beszállító

Ragyogó növekedési kilátások a Varrocnál – terjed az okos világítás

2018.09.30.

Az okos járművilágítás felé elmozduló tendencia nyomán a következő négy évben több mint a duplájára növeli értékesítéseit a Varroc - a társaság vezérigazgatójának várakozása szerint.

E lehetőség mögött nem pusztán az új lámpák állnak – nyilatkozta az Automotive Newsnak Stephane Vedie, a Varroc Lighting Systems vezetője. "A fejlett új rendszerek sokkal összetettebb elektronikát és szoftvereket követelnek.”

A Varroc jó nyomon van éves értékesítéseinek megduplázása, s ezzel a több mint 2 milliárd dollár árbevétel felé, amit 2022-re szándékozik elérni a cég, mely mögött akvizíciók és a szervezeti növekedés állhat.

Mindez jelenleg 50-50 százalékban megoszlik az akvizíciók és a meglévő üzlet között – mondta a cégvezető. Ugyanakkor hozzátette, hogy a nagyobb szervezeti növekedés a szerencsésebb tényező.

E szegmens meglehetősen megélénkült, mivel az okos technológia forradalmon megy keresztül. A tendencia megköveteli az invesztíciót, ugyanakkor nagyobb profittal kecsegtet. - A LED irányításához elektromos kontrollmodulra van szükség, szoftverre van szükség - mondta Vedie.

A szoftver képessége lehetővé teszi a vásárlónak, hogy okos telefon applikációt használjon a jármű világításának testre szabásához, amikor az autó egyhelyben áll. A vásárlók néhány luxusmárkánál már tudnak választani, hogy az "udvariassági" világítás milyen színben köszöntse őket, amikor az autóhoz közelednek – ismertette.

Az újgenerációs világításszerelékek, valamint a házi szenzorok együttműködnek a vezetőt segítő fejlett rendszerrel, és végül az önvezetéssel. - Mi birtokoljuk az autó négy sarkát – közölte Vedie. „Nincs jobb hely az autón a radarnak, a szenzoroknak és a kameráknak." 

Az indiai központú Varroc Group 2012-ben helyezte el magát globális beszállítói térképen, amikor 92 millió dollárért megszerezte a detroiti Visteon világítási rendszer divízióját.

A társaság júniusban irodát nyitott Tokióban, kiterjesztve jelenlétét Japánban, szolgáltatást nyújtva az ottani autógyártóknak. Később Vietnamban, Hanoi közelében lendítette fel járművilágítási termelését. Ott mostanáig az üzem a motorbicikli világításban érdekelt vevőit szolgálta ki, de a terjeszkedés magában foglalja az autókhoz történő szállítást is.

Júliusban egy török céget, a Sa-Ba Automotive-t vette meg a Varroc, mely társaság külső és belső autóvilágítást is szállít az autógyártóknak. Az üzem Isztambul mellett található, de már építi gyártelepét Bulgáriában is.

Fordítás: Lehőcz Rudolf

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.12.16
A harmadik negyedévben szenvedtek az európai beszállítók és az autógyártók sem halmozták a....
2018.12.16
B. Erenburg Izraelből küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2018.12.16
Gyermekek szenvedtek szánkóbalesetet vasárnap Gödöllő külterületén - tájékoztatta a Pest Megyei....
2018.12.16
E heti rajzunk beküldője: T-boy. Rajzának címe: Sürgősen eladó egy full extrás autó ..
2018.12.16
A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a két férfinak az ügyében, akik egy helyijáratú buszon....
2018.12.16
Hideg idővel kezdődik a hét, helyenként mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, többfelé napközben is....
2018.12.16
Az Egyesült Államok mintegy két év múlva több kőolajat exportálhat, mint Oroszország - írja az MTI....
2018.12.16
Már csak egy hét van hátra karácsonyig, hiszen ma gyújtjuk meg a harmadik gyertyát az adventi....
2018.12.16
A Mars 2020 kutatórobot a tervek szerint 2021-ben landol a vörös bolygón azzal céllal, hogy az....
2018.12.16
A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához - írja a....