Real Garant

A garanciáról általában

2019.04.23.

Az új és a használt autók értékesítésekor a garancia a lehető legjobb eszköz a kereskedő számára, amellyel a „portéka” minőségét fémjelezheti. Még egy értékesítési érv van a markában és a járművek értékállósága is garantált, ideális esetben az ügyfelek akár a következő járművásárlásig is kötődnek az értékesítő kereskedőhöz. Váratlan káreset, műszaki meghibásodás esetén az ügyfél automatikusan a kereskedőjéhez fordul. 

Ennek köszönhetően fokozódik az ügyfélhűség és az autószalon műhelyének kihasználtsága, ami hosszú távon magasabb árbevételt generál. Erősödik az alkatrész ill. tartozék-forgalom is. De nem csupán a kereskedő és szervize profitál a garanciavállalásból. A végfelhasználóban jó érzést kelt az a tudat, hogy pénzügyi szempontból biztonságban van és műszaki probléma esetén védelmet élvez a váratlan javítási költségekkel szemben.

Újautó kiterjesztett garancia – Ügyfélkapcsolat a következő járművásárlásig

Az újautó kiterjesztett garancia termékkel hosszabbítható meg a garanciavállalás a gyártói jótállási idő után is. Ezek a programok számos előnyt biztosítanak az értékesítő kereskedő és a végfelhasználó számára egyaránt. Az értékesítés egyrészt abból a plusz értékesítési érvből profitálhat, amelyet a meghosszabbított garancia biztosít számára, másrészt azonban ezek a programok az ügyfélhűség erősödését és a műhely kihasználtság javulását is elősegíti. A járműtulajdonos rendszeresen visszatér a szalonba és a műhelybe – méghozzá a gyártói garanciaidő lejárta után is. Ily módon a kereskedő lehetőséget biztosít saját magának arra, hogy újra és újra meggyőzze az ügyfelet saját szolgáltatásainak színvonaláról, aki ezáltal a következő autót is a kereskedőnél vásárolhatja. Ez összességében nagyobb árbevételt generál a kereskedő oldalán.

De a jármű üzembentartója is profitál a hosszabb garanciából, mert az védelmet nyújt a számára a váratlan és gyakran magas javítási költségekkel szemben, és ezenkívül a jármű használtpiaci értékét is jelentősen növeli.

Emellett az újautó kiterjesztett garancia tervezési biztonságot is garantál a lízingtársaságok számára. A garanciahosszabbítások megkötésével pontosabban tervezhetők a járművel kapcsolatos költségek a futamidő alatt.

A Real Garant vállalatról

A Real Garant már több mint 30 éve a garanciabiztosítások szakértője és a givit WMS szolgáltatója az autóiparban a saját körben nyújtott garancia területén. A társaság Németországban, Spanyolországban, Belgiumban, Luxemburgban, Hollandiában, Ausztriában, Olaszországban, Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Portugáliában, Szlovéniában, Horvátországban valamint Svájcban van jelen, és hosszú évek óta a legnagyobb gyártók, importőrök és autóházak partnere.

A Real Garant Versicherung AG 2007 óta a Zurich Csoport leányvállalata.

További információk a www.realgarant.com weboldalon találhatók.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.05.22
Még be sem indítottuk a motort, de máris ezer dolgunk van! Tekintsünk át néhány használat előtti....
2019.05.22
A közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjén közel két tucat család mérte össze tudását - írja....
2019.05.22
A DTM mezőnye visszatért a belgiumi Zolder pályájára, Nico Müller pedig egy harmadik hellyel....
2019.05.22
Arnold Schwarzenegger, a híres színész, Kalifornia egykori kormányzója, Ausztria szülötte a....
2019.05.22
A „Sötét zsaruk a Föld körül” című filmben vállalt főszerepét különleges űrexpedícióval ünnepli a....
2019.05.22
Április végén átlépte az ötmilliós határt az osztrák rendszámmal közlekedő személygépkocsi száma –....
2019.05.21
Hosszú múltra tekint vissza a BMW 3-as sorozata, és amíg mindenki az M3-ra csorgatja azt a....
2019.05.21
Annyira brit, annyira tisztelendő. Különleges modellel emlékezik legendás 59-es győzelmére az Aston....
2019.05.21
Erdogan Basol Törökországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.05.21
Az indiai járműgyártó jelentős nyereségcsökkenéssel zárta a március végével záródott pénzügyi....