beszállító

Ragyogó növekedési kilátások a Varrocnál – terjed az okos világítás

2018.09.30.

Az okos járművilágítás felé elmozduló tendencia nyomán a következő négy évben több mint a duplájára növeli értékesítéseit a Varroc - a társaság vezérigazgatójának várakozása szerint.

E lehetőség mögött nem pusztán az új lámpák állnak – nyilatkozta az Automotive Newsnak Stephane Vedie, a Varroc Lighting Systems vezetője. "A fejlett új rendszerek sokkal összetettebb elektronikát és szoftvereket követelnek.”

A Varroc jó nyomon van éves értékesítéseinek megduplázása, s ezzel a több mint 2 milliárd dollár árbevétel felé, amit 2022-re szándékozik elérni a cég, mely mögött akvizíciók és a szervezeti növekedés állhat.

Mindez jelenleg 50-50 százalékban megoszlik az akvizíciók és a meglévő üzlet között – mondta a cégvezető. Ugyanakkor hozzátette, hogy a nagyobb szervezeti növekedés a szerencsésebb tényező.

E szegmens meglehetősen megélénkült, mivel az okos technológia forradalmon megy keresztül. A tendencia megköveteli az invesztíciót, ugyanakkor nagyobb profittal kecsegtet. - A LED irányításához elektromos kontrollmodulra van szükség, szoftverre van szükség - mondta Vedie.

A szoftver képessége lehetővé teszi a vásárlónak, hogy okos telefon applikációt használjon a jármű világításának testre szabásához, amikor az autó egyhelyben áll. A vásárlók néhány luxusmárkánál már tudnak választani, hogy az "udvariassági" világítás milyen színben köszöntse őket, amikor az autóhoz közelednek – ismertette.

Az újgenerációs világításszerelékek, valamint a házi szenzorok együttműködnek a vezetőt segítő fejlett rendszerrel, és végül az önvezetéssel. - Mi birtokoljuk az autó négy sarkát – közölte Vedie. „Nincs jobb hely az autón a radarnak, a szenzoroknak és a kameráknak." 

Az indiai központú Varroc Group 2012-ben helyezte el magát globális beszállítói térképen, amikor 92 millió dollárért megszerezte a detroiti Visteon világítási rendszer divízióját.

A társaság júniusban irodát nyitott Tokióban, kiterjesztve jelenlétét Japánban, szolgáltatást nyújtva az ottani autógyártóknak. Később Vietnamban, Hanoi közelében lendítette fel járművilágítási termelését. Ott mostanáig az üzem a motorbicikli világításban érdekelt vevőit szolgálta ki, de a terjeszkedés magában foglalja az autókhoz történő szállítást is.

Júliusban egy török céget, a Sa-Ba Automotive-t vette meg a Varroc, mely társaság külső és belső autóvilágítást is szállít az autógyártóknak. Az üzem Isztambul mellett található, de már építi gyártelepét Bulgáriában is.

Fordítás: Lehőcz Rudolf

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.02.21
…és akkor bekötöttem az imádott kézműves, bőr cipőmet Párizsból, megigazítottam a nyakkendőmet,....
2019.02.21
- Megkezdte a Ryugu kisbolygó felszínének megközelítését a Hajabusza-2 japán űrszonda, amely....
2019.02.21
A bajor prémiumgyártó az első ízben Genfben bemutatkozó, új BMW 7-es sorozattal házon belül is....
2019.02.21
A pápai rendőrök elfogták és előállították azt a 44 éves nagygyimóti férfit, aki utast is....
2019.02.21
- Zamárdiban a hét elején terepszemlét tartottak a Red Bull Air Race szervezői, miután a múlt héten....
2019.02.21
A Volkswagen elkötelezett a párizsi éghajlat-változási megállapodás iránt, és elektromos modellek....
2019.02.21
- Az egyéves kihagyás után idén visszatérő Danyiil Kvjat, a Toro Rosso orosz pilótája érte el a....
2019.02.20
A koncepciómodell utastér-vázlatrajza kínál betekintést a modulrendszerű elektromos platform (MEB)....
2019.02.20
Négy napos megfeszített munka után bemutatásra került az AMTS 2019-es nyereményautója. A legális....
2019.02.20
Hamarosan leváltásra kerülhet a korosnak mondható Nissan Juke. Azt már tudhatjuk, hogy megmarad....