Hungexpó

1.000.000 LEGO®kocka és Mauritius-szigeteki nyereményút az Utazás kiállításon

2015.02.14.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 38-ik alkalommal, február 26. és március 1. között nyitja meg újra kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás évről évre több száz kiállítóval, kedvezményes utazási ajánlatokkal, nyereményjátékokkal és látványos programokkal várja a látogatókat.

A kiállításon találkozhatnak többek közt Olaszország, Törökország, Thaiföld és Ciprus kiállítóival, de a belföldi kínálat sem marad el. A Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel irodák mellett a Balaton régió például több mint 20 kiállítóval jelenik meg, valamint jelen lesz Vas és Békés megye, Győr, Debrecen és Pápa városa is. Belföldi díszvendég Székesfehérvár, külföldi díszvendég Románia.

A kiállítás legnagyobb attrakciója azonban minden bizonnyal az a 180 m2-es Magyarország térkép lesz, mely 1.000.000 LEGO® kockából épül majd fel. Az országban ez idáig nem épült ekkora LEGO-ból készült térkép, de az Utazás kiállításon elkészül a gigantikus látványosság. És hogy lehet, hogy a kiállítás ideje alatt készül el a térkép? A Tihanyi Bencés Apátság, a Szent István Bazilika vagy a hortobágyi Kilenclyukú híd mellé a látogatók által kirakott LEGO munkák is felkerülnek és ezekkel lesz teljes az ország képe.

A kicsiket a LEGO® Store Játszóház várja, ahol a legújabb játékokat is kipróbálhatják, a jó hangulatról pedig ember nagyságú LEGO figurák gondoskodnak.

Az Utazás kiállítás nyitja a tavaszi szezont. Ilyenkor a hosszú tél után már mindenki napsütéses, vidám napokra vágyik. Idén egy szerencsés pár elrepülhet a világ egyik legszebb és legnaposabb szigetére. A versenybe kerüléshez az Utazásra jegyet váltó látogatóknak egy pár kérdésből álló nyeremény szelvényt kell kitölteniük. Ezeket a szelvényeket az A pavilon több pontján is leadhatják. A helyes választ adók közül kerül majd ki az az egy szerencsés, aki megnyeri az 1 hetes, 2 fő részére szóló Mauritius-szigeteki álomutazást.

A Teszt&Go elnevezésű autós programon megjelennek a hazánkban kapható autómárkák, így megismerkedhetnek különböző kategóriák régebbi és új modelljeivel is. Kiváló alkalom lehet ez egy autó vásárlás előkészítéséhez, tájékozódáshoz vagy egy-egy modell teszteléséhez. Tesztvezetések, személyes tanácsadások és sok-sok autó testközelből.

A kiállítás első napja – február 26., csütörtök – szakmai nap, amikorra drágább belépőjegy érvényes. A belépővel az egyidejű Bringa Expo és Afrika Expo kiállítások is megtekinthetőek. Szintén az idei év különlegessége, hogy a LEGO Store Budapest jóvoltából minden belépő mellé jár egy 500 Ft értékű LEGO kupon.

Az eseményre több kedvezményes jegy is elérhető, melyek listáját megtalálják a kiállítás weboldalán. A belépőjegyet online 2500 Ft helyett 1900 Ft-ért vásárolhatják meg, és ezzel még a kasszáknál való sorban állást is elkerülhetik.

Bővebb információ:

www.utazas.hungexpo.hu

www.facebook.com/utazaskiallitas

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.26
Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este....
2024.04.26
Izgalmas, sokoldalú és attraktív szakma, melynek minősége és tudásszintje rohamosan nő. ..
2024.04.26
Elődjeik sikereire alapozva érkezik meg az új CUPRA Formentor és az új CUPRA Leon. ..
2024.04.26
Látványosan megcsillogtatja különleges képességeit legújabb reklámfilmjében a Toyota GR Corolla. A....
2024.04.26
Mutatjuk, hol milyen óriási a bérszakadék.   ..
2024.04.26
A Peugeot immár tizenegyedik alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat.....
2024.04.26
A Datahouse adatai szerint 2023-ban 128 ezer 469 új személygépkocsit és kishaszonjárművet helyeztek....
2024.04.26
- A kínai többségi tulajdonú Volvo Cars a közös és társult vállalkozásokat nem számítva 6,8....
2024.04.26
- Akkor és Most Jármű Expo néven rendeznek a hétvégén a régmúlt, illetve a jelen két- és négykerekű....
2024.04.26
Nico Hülkenberg, a Haas Forma-1-es csapatának német pilótája jövőre a Saubernél, majd annak....