Maserati

A Måneskin frontembere lett az elektromos Maseratik reklámarca

2024.04.21.

Damiano, a világhírű Måneskin rockegyüttes frontembere ezúttal színészként jelenik meg a nyilvánosság előtt. Ő ugyanis a főszereplője a Maserati legújabb reklámfilmjének, amely az 'It turns you on' címet viseli.  A világsztár a spotban a Maserati elektromos modelljeinek, a Folgore sorozat egy-egy változatának volánja mögé ül.

Az olasz Måneskin rockbanda 2016-ban alakult Rómában. Ők képviselték Olaszországot a 2021-es Eurovíziós Dalfesztiválon Rotterdamban a „Zitti e buoni” című dallal, amellyel meg is nyerték a versenyt. Az együttes az olasz X-Faktor tizenegyedik szériája második helyezettje volt, ezután indult be karrierjük. Azóta világsikert futottak be, az olasz rock igazi ikonjaivá nőtték ki magukat.

Így aztán Damiano David, a Måneskin frontembere nem véletlenül lett, a „It turns you on” kampány főszereplője, amellyel a Maserati bemutatja az elektromos Folgore sorozatot.

A 90 másodperces filmben - amelynek kreatív koncepcióját a Naïve kommunikációs ügynökség dolgozta ki, és a Buddy Film produkciós cég gyártotta le - Gabriele Mainetti rendező Damianóra bízta a Trident legújabb elektromos autóinak tesztvezetői szerepét. A GranTurismo Folgore, a vadonatúj GranCabrio Folgore (amelynek egy jelentős nemzetközi eseményt szenteltek Riminiben) és a Grecale Folgore egy olyan történet főszereplői, amelyben megjelennek a Maserati karakteres tulajdonságai: szenvedély, vízió, innováció, olasz szellem és életérzés, valamint az intuíció.

Damiano és a Maserati Folgore együtt olyan ütős párossá váltak a klipben, amire csak egy ösztönös művész és egy nagyszerű autó képes. „A 90 másodperces klipben, amely a világ 40 országában debütál 14 nyelvű szinkronnal, az atmoszféra és a szkeccsek tökéletesen visszaadják a Dolce Vita hangulatát: azt a kifinomult, egyben könnyed olaszságot, amit a világ csodál és szeret. Pontosan úgy, mint Damiano, egy világsikert elért fiatalember, aki - nem meglepő módon - elhajt az azonos értékekkel és exkluzivitással teli Maseratival” – mondta Giovanni Perosino, a Maserati marketing- és kommunikációs igazgatója a bemutató alkalmával.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.28
Áprilisban a DataHouse adatai szerint mintegy 80 900 személygépkocsi cserélt gazdát, 21 százalékkal....
2024.05.28
Múzeumi darabokat idéző klasszikus műveket mutatnak be a Mester tanítványai. ..
2024.05.28
Ketten meghaltak, amikor frontálisan ütközött két autó a 48-as főúton, Haláp és Vámospércs között....
2024.05.28
Az amerikai közúti közlekedésbiztonsági hivatal (NHTSA) vizsgálatot idított Waymo vállalat ötödik....
2024.05.28
Farkas Kevin megtörte a jeget, és megszerezte első pontjait a 2024-es szezonban Le Mans-ban, a Red....
2024.05.28
Hazánkban is bemutatkozott a Suzuki Swift negyedik generációja. A teljesen új modell az elődök....
2024.05.28
A 67-es főút Látrány elkerülő szakaszának bővítése keretében átadott több mint 10 kilométeres....
2024.05.28
Véget ért egy jókora dugókkal járó munka, mostantól az autósok és a gyalogosok is örülhetnek. ..
2024.05.28
Az elmúlt héten a megengedett sebességhatárokat regisztráltan 2926-an lépték át Bács-Kiskun....
2024.05.28
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események az Útinform jelentése alapján. ..