biztosítás

CarGarantie: garancia és ügyfélkötődés

2014.06.25.

A meglévő ügyfeleket meg kell tartani! Hiszen mindenki tudja, hogy lényegesen kifizetődőbb a régi ügyfeleket megtartani, mint újakat megnyerni. A szakkereskedők számára mindenekelőtt a fokozódó iparági verseny miatt egyre fontosabb, hogy ügyfeleiket megtartsák.

A CarGarantie szakosodott biztosítóként ezért az új és használt gépkocsikra, valamint motorkerékpárokra vonatkozó klasszikus garanciaprogramok mellett az ügyfélkötődést erősítő professzionális programokat is kínál. Ezzel a mindenre kiterjedő csomaggal a kereskedő magához kötheti az ügyfelet a következő autóvásárlásig.

Tapasztalatra alapozott siker

A CarGarantie Európa egyik legtapasztaltabb, vezető garanciaspecialistája.
A CarGarantie jelenleg több mint 2,1 millió garanciaszerződést felölelő állományával és mintegy 23 000 szerződéses partnerével átfogó szakmai ismeretekkel rendelkezik. A CarGarantie 2004 óta budapesti telephelyével Magyarországon is képviselteti magát, és így idén ünnepli 10 éves magyarországi céges jubileumát.

Az első magyarországi kooperációs partner az Opel volt. Röviddel ezt követően aláírták az első kereskedői szerződéseket a nagy autókereskedésekkel. Időközben további együttműködés jött létre f a Chevrolet, BMW, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz és Volvo márkával. A motorkerékpár üzletágban a CarGarantie a BMW Motorrad és a Harley-Davidson importőrök hivatalos partnere.

Méretre szabott garanciamodellek

Minden kereskedő speciális követelményeket támaszt egy garanciával szemben. A kockázatvállalási hajlandóság is cégről cégre eltérő. Emiatt a CarGarantie minden igényre megfelelő megoldást kínál – legyen szó klasszikus, kockázat nélküli teljes körű garanciaszolgáltatásról, vagy a kereskedő saját garanciájáról. A CarGarantie mindezt egyszerre kínálja a kereskedőknek. A különleges az, hogy a kereskedő problémamentesen válthat az egyes garanciamodellek között.

Az extra ügyfélkötődésért

Annak érdekében, hogy erősítse az ügyfelek kötődését a kereskedőcéghez, a CarGarantie professzionális ügyfélkapcsolati programokat kínál. Ezeket a klasszikus garanciatermékekbe integrálják. A kereskedő ideális ügyfélgondozást lehetővé tevő, egyéni igényekre szabott koncepciót kap a CarGarantie-tól. Így az ügyfélkapcsolati program keretében minden ügyfelet rendszeresen megkeresnek levélben, és emlékeztetik a garanciahosszabbításra. A jármű üzembentartója személyes ügyfél­kártyáján mindenkor keze ügyében tudhatja a kereskedő, a jármű és a garancia legfontosabb adatait. Kérésre a CarGarantie a programhoz tartozó minden apró részletet, mint például a levél, az ügyfélkártya, a mappa a kereskedő arculattervéhez igazít. A cél az, kereskedő a rendszeres kapcsolattartás által akár a következő autóvásárlásig megőrizze az ügyfelet..

Átfogó ügyfélkezelés

A CarGarantie nem csupán a garanciák területén kínál teljes körű szolgáltatást. Az Önök garanciaspecialistája minden területen különös figyelmet szentel partnerei részletes és személyes ügyfélgondozásának, ezért optimális kiszolgálást szavatoló, ügyfélszolgálati egységeket hozott létre: legyen szó személyes külszolgálatos kapcsolattartóról, a garancia témájában felmerülő minden kérdést megválaszoló ServiceCenterről vagy a kárbejelentések telefonos jóváhagyását lehetővé tevő garanciaügyintézésről.

Ügyfeleink ezen túlmenően átfogó marketingtámogatást is élveznek. Szakértőink három területen – grafika, direktmarketing és PR – támogatják a CarGarantie-partnereket minden felmerülő feladatukban. Így a grafikai részleg kérésre a garanciatermékhez kapcsolódó teljes reklámanyagot megtervezi: egyedi irattartó mappát a garanciadokumentumokhoz, ügyfélkártyákhoz, bónusz-csekkfüzetekhez, valamint reklám- és bemutatóanyagot a szalon számára, mint pl. szórólapokat, rendszám-betéteket, posztereket, zászlókat stb. Így a kereskedő ideálisan támogathatja saját arculatát, a garanciaterméket optimálisan értékesítheti, miközben saját központi üzleti területére összpontosít.

Hozzáértő. Korrekt. Szolgáltatásorientált

A CarGarantie teljes termék- és szolgáltatásválasztékát a „Hozzáértő, korrekt és szolgáltatásorientált” mottónak megfelelően partnerei egyéni igényeihez igazítja. Volvo Galeria: a Cargarantie-val közös ügyfélmegtartasi programnak köszönhetően szervizunk kihasználtsága 20 %kal bővült, a visszatérő megmaradó ügyfelek száma folyamatosan nő. A garanciaprogram egyértelműen serkenti hasznaltgépjarmu eladásainkat is!

 Emellett a prémium szolgáltató mindenekelőtt az autókereskedések mindennapjait egyszerűvé és hatékonnyá tevő megvalósítást helyezi a középpontba. Sokéves nemzetközi tapasztalatának köszönhetően a vállalat erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy a szakkereskedőknek korrekt és hosszútávon fenntartható díjakat kínálhasson fel.

43 évvel ezelőtt a CarGarantie vezette be elsőként a használt autókra vonatkozó garanciát Németországban. A vállalat 2004 óta Magyarországon is képviselteti magát. Az időközben 18 európai országban és Kínában is tevékenykedő nemzetközi vállalat új és használt autókra, valamint motorkerékpárokra szóló ügyfélkötődési és garanciaprogramokat kínál a minősített márkakereskedéseknek. A CarGarantie több mint 2,1 millió garanciaszerződést felölelő állományával és több mint 23 000 szerződéses partnerével Európa egyik legtapasztaltabb, vezető garancia-szakbiztosítója.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.12.06
A termékkínálat elektromos alapokra helyezésének következetes folytatása azt jelenti, hogy a szén-....
2019.12.06
Vajon melyik jobb? A környezetbarát zöldként reklámozott UX 250h 4WD jelű hibrid Lexus, vagy a....
2019.12.06
A Magyar Innovációs Szövetség, az ITM-mel és az NKFIH-val együtt, keresi azokat a gazdasági....
2019.12.06
Patrick Heyman Belgiumból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.12.06
Átadták a forgalomnak az oroszországi M-11-es autópálya-szakaszt. Ez volt az utolsó, még épülő....
2019.12.06
Ismerjék meg a világ egyik leghíresebb műtárgyát, a Mona Lisa-t! ..
2019.12.06
– Megjelent a Kispöfögők mesekönyv-sorozat legújabb kötete, melynek főszereplői a Gyermekvasút....
2019.12.06
Sztrájk a General Motors-nál, továbbra is süllyedő kínai autóeladások, az új generáció új szokásai....
2019.12.06
Charles Wassen, a Dana Hungary Kft. ügyvezetője egyike a legbefolyásosabb Magyarországon dolgozó,....
2019.12.06
Egy motoros vesztette életét a Rábapatona térségében történt baleset során - írja a police.hu ..