Land Rover

Ráharapott a Jaguar a magyar zenészekre

2016.04.21.

A Jaguar és Land Rover forgalmazói is „ráharaptak” arra a magyar tehetségkutató műsorra, amelyet most egy amerikai műsorgyártó vásárolt meg. Az autós cég azt várja az akciótól, hogy a szofisztikált, műértő közönség körében is népszerűsíthetik a két márkát.

A New York Times is ír arról, hogy egy magyar műsorra is lecsaptak az amerikai televíziós szakemberek a Cannes-i televíziós fesztiválon. A világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari produkciós cége, a Golden Globe és American Music Awards díjakért is felelős Dick Clark Productions vásárolta meg a magyar Virtuózok nemzetközi értékesítési jogait. Ahogy azt a lap írja, Peller Mariann, a Virtuózok alapítója és licensz-tulajdonosa a Cannes-i televíziós fesztiválon megállapodást írt alá a műsor nemzetközi terjesztéséről Mark Rafalowskival, a Dick Clark Productions alelnökével. 
Az amerikai  cég mellett, a Jaguar és a Land Rover magyarországi forgalmazói is komoly lehetőséget látnak a hazai produkcióban, ezért együttműködési megállapodást kötöttek a Virtuózok jogtulajdonosaival. Az új Jaguar F-Pace elnevezésű terepjárót, már a műsorban szereplő ifjú virtuózokkal hirdetik.
A gyerekek koncertjei iránt érdeklődők ne lepődjenek meg akkor sem, , ha a 6-12 éves művészek luxusautóval  érkeznek majd a helyszínre. Az ifjú titánok sofőrök segítségével ki is próbálhatják majd a márka legújabb típusait. A Jaguar és a Land Rover mellett más márkákat is  forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. az akciótól azt reméli, hogy az  igényes, szofisztikált autótulajdonosok körében tovább erősödik majd a két klasszikus brand presztízse.
A Land Rover/Jaguar  forgalmazójának nem ez az első művészetekkel kapcsolatos akciója. Tavaly egy 18 millió Ft értékű Range Rovert festettek be Picasso motívumainak inspirációival, amellyel a katalán művész balatonfüredi kiállítását hirdették.

 

Az oldal fő támogatója

 

2019.07.22
Növelte eladásait, bevételét és nyereségét a második negyedévben a dél-koreai Hyundai autógyár -....
2019.07.22
Évente nyolcvan ország mintegy kétszázezer ügyfelét fogja kiszolgálni a PSA-konszern 550 millió....
2019.07.22
Már néhány tized bar nyomáskülönbség és pár tized milliméter profilmélység-eltérés miatt is nőhet....
2019.07.22
A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a....
2019.07.22
- Javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélése az utasok körében 2019 második....
2019.07.22
Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán - a....
2019.07.22
- Az OMV csoport újabb diszkont töltőállomásokkal jelenne meg néhány Ausztriával szomszédos....
2019.07.22
Sajnálatát fejezte ki vasárnap délután az egyiptomi polgári repülésügyi miniszter amiatt, hogy a....
2019.07.22
Magyarország területén július 19-én 0 órától 21-én 24 óráig a rendőrök 147 személyi sérüléses....
2019.07.21
Aggasztó hírek érkeznek a Tesla háza tájáról. Hiába a saját akkumulátor-gyár, a nem túl távoli....