Scania

200 Scaniával korszerűsíti flottáját a Horváth Rudolf Intertransport

2014.12.25.

Kétszáz Scania tehergépkocsi leszállításáról írt alá megállapodást december közepén Horváth Rudolf, a Horváth Rudolf Intertransport Kft. ügyvezetője és Sáránszky Róbert, a Scania Hungária Kft. ügyvezetője.

Hosszú szünet után ismét Scaniákkal újítja meg flottáját a Horváth Rudolf Intertransport Kft. Az első ötven jármű alacsony kapcsolási magasságú, azaz mega kivitelű Scania R 450 Euro 6 Topline nyerges vontató lesz, már az új, „csak SCR-es” Euro 6-os motor 450 lóerős változatával.


Finta Tihamér a Scania értékesítője; Horváth Rudolf ügyvezető igazgatója; Horváth Balázs és Sáránszky Róbert, a Scania Hungária Kft. ügyvezető igazgatója

– Ekkora flottaméret esetében egyedülállónak mondható a megrendelt vontatók biztonsági és kényelmi felszereltsége, hiszen sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, adaptív sebességtartó automatikát, automatikusan vészfékező rendszert, Scania Active Prediction domborzathoz igazodó hajtásláncvezérlést, szabadonfutó emelt teljesítményű retardert, fűthető és szellőztethető komfortülést, bőrbevonatú kormánykereket, XENON lámpát, gyári navigációt és nagy méretű hűtőrekeszt is felvonultatnak majd. Igazán büszkék vagyunk arra, hogy a Scania ilyen presztízs felszereltségű, korszerű tehergépkocsikkal erősítheti ismét a Horváth Rudolf Intertransport Kft. járműparkját – mondta Sáránszky Róbert.


– Fontos szempont a beszerzéseink során, hogy színvonalas munkakörülményeket biztosítsunk gépkocsivezető kollégáinknak, és ezáltal vonzóbbá tegyük a magyarországi munkavállalást. Másrészt a prémium színvonalú járművekkel jobb teljesítményt érnek el a sofőrök, akik rendszeres továbbképzést is kapnak majd. A Scania Hungária Kft. egy egyedi tréningprogramot dolgozott ki a gépkocsivezetőinknek a Scania Ecolution módszere alapján. Ennek lényege, hogy a sofőrök az átvételkor, majd a tréningprogram szerinti időközönként elméleti, illetve gyakorlati továbbképzésben részesülnek, a rendszeres havi kiértékelés nyomán pedig telefonos útmutatást kapnak – tette hozzá Horváth Rudolf.

Jelenleg a megbízói igényekhez rugalmasan igazodva 250 és 300 között változik a Horváth Rudolf Intertransport Kft. flottájában a tehergépkocsik száma. A kétszáz új Scania alapvetően a járműcserét szolgálja, de szükség esetén némi bővítésre is sor kerülhet.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.28
Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a Csongrád-....
2024.02.28
- Csaknem 30 ezer látogató kereste fel az Utazás+ Kiállítást, valamint a vele egy időben rendezett....
2024.02.28
A Forma-1-es Bahreini Nagydíj csütörtöki szabadedzéseivel hivatalosan is elrajtol a világbajnoki....
2024.02.28
Egy rendkívüli ritka, gazdátlan Lamborghini Aventadorra bukkantak a dús lomkoronáiról és sokszínű....
2024.02.28
Kamipon égett az M0-son, a sztráda M4-es autóút felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták....
2024.02.27
Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia....
2024.02.27
Nem kellett messze mennie a Mercedes-Benznek, hogy a kompakt kategóriában is hadrendbe állíthassa....
2024.02.27
A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000....
2024.02.27
Az autóipar fejlődésével egyre több, egykoron extrának számító technológia válik a mindennapjaink....
2024.02.27
Magánház udvarába zuhant a Budaörsi repülőtér közelében egy vitorlázó repülőgép kedd délután -....