társadalmi szerepvállalás

Kalapács alatt az F1-es mezőny által aláírt sisak!

2017.10.12.

Az idei Formula–1-es mezőny összes tagja aláírta azt a sisakot, amely nemes célt szolgálva kerül kalapács alá. Gyűjtők, figyelem! A licit elkezdődött.

A 32. Formula 1-es Magyar Nagydíj vasárnapi rajtja előtt a hagyományokhoz híven idén is a magyar komolyzene nagyjai adták elő a Himnuszt. Molnár Levente, Liszt-díjas operaénekes, valamint Bogányi Gergely Liszt- Kossuth- és Príma-díjas zongoraművész a 2017-es Virtuózok-adás egyik közönség-kedvencével, Bonino Anna-Sofia hegedűművésszel együtt adta elő a Himnuszt.

A Virtuózokban feltűnt bűbájos, mindig mosolygós Bonino Anna-Sofia valódi példakép mindannyiunk számára. A fiatal zenésznél két éve szklerózis multiplexet diagnosztizáltak (amely a központi idegrendszer krónikus, idegsejteket károsító gyulladásos betegsége), de ő úgy döntött, nem hagyja abba a zenélést, nem engedi, hogy legyőzze a betegség, amely az orvostudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlan, azonban a tüneti kezelés eredményes lehet. Kínában, illetve Oroszországban végeznek őssejt-beültetéses beavatkozásokat, amelyek a teljes tünetmentesség reményével kecsegtetnek.

A tehetséges fiatal művész, Bonino Anna-Sofia gyógyíttatására fordítják tehát azt az összeget, amely a fentebb említett, a teljes Formula–1-es mezőny által aláírt sisak elárverezéséből befolyik. A sisakot a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség ajánlotta fel, s a Hungaroring Sport Zrt. hathatós közreműködésével minden Formula 1-es versenyző aláírta.

“A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség örömmel ajánlotta fel a sisakot, mert számunkra fontosak a tehetségek, akkor is, ha nem a motorsportban bontogatják a szárnyaikat, és Anna-Sofia igazán megérdemli, hogy a magunk módján segítsünk neki” – nyilatkozta Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke.

“A társadalmi szerepvállalás mindig is fontos volt a Hungaroring számára, és ez a sisak, amelyet a 2017-es Formula 1-es mezőny minden tagja aláírt, felbecsülhetetlen eszmei értékkel bír. Anna-Sofia életigenlése és akaratereje olyan példamutató, hogy megérdemli a világ leggyorsabb autóversenyzőinek támogatását – még ha ezt közvetve, a Hungaroring közreműködésével kapja is meg” – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hunaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A licit állását az alábbi linken követhetik, sőt, amennyiben szeretnének a vitrinjükben tudni egy ilyen felbecsülhetetlen értékű sisakot, licitálhatnak is:

http://virtuozok.hu/jotekonysagi-aukcio/

(forrás. hungaroring.hu)

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2017.10.18
Öt év alatt 360.000 tíz évnél idősebb gépkocsit importáltak a hazai vásárlók. ..
2017.10.18
Mykola Kapusta Ukrajnából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2017.10.18
Használt autó vásárlás? Biztos kockázat, amit azért lehet minimalizálni.       ..
2017.10.18
A Suzuki európai motorkerékpár szerelői versenyén 9 ország képviseltette magát a Suzuki Németország....
2017.10.18
A kormány a közlekedés ügyét a polgári berendezkedés egyik legfontosabb elemeként tartja számon,....
2017.10.18
A rendőrség vádemelést javasol egy békéscsabai férfival szemben, aki a gyanú szerint halálos....
2017.10.18
Hatodik éve támogatja a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabda csapatát a Toyota. Az együttműködés....
2017.10.18
Utódot kap az elsőkerék-meghajtású japán luxusszedán. ..
2017.10.18
Két modellcsaláddal lépne elsősorban az indiai és a kínai piacra a Volkswagen az olcsó autók....
2017.10.18
A világtörténelem során mindig is híresek voltak a magyar forradalmárok bátorságukról, merészségü..