biztosítás

AutoSOS: Irány a Magas-Tátra!

2014.12.13.

Északi szomszédunk, Szlovákia télen-nyáron egyaránt jobbnál jobb kirándulóhelyekkel kecsegtet, ezért irány a Tátra! Meleg ruhát, esőkabátot, bakancsot bőröndbe be, de a hóláncról és az AutoSOS-ről se feledkezzünk meg!

A hosszú túrák, hó, illetve a síelés szerelmeseinek egyértelműen a Magas-Tátra ajánlott. Kedvelt turisztikai célpont Tátralomnic, valamint a méltán híres Kő-pataki-tó. Bárkit képes elkápráztatni a  kilátótorony Kő-pataki tavon Szlovákia második legmagasabb hegycsúcsára (kötélpályával elérhető Lomnici csúcs) való kilátásával.

A Lomnici nyereg tetszetőségével az általános sízőkön kívül a freeridereken, adrenalin kedvelőkön kívül az individualistákat is vonzza. A korszerű behavazó rendszerrel a hó ebben a központban határozottan nem fog senkinek sem hiányozni. A fárasztó túrák után biztosan nem csalódunk majd a melengető Tátrai teában vagy a frissen készült ínycsiklandozó sztrapacskában sem.

Gondolkodjunk előre, miután az esőkabátot, a sífelszerelést és a bakancsot is becsomagoltuk, a gépjárművünket se felejtsük el felkészíteni az útra. Egy szakemberrel nézessük meg az autót, illetve a papírok ellenőrizzük a papírok érvényességét is. Mivel külföldre indulunk, nem árt, ha a legrosszabb eshetőségekre is gondolunk. Az AutoSOS Prémium szolgáltatása a nemcsak gyors, hanem megbízható és költséghatékony megoldást kínál.

A Prémium csomag fokozottan ajánlott azok számára, akik 10 évnél fiatalabb autó birtokosai, de külföldi és belföldi utazások során egyaránt fontos számukra a biztonság. A csomag tartalmazza az 1 órán belüli helyszínre érkezést; a Bázis csomaggal megegyezően amennyiben helyszíni javítás nem lehetséges, a legközelebb szakszervizbe való szállítást valamint a gépjárműtárolást.

Egyszerű és hatékony megoldásnak köszönhetően - mely már 11 900 Ft/évtől elérhető -, lehetővé válik a tovább- vagy hazautazás, a csereautó vagy szállás biztosítása és a visszautaztatás a megjavított gépjárműért. Fontos, hogy vészhelyzetben 10 liter üzemanyag ingyen igényelhető, továbbá kérhető dugófigyelés is, melynek köszönhetően értékes időt spórolhatunk.

AutoSOS szolgáltatást legegyszerűbben online igényelhet, ehhez kérjük, látogasson el www.autosos.hu weboldalra vagy hívja a 14 567-es információs vonalunkat!

További hírek és információk: www.facebook.com/autoSOShungary

 

 

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.01.20
Új Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbuszok állnak forgalomba Budapesten, az első tizenhat....
2020.01.20
A szakszerű javítás a csere lenne, de az több mint 260.000 Ft-ra rúg. Ki fizeti a révészt? ..
2020.01.20
Úgy tűnik, a Manchester City katalán edzőjének folyamatosan meggyűlik a baja Nagy-Britanniában a....
2020.01.20
Borta Ambrozie Ovidiu Romániából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2020.01.20
A kecskeméti Neumann János Egyetem és a baden-württenbergi Albstadt-Sigmaringen Egyetem 36....
2020.01.20
A francia PSA autóipari csoport eladásai tíz százalékkal csökkentek tavaly a 2018-as értékesítési....
2020.01.20
- A gyorsaságimotoros-világbajnokság (Moto GP) jogtulajdonosaként nemzetközi utánpótlás....
2020.01.20
- A Magyar Suzuki Zrt. 2020-tól kizárólag hibrid meghajtású gépkocsikat gyárt Esztergomban az uniós....
2020.01.20
Gyakorlatilag az egész világ, de különösen az autóipar első számú témája manapság a szén-dioxid.....
2020.01.20
A Ford bejelentette, hogy 42 millió eurós beruházással fejleszti tovább a Valencia üzemet, tovább....