támogatás

Audi Hungaria: kilencedik alkalommal a Minőségi Táncművészetért

2022.11.01.

Az Audi Hungaria 2014-ben hívta életre a Minőségi Táncművészetért díjat, mellyel idén kilencedik alkalommal ismerte el a Győri Balett egy táncművészének kimagasló művészeti teljesítményét. A díj idei nyertese a belgrádi születésű táncművész, Luka Dimic, aki öt éve tagja a Győri Balett együttesének. A négykarikás gyártó alapítása óta elkötelezett támogatója a régió kulturális életének és számos művészeti kezdeményezést segít. A vállalat és a Győri Balett idén ünneplik együttműködésük 25. évfordulóját.

„Nagy örömmel tölt el, hogy idén ismét együtt ünnepelhetjük a Győri Balett táncosainak tehetségét. A folyamatos megújulás, a kivételes kreativitás, valamint a töretlen kitartás méltán emelték a világ élvonalába az együttest 1979-es alapításuk óta. Ahol a kultúra szeretete és tisztelete találkozik, kivételes együttműködés születik, közös szlogenünk pedig remekül kifejezi az Audi Hungaria és a Győri Balett partneri kapcsolatának alapját: „A minőség összeköt”. Hosszú közös múltra tekinthetünk vissza: büszkén támogattuk a társulatot az elmúlt 25 évben szponzorként, 20 éve pedig főszponzorként segítjük tevékenységüket. A jövőben is örömmel állunk az együttes mellett”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Velekei László, a Győri Balett igazgatója, Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Luka Dimic, az Audi Hungaria Minőségi Táncművészetért Díj idei nyertese

Az Audi Hungaria 2014-ben hozta létre a Minőségi Táncművészetért díjat a kiemelkedő művészeti teljesítmény elismerésére. A pénzjutalommal járó díjról minden évben egy háromtagú kuratórium dönt. Idén Luka Dimic, a Győri Balett táncművésze a Peer Gynt darab premierelőadásának végén vehette át a Minőségi Táncművészetért díjat Németh Kingától, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagjától. A táncművész 2017 óta tagja a Győri Balett társulatának, eddig többek között A skarlát betű, az Anna Karenina, valamint a Black To Say Silence darabokban kápráztatta el tehetségével és művészetével a közönséget.

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1993-as alapítása óta aktívan támogatja a régió sport és kulturális életét, valamint számos közösségi és szociális kezdeményezést indít az itt élők életszínvonalának további növelése érdekében.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.02.02
A HangZóna mai vendége Meggyesfalvi Tamás r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság....
2023.02.02
A mai napon megtartották a bértárgyalások első fordulóját az Audi Hungariánál, melynek keretében az....
2023.02.02
Az amerikai Rivian céget a Tesla lehetséges kihívójának tartották. De a fiatal gyártó már régóta....
2023.02.02
Baleset történt az M1-esen, Hegyeshalomnál - írja a Katasztrófavédelem. Egy sávon halad a forgalom....
2023.02.02
Interjú Bartal Tamással, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkárával. ..
2023.02.02
A Honda a mai sajtótájékoztató keretein belül ismertette hidrogénüzletágával kapcsolatos....
2023.02.02
A brit Shell olaj- és gázipari cég rekordnyereséggel zárta a 2022-es évet - derült ki a társaság....
2023.02.02
A győri központú, de képzéseivel, kutatásaival Mosonmagyaróváron, Zalaegerszegen és Budapesten is....
2023.02.02
Ausztriát beborítja a hó. Az Osztrák Autóklub – ÖAMTC – felszólította az autósokat, hogy csak....
2023.02.02
Európa legnagyobb autókereskedői több autót adnak el évente, mint egész Magyarország teljes éves új....