támogatás

Audi Hungaria: egy évtizede a Minőségi Táncművészetért

2023.10.29.

Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat, mellyel idén tizedik alkalommal ismerte el a Győri Balett egy táncművészének kimagasló teljesítményét. A díjat  Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatóságit tagja adta át az olasz származású balettművésznek, Luigi Ianonne-nak a Győri Balett A skarlát betű premierelőadását követően.

 

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Luigi Ianonne, a Győri Balett balettművésze és Velekei László a Győri Balett igazgatója. Fotó: Audi Hungaria

„A Győri Balett táncművészei minden egyes előadásukkal elkápráztatják a közönséget: nem csupán tehetségük teszi őket kivételes társulattá, hanem a balett iránti szenvedélyük, a művészet irányában tanúsított alázatuk is. Inspiráló, ahogyan évadról évadra megújul a társulat, lépést tartva világunk rendkívül gyors változásaival - ahogy munkatársaink is folyamatosan fejlődnek, új utakra lépnek karrierútjuk során. Idén A Skarlát Betűt láthattuk a színpadon – egy régebbi színdarab sikeres újraértelmezése. Kihívás újragondolni azt, amit egyszer már sikerre vittünk, ahogyan fejlődni is kihívás, mindig újat és jobbat alkotni. Vállalatunk 30 éve aktívan támogatja a régió kulturális életét, és a Győri Balett társulattal szintén hosszú közös múltra tekinthetünk vissza: immár 26. éve valljuk közösen, hogy „A minőség összeköt”. Örülök, hogy idén ismét együtt ünnepelhetjük a tánc világának nagyjait, és szívből gratulálok a Minőségi Táncművészetért díj idei nyertesének, Luigi Iannone-nak”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat a kivételes tánctehetségek támogatására. A díjról minden évben egy háromtagú, szakmai kuratórium dönt. Idén Luigi Ianonne, a Győri Balett táncművésze vehette át a díjat. Az olasz származású táncművész 2015 óta tagja a Győri Balett társulatának, eddig többek között az Anna Karenina, a Black To Say Silence és a Carmina Burana darabokban bizonyította tehetségét.

Az Audi Hungaria számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, így alapítása óta támogatja Győr és a régió sport és kulturális életét, valamint számos szociális kezdeményezést karolt fel az elmúlt három évtizedben.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.27
Életében először versenyzett esőben; újabb két dobogós helyezést szerzett az újoncok között;....
2024.05.27
Autós üldözésre és lövöldözésre került sor szombaton éjszaka Liptószentmiklós belvárosában, miután....
2024.05.27
Ankara előrehaladott tárgyalásokat folytat a kínai BYD és a Chery vállalattal elektromos járművek....
2024.05.27
A szakértői bizottság végleges döntése alapján Kapu Tibor lehet az az ember, akit Magyarország....
2024.05.27
A  Magyar Kormány nevében Varga Mihály pénzügyminiszter köszöntötte Magyarország tíz legnagyobb....
2024.05.27
Az ÖBB – Osztrák Szövetségi Vasútak -  létszámhiánnyal küzd. A vasútspecifikus foglalkozások a....
2024.05.27
Péntekről szombatra virradó éjszaka egy Hyundai személykocsi csapódott fának Nagymácséd (Galántai....
2024.05.26
Szigetújfalu közelében találták meg vasárnap a Verőcénél múlt szombaton történt hajóbaleset hatodik....
2024.05.26
A megújított Superb kombi változata akkor lép piacra, amikor a riválisok mezőnye ritkul, a....
2024.05.26
A hazai közönség előtt szereplő Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-....