor kampánya (amelyben az óriásplakátokat tartó konzolok a levegőt tisztítják) pedig egyenesen korszakalkotónak nevezhető.

Egészen a Prius hibrid és Mirai üzemanyagcellás modelleket hirdető, egyben a környezettudatos gondolkodást és a modern technológiákat is népszerűsítő kampányokig a Toyota újra és újra tanúbizonyságot tett és tesz a reklám és a marketing terén elfoglalt kreatív vezető szerepéről, miközben minden tevékenységével – legyen az hirdetés, autógyártás vagy jótékonykodás – az emberek javát igyekszik szolgálni, erősítve nemzetünk meghatározó értékeit: a sokszínűséget, a befogadó szemléletet és az előre tekintő gondolkodást” – hangsúlyozta a díj átadásakor James Edmund Datri, az AAF elnök-vezérigazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.01.27
Ma éljük át az autózás csúcsát, vagy régen jobb volt? Sokféle szempontot lehet összevetni,....
2020.01.27
Japán az az ország, ahol szinte a megvétel után máris tuningolhatjuk az autóinkat, méghozzá gyári....
2020.01.27
Vadim Konopyansky Oroszországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2020.01.27
Október 23-25-én a franciaországi Marseille-ben és a Paul Ricard Forma-1-es versenypályán rendezik....
2020.01.27
Várhatóan idén ősszel kapható lesz a szériagyártású R 18, viszont a koncepció modellek hatalmas....
2020.01.27
- Az Audi az idei davosi Világgazdasági Fórumon ismét bemutatkozhatott, mint a fenntartható....
2020.01.27
Az új Ford Puma hatásosan egyesíti a lenyűgöző külső formaterv, a kategóriaelső praktikum és a....
2020.01.27
A változtatható szelepvezérlés nem újekeltű dolog, viszont egyre kifinomultabb és nagyobb üzemi....
2020.01.27
Tágas, variálható és a téli útviszonyokra is ideálisan felszerelt: a ŠKODA modelljei – mint például....
2020.01.27
Az ausztriai Felsőőr egy próbaprojekt résztvevőjeként a közelmúltban öt e-töltőállomást telepített....