beszállító

Ragyogó növekedési kilátások a Varrocnál – terjed az okos világítás

2018.09.30.

Az okos járművilágítás felé elmozduló tendencia nyomán a következő négy évben több mint a duplájára növeli értékesítéseit a Varroc - a társaság vezérigazgatójának várakozása szerint.

E lehetőség mögött nem pusztán az új lámpák állnak – nyilatkozta az Automotive Newsnak Stephane Vedie, a Varroc Lighting Systems vezetője. "A fejlett új rendszerek sokkal összetettebb elektronikát és szoftvereket követelnek.”

A Varroc jó nyomon van éves értékesítéseinek megduplázása, s ezzel a több mint 2 milliárd dollár árbevétel felé, amit 2022-re szándékozik elérni a cég, mely mögött akvizíciók és a szervezeti növekedés állhat.

Mindez jelenleg 50-50 százalékban megoszlik az akvizíciók és a meglévő üzlet között – mondta a cégvezető. Ugyanakkor hozzátette, hogy a nagyobb szervezeti növekedés a szerencsésebb tényező.

E szegmens meglehetősen megélénkült, mivel az okos technológia forradalmon megy keresztül. A tendencia megköveteli az invesztíciót, ugyanakkor nagyobb profittal kecsegtet. - A LED irányításához elektromos kontrollmodulra van szükség, szoftverre van szükség - mondta Vedie.

A szoftver képessége lehetővé teszi a vásárlónak, hogy okos telefon applikációt használjon a jármű világításának testre szabásához, amikor az autó egyhelyben áll. A vásárlók néhány luxusmárkánál már tudnak választani, hogy az "udvariassági" világítás milyen színben köszöntse őket, amikor az autóhoz közelednek – ismertette.

Az újgenerációs világításszerelékek, valamint a házi szenzorok együttműködnek a vezetőt segítő fejlett rendszerrel, és végül az önvezetéssel. - Mi birtokoljuk az autó négy sarkát – közölte Vedie. „Nincs jobb hely az autón a radarnak, a szenzoroknak és a kameráknak." 

Az indiai központú Varroc Group 2012-ben helyezte el magát globális beszállítói térképen, amikor 92 millió dollárért megszerezte a detroiti Visteon világítási rendszer divízióját.

A társaság júniusban irodát nyitott Tokióban, kiterjesztve jelenlétét Japánban, szolgáltatást nyújtva az ottani autógyártóknak. Később Vietnamban, Hanoi közelében lendítette fel járművilágítási termelését. Ott mostanáig az üzem a motorbicikli világításban érdekelt vevőit szolgálta ki, de a terjeszkedés magában foglalja az autókhoz történő szállítást is.

Júliusban egy török céget, a Sa-Ba Automotive-t vette meg a Varroc, mely társaság külső és belső autóvilágítást is szállít az autógyártóknak. Az üzem Isztambul mellett található, de már építi gyártelepét Bulgáriában is.

Fordítás: Lehőcz Rudolf

 

Az oldal fő támogatója

 

2018.10.18
A gyanú szerint mintegy 600 millió forintnyi adó befizetését kerülte el két autókereskedő, az....
2018.10.18
A napokban történt egy eset, ahol egy sofőrszolgálatos nő totálkárosra törte a rábízott gépkocsit.....
2018.10.18
​​​​​​​A kampányban részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk....
2018.10.18
Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó....
2018.10.17
1912 nyarán, a Királyi Magyar Automobil Club szervezésében közel húsz bátor magyar és külföldi....
2018.10.17
Több millió eurós befektetéssel Érden építi fel új központját és tesztbázisát a járműipari AVL....
2018.10.17
Az Orosz Gépjárműgyártók Szövetsége (AEB) bejelentette, hogy 2018 szeptemberében az orosz autópiac....
2018.10.17
Újabb medvét gázolt el egy kamion szerdán a romániai A1-es (dél-erdélyi) autópálya Szeben megyei....
2018.10.17
Sergei Semendyaev Ukrajnából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2018.10.17
A Toyota Hiace méltó örökösének bizonyuló legújabb generációs Toyota PROACE.A karosszéria választék....