Real Garant

A garanciáról általában

2019.04.23.

Az új és a használt autók értékesítésekor a garancia a lehető legjobb eszköz a kereskedő számára, amellyel a „portéka” minőségét fémjelezheti. Még egy értékesítési érv van a markában és a járművek értékállósága is garantált, ideális esetben az ügyfelek akár a következő járművásárlásig is kötődnek az értékesítő kereskedőhöz. Váratlan káreset, műszaki meghibásodás esetén az ügyfél automatikusan a kereskedőjéhez fordul. 

Ennek köszönhetően fokozódik az ügyfélhűség és az autószalon műhelyének kihasználtsága, ami hosszú távon magasabb árbevételt generál. Erősödik az alkatrész ill. tartozék-forgalom is. De nem csupán a kereskedő és szervize profitál a garanciavállalásból. A végfelhasználóban jó érzést kelt az a tudat, hogy pénzügyi szempontból biztonságban van és műszaki probléma esetén védelmet élvez a váratlan javítási költségekkel szemben.

Újautó kiterjesztett garancia – Ügyfélkapcsolat a következő járművásárlásig

Az újautó kiterjesztett garancia termékkel hosszabbítható meg a garanciavállalás a gyártói jótállási idő után is. Ezek a programok számos előnyt biztosítanak az értékesítő kereskedő és a végfelhasználó számára egyaránt. Az értékesítés egyrészt abból a plusz értékesítési érvből profitálhat, amelyet a meghosszabbított garancia biztosít számára, másrészt azonban ezek a programok az ügyfélhűség erősödését és a műhely kihasználtság javulását is elősegíti. A járműtulajdonos rendszeresen visszatér a szalonba és a műhelybe – méghozzá a gyártói garanciaidő lejárta után is. Ily módon a kereskedő lehetőséget biztosít saját magának arra, hogy újra és újra meggyőzze az ügyfelet saját szolgáltatásainak színvonaláról, aki ezáltal a következő autót is a kereskedőnél vásárolhatja. Ez összességében nagyobb árbevételt generál a kereskedő oldalán.

De a jármű üzembentartója is profitál a hosszabb garanciából, mert az védelmet nyújt a számára a váratlan és gyakran magas javítási költségekkel szemben, és ezenkívül a jármű használtpiaci értékét is jelentősen növeli.

Emellett az újautó kiterjesztett garancia tervezési biztonságot is garantál a lízingtársaságok számára. A garanciahosszabbítások megkötésével pontosabban tervezhetők a járművel kapcsolatos költségek a futamidő alatt.

A Real Garant vállalatról

A Real Garant már több mint 30 éve a garanciabiztosítások szakértője és a givit WMS szolgáltatója az autóiparban a saját körben nyújtott garancia területén. A társaság Németországban, Spanyolországban, Belgiumban, Luxemburgban, Hollandiában, Ausztriában, Olaszországban, Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Romániában, Portugáliában, Szlovéniában, Horvátországban valamint Svájcban van jelen, és hosszú évek óta a legnagyobb gyártók, importőrök és autóházak partnere.

A Real Garant Versicherung AG 2007 óta a Zurich Csoport leányvállalata.

További információk a www.realgarant.com weboldalon találhatók.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.07.22
A Volvo Cars több mint 500 ezer autóját rendelte vissza ellenőrzésre világszerte egy hibás....
2019.07.22
Újabb generációkat boldogít a hármas legújabb változata. A ma még a tehetős üzletemberek céges....
2019.07.22
Az eddig még ritkasággal felérő vízbefecskendezést még tovább gondolták: az új szűrés révén....
2019.07.22
Husan Sodiqov Üzbegisztánból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2019.07.22
Hercegszántónál egy kilépésre jelentkező kistehergépjármű csomagterében hat elektromos kerékpárt....
2019.07.22
- A Mol 6 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán....
2019.07.22
Növelte eladásait, bevételét és nyereségét a második negyedévben a dél-koreai Hyundai autógyár -....
2019.07.22
Évente nyolcvan ország mintegy kétszázezer ügyfelét fogja kiszolgálni a PSA-konszern 550 millió....
2019.07.22
Már néhány tized bar nyomáskülönbség és pár tized milliméter profilmélység-eltérés miatt is nőhet....
2019.07.22
A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a....