Ford

Régi-új tagokkal erősít a Ford hazai menedzsmentje

2015.03.16.

A magyarországi személyautó és haszongépjármű piacon az elmúlt 6 évben öt alkalommal piacvezető pozíciót szerző, és a hazai gépjármű értékesítéseket az idei év első két hónapjában is magabiztosan vezető Ford tovább erősíti hazai menedzsmentjét.

A Ford hazai tevékenységét márciustól ügyvezetőként irányító Szamosi Viktort Dalos Attila követi a kereskedelmi igazgatói pozícióban, aki 2013 óta kinevezésééig flotta értékesítési igazgatóként dolgozott a vállalatnál. A 40 éves, mérnök-közgazdász végzettségű szakember 15 éve csatlakozott a Fordhoz értékesítési területi vezetőként, 2005-től a hálózatfejlesztés, majd 2007-től a szerviz-alkatrész területet vezette 6 évig. Az ő vezetése alatt indult útjára számos olyan projekt, amelyek meghatározóak voltak a márka hazai sikereiben.

Szamosi Viktor

Dalos Attilától a flotta értékesítési igazgatói feladatokat Nagy András, eddigi haszongépjármű igazgató fesz majd át, aki korábbi feladatait 2014 óta látta el. A 39 éves szakember a Corvinus Egyetemen végzett, közgazdaságtan-számvitel szakon. 8 éve dolgozik a Fordnál, 7 évet töltött a flotta osztályon értékesítési területi vezetőként, 1 éve pedig a haszongépjármű igazgatói pozícióban dolgozik. András nevéhez is kiemelkedő sikerek fűződnek, köztük a néhány évvel ezelőtti, 1500 darabos ORFK tender, illetve a Transit Centrum hálózat implementálása.

Dalos Attila

A haszongépjármű igazgatói pozícióban Papp Zoltán, jelenlegi haszongépjármű árazási vezető veszi át Nagy András helyét. A 39 éves, a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett közgazdász 2006 áprilisában csatlakozott a Fordhoz, ahol 6 évig az Európai Közvetlen Értékesítési Piacokon értékesítési, majd értékesítési és flotta értékesítési területi vezetőként dolgozott a volt FÁK országok importőreit segítve. 2012-től haszongépjármű árazási vezetői pozícióban tevékenykedett a Ford Európa csapatában, ahol Franciaország, Belgium és Norvégia haszongépjármű árazásának irányítása mellett Skandinávia és több az Európai Közvetlen Értékesítési Piacokhoz tartozó ország haszongépjármű árazását is felügyelte.

Nagy András

„Attila, András és Zoltán személyében rendkívül tapasztalt, sokat bizonyított, és saját területükön figyelemre méltó eredményeket elérő tagokkal bővül a Ford hazai menedzsmentje. Megtiszteltetés egy ilyen csapatot vezetni, az ő támogatásukkal minden feltétel adott ahhoz, hogy vállalatunk a jövőben is kiemelkedő sikereket érjen el a magyarországi személyautó- és haszongépjármű piacon.” – fogalmaz Szamosi Viktor, a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.15
Ismét felvillanyozódott a Hyundai márka és újabb elektromossal bővíti márkakupa-sorozatát. ..
2024.04.15
Visszatér a tél Ausztriába, hétfőn figyelmeztetést adtak ki az autósoknak – írja a Heute című....
2024.04.15
Miért áll egy kihegyezett versenyautó egy hófödte versenypályán, és miért sorakoznak mögötte....
2024.04.15
Az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) és az Audi Hungaria tárgyaló delegációi közötti....
2024.04.15
Az Audi több mint 20 új, tisztán elektromos, plug in hibrid és hagyományos, belső égésű motorral....
2024.04.15
Április 9-én Pekingben mutatta be legújabb, működésének első öt évében kapacitás- és....
2024.04.15
Erősen indította az AutoWallis Csoport Kiskereskedelmi üzletága az idei évet, miután 16 százalékkal....
2024.04.15
Alkalmanként átlagosan 2,5 órát parkolnak a magyar autósok az utcán és 6 órát a parkolóházakban, az....
2024.04.15
Európai tervezés, törökországi gyártás, japán hagyományok - ezek a sarokpontjai a Mitsubishi Colt....
2024.04.15
Múlt és jelen egyhelyen mindig izgalmas egyveleget mutat, nem véletlen, hogy az Akkor és Most Jármű....