Piaggio

Még kedvezőbb garanciális védelem új robogók és motorkerékpárok vásárlása esetén

2017.07.31.

A Piaggio csoport magyarországi képviselete és a BikeGarantie by CarGarantie együttműködésüket megerősítve közös akciót indítottak, melynek keretein belül a Piaggio csoport bármely hivatalos kereskedőjénél vásárolt minden új Piaggio, Vespa, Aprilia és Moto Guzzi márkájú 50 ccm feletti robogóhoz és motorkerékpárhoz 2017-ben automatikusan négy éves garancia jár. A tervek szerint hamarosan használt motorkerékpárokat is bevonnak a programba. 

Az új motort vásárló ügyfél így hosszú időre biztosított a javítási költségekkel szemben. A kétéves gyártói garancia leteltével a Piaggio csoport magyarországi képviselete és a CarGarantie biztosító a következő 12 hónapra teljes garanciát nyújt, amely – néhány olyan kivételtől eltekintve, mint a tipikus kopóalkatrészek (gumiabroncsok stb.) – minden elektronikus és mechanikus alkatrészre kiterjed. Így a vevő a gyári garancia lejártával is ugyanolyan kiváló szintű védelmet élvez a garanciális javítások terén.

Ideális védelem

Garanciális meghibásodások esetén a CarGarantie állja a teljes munkadíjat és anyagköltséget, anélkül, hogy a motorosnak előzetesen meg kellene finanszíroznia azokat. Csak 50 000 kilométer összesített futásteljesítménytől fizetendő egy csekély, a ténylegesen megtett kilométerekhez igazodó önrész az anyagköltségre vonatkozóan. A garancia a járműhez kötődik, garanciaidőn belüli tulajdonosváltás esetén átruházható az új tulajdonosra. Ezen túlmenően utazáskor és üzleti utak alkalmával Európa-szerte érvényes.

Szoros együttműködés

A két partner együttműködése nem csak a garanciamegoldásokra terjed ki. A CarGarantie ügyfélkötődési specialistaként szakmai tudásával és tapasztalatával is az importőr mellett áll, továbbá reklámanyagokkal támogatja az értékesítést. Emellett a kiterjesztett garancia hozzájárul a Piaggio, Vespa, Aprilia és Moto Guzzi márkák magyarországi imázsának erősítéséhez, hosszú távon pedig jobb ügyfélkötődéshez, ezáltal a nyereség növekedéséhez segíti a Piaggio csoport magyarországi kereskedői hálózatát – és ehhez a kereskedők részéről többletráfordítást nem tesz szükségessé.

Lukóczky Csilla, a Vespa- Piaggio Csoport magyarországi képviselője:

„A kereskedések számára a garancia nem csak hosszútávú ügyfélkötődést jelent hanem fontos minőségi ismérv is. Örülünk, hogy egy ilyen tapasztalt partnerrel működhetünk együtt, mint a CarGarantie.”

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.11.17
Az okostelefonos alkalmazásoknak köszönhetően ma már jóval egyszerűbb és kényelmesebb az utazás,....
2019.11.17
Levonulóban a Sajó árvíze, így vasárnaptól már nincs vízátfolyás miatt lezárt út Borsod-Abaúj-....
2019.11.17
A rendőrségre szerdán érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi egy budakalászi családi ház udvarán....
2019.11.17
A DJI dróngyártó cég új alkalmazásával csupán egy okostelefon segítségével gyorsan azonosíthatók és....
2019.11.17
A járművezetés élethosszig tartó tanulást igényel – mondta Knezsik István, az Autós Nagykoalíció....
2019.11.17
Az oroszországi GAZ-csoport (Gorkovsky Avtomobilny Zavod) összeszerelő üzemet létesít Vietnámban –....
2019.11.16
Max Verstappen nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj szombati időmérő edzését, így a vasárnapi futamon....
2019.11.16
30 éve még nem léteztek japán prémiummárkák, de a 80-as évek végén a Toyota gondolt egy merészet,....
2019.11.16
Az immár hatszoros vb-győztes, az idei sorozatban is első Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája....
2019.11.16
Nikolay Chernyshev Oroszországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....