Land Rover

Ráharapott a Jaguar a magyar zenészekre

2016.04.21.

A Jaguar és Land Rover forgalmazói is „ráharaptak” arra a magyar tehetségkutató műsorra, amelyet most egy amerikai műsorgyártó vásárolt meg. Az autós cég azt várja az akciótól, hogy a szofisztikált, műértő közönség körében is népszerűsíthetik a két márkát.

A New York Times is ír arról, hogy egy magyar műsorra is lecsaptak az amerikai televíziós szakemberek a Cannes-i televíziós fesztiválon. A világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari produkciós cége, a Golden Globe és American Music Awards díjakért is felelős Dick Clark Productions vásárolta meg a magyar Virtuózok nemzetközi értékesítési jogait. Ahogy azt a lap írja, Peller Mariann, a Virtuózok alapítója és licensz-tulajdonosa a Cannes-i televíziós fesztiválon megállapodást írt alá a műsor nemzetközi terjesztéséről Mark Rafalowskival, a Dick Clark Productions alelnökével. 
Az amerikai  cég mellett, a Jaguar és a Land Rover magyarországi forgalmazói is komoly lehetőséget látnak a hazai produkcióban, ezért együttműködési megállapodást kötöttek a Virtuózok jogtulajdonosaival. Az új Jaguar F-Pace elnevezésű terepjárót, már a műsorban szereplő ifjú virtuózokkal hirdetik.
A gyerekek koncertjei iránt érdeklődők ne lepődjenek meg akkor sem, , ha a 6-12 éves művészek luxusautóval  érkeznek majd a helyszínre. Az ifjú titánok sofőrök segítségével ki is próbálhatják majd a márka legújabb típusait. A Jaguar és a Land Rover mellett más márkákat is  forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. az akciótól azt reméli, hogy az  igényes, szofisztikált autótulajdonosok körében tovább erősödik majd a két klasszikus brand presztízse.
A Land Rover/Jaguar  forgalmazójának nem ez az első művészetekkel kapcsolatos akciója. Tavaly egy 18 millió Ft értékű Range Rovert festettek be Picasso motívumainak inspirációival, amellyel a katalán művész balatonfüredi kiállítását hirdették.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.09.19
Közösen fejleszti magyarországi villámtöltő-hálózatát az Optimum Way és a hazai LUKOIL-kutakat....
2019.09.19
Aki a hétvégén az Alkotmány utca felé járt igencsak meglepődhetett. Nem elsősorban azért, mert a....
2019.09.19
A bajor prémiumgyártó számos modellsorozatát frissíti 2019 őszén: az 5-ös BMW 48V-os....
2019.09.19
A J. D. Power idei értéktartási felmérésén mindenkit megelőzve a Lexus végzett az első helyen. A....
2019.09.18
Mitsubishi haszongépjármű értékesítési pontból egy 18 márkát forgalmazó, és 21 márkaszervizt....
2019.09.18
A fazon maradt régi, de a lemezek alatt csúcstechnikájú újdonságok sora lapul. A VW középkategóriás....
2019.09.18
Több mint 3 milliárd forintos beruházással megháromszorozza kapacitását a Stadler szolnoki....
2019.09.18
Hatásos és sajátos kampánnyal erősítenek a franciák a körforgalmakban.   ..
2019.09.18
Ngai Oo Mianmárból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra pályázatára....
2019.09.18
Daniel Abt és Lucas di Grassi látványos új külsővel vág neki a novemberben elrajtoló új Formula E....