támogatás

Városbálon jótékonykodik Kiss Norbi Hatvanban

2019.02.07.

A világ egyik leghíresebb autóverseny pályáján, az olaszországi Misanoban rendezett  Európa bajnoki futamon szerzett trófeáját ajánlja fel Kiss Norbi, kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor világbajnok autóversenyző jótékony célra. A Mercedes AMG magyarországi nagykövete  kedvesével Mártival, a hatvani Városbál vendége lesz, ahová a Hatvan Városért  Közalapítvány és Horváth Richárd polgármester meghívására látogat el a világhírű magyar autóversenyző. 

 

- Mindig nagyon szívesen megyek Hatvanba, kicsit második otthonomnak is érzem ezt a fantasztikus várost, ráadásul állatvédő alapítványunk, a Macskaárvaház is innen nem messze található, így gyakran átutazóban is meg szoktam állni - mondja Kiss Norbi, hozzátéve, számos kedves emlék, és barátságok is fűzik a városhoz, ahol sok szurkolója is van. Köztük Horváth Richárd polgármester és családja, akik a múlt évi hungaroringi versenyén végig drukkoltak Norbinak a győzelemhez. Kiss Norbi hozzátette: idén is számos olyan program van, amin feltétlenül részt fog venni a városban. 

Kiss Norbi Hatvan polgármesterével.- A Hatvani Tuning Show-t semmiképpen sem hagyom ki, hiszen Magyarország egyik leglátványosabb autós rendezvénye, és hatvani barátaimmal azt is tervezzük, hogy tavasszal vízitúrán veszünk részt Hatvan folyóján, a Zagyván, ezzel is népszerűsítve a természet, az állatok védelmét, és a környék szépségeit. Norbi miután megtudta, hogy az idei Hatvani Városbál jótékony célja az, hogy a város gyermekorvosi rendelő intézetének klimatizálására gyűjtsenek, úgy döntött autósport karrierjéből egy különleges ereklyét bocsájt a szervezők rendelkezésére. - Minden évben az olaszországi Misano-ban kezdődik a Kamion Európa Bajnokság, idén is ott lesz az első futamunk. Mindig rendkívül kiélezett a küzdelem, hiszen általában az első versenyhétvége alatt szeretné mindenki megmutatni tudása legjavát, ezért ez minden évben egy rendkívül izgalmas verseny. Úgy döntöttem, egyik korábbi Misanoban szerzett serlegemmel segítem a Hatvani Városbál jótékony céljait, és bízom benne, hogy sokan szurkolnak majd idén is a futamgyőzelmeimhez. 

- Örülünk, hogy a Hatvani Városbálon itt lesz velünk Kiss Norbi, aki autósportban nyújtott kimagasló teljesítménye, valamint a természet és állatvédelemben végzett önkéntes szerepvállalása miatt egyaránt sokak példaképe - mondja Horváth Richárd polgármester, aki büszke arra, hogy Norbi itthon és külföldön is rendszeresen viszi Hatvan városának jó hírét. 

- Kiss Norbit tehát példaképként és barátként is szeretettel várjuk a hatvani Városbálon és ismerve állatvédelmi, vegetariánus elkötelezettségét természetesen húsmentes vacsorával kedveskedünk majd neki - teszi Hozzá Hatvan polgármestere, Horváth Richárd.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.11.19
Ausztria legszebb tájai között tartják számon a meseszép Wörthi tavat melynek egyik fő attrakciója....
2019.11.19
Újabb országban, ezúttal Magyarországon nyerte el a Jaguar Land Rover járművek és alkatrészek....
2019.11.19
Mechanikus összkerékhajtási rendszerrel szerelte a Camry és Avalon szedánokat a Toyota. A rendszer....
2019.11.19
Az Eurotrade Kft. Európában egyedülálló módon olyan piacbevezető szakmai napot szervezett, ahol két....
2019.11.19
Bővült az Európai Unió autópiaca októberben. Szinte minden nagy tagállamban nőtt a forgalomba....
2019.11.19
 A Porsche Taycan az Amerikai Egyesült Államokban is bemutatkozik 2019. november 20-án, a Los....
2019.11.19
A DriveNow szolgáltatása november 19-től Bécsben SHARE NOW néven lesz elérhető. A névváltás mögött....
2019.11.19
2014-ben zárt be az Opel bochumi gyára. Most újra hasznosították, a német posta csomagelosztó....
2019.11.19
Egy 49 éves linzi nő hétfő reggel háromnegyed óra leforgása alatt négyszer okozott balesetet,....
2019.11.18
A Volkswagen Golf több, mint egyszerű autó, kétségtelenül a németek zászlóshajója, amit mi sem....