Opel

Autóvásárlás a plázában: Opel Cayu Store

2017.08.21.

Már régóta fejtegettük a plázákban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket itt az Autoszektoron és el jött az idő, amikor már Európában is valósággá vált az elképzelés. Szeptember elejétől Stuttgart Milaneo nevű plázájában a jövőben ruhák, cipők és élelmiszer mellett autót is vásárolhatnak a látogatók, számolt be róla az Automobilwoche.

Az Opel Cayu (Car for You) Store-ban modern technika segítségével konfigurálhatja össze álomautóját a vásárló, aki az új cipője mellé új autót is szeretne vásárolni. 

"A városi ember hozzászokott, hogy mindent egy helyen megkap." mondta el az Opel németországi vezetője, Jürgen Keller. A márka egy Stuttgarti partnerével közösen, a digitalizálás szellemében és a legújabb innovatív technológiák használatával fejlesztette ki a városlakókra szabott "kereskedést". 

Egy új cipő és szemüveg mell elfér egy autó is                                  Auto-Medienportal

Akit nem győznek meg azonnal az Opel autói, tehet egy próbakört, mindössze a parkolóba kell lemenni és beülni az egyik - mindig rendelkezésre álló - tesztautóba. 

"Az autóvásárlás nem is lehetne kényelmesebb, egyszerűbb és modernebb. A Cayu egyszerű, érthető és könnyen elérhető." - mondta el Tina Müller, az Opel marketingigazgatója. 

Az Opel stratégái persze érezték, valami különleges kell ahhoz, hogy a "boltba" ne csak nézelődni járjanak a vásárlók, így speciálisan a plázák közönségére szabott ajánlatokat terveztek. A Cayu értékesítői különleges lízingkonstrukciókat ajánlanak, amik elsősorban a fiatalabb korosztályt hivatottak megmozgatni. Aki akarja, ott helyben alá is írhatja a szerződést, amitől - gondolva a vásárlás hevében hozott meggondolatlan döntésekre - 30 napig elállhatnak. 

Ugyanakkor még egy valódi különlegesség vár az emberre, ha az Opel új egységébe látogat: a szállítási idő maximum két hét, ami manapság általános szállítási idők mellett elképesztően gyors - persze minden bizonnyal ilyen-olyan korlátok között vállalják a gyors teljesítést. 

A stuttgarti egység nem sokáig lesz egyedülálló, az Opel tervei szerint számos helyen meg fogják valósítani a koncepciót, persze egyelőre csak Németországban, de kitudja, hamarosan talán mi is valamelyik plázába megyünk megvenni új autónkat. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.09.19
Nemrégiben újabb egységgel erősödött a MOL Limo autómegosztó flottája. A jelenlegi 450 autóból álló....
2020.09.19
Jászfelsőszentgyörgyön ütött el egy motorost, aki súlyosan megsérült. ..
2020.09.19
792 200 járművet adtak el, 6,6 százalékkal kevesebbet mint egy éve - közölte a német járműgyártó....
2020.09.19
A Hyundai 46 éves versenyzője január óta először ült versenyautóba, mégis megnyerte a pénteki napot....
2020.09.19
Közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség az ellen a férfi....
2020.09.19
Korlátnak ütközött és keresztbefordult egy kamion az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető....
2020.09.19
A Telepass-sáv kihasználásával kerülte el egy dél-olasz autós a fizetést az olasz sztrádákon – írja....
2020.09.18
Precíz, megbízható és kiválóan vezethető: ezek azok az erények, amelyeknek köszönhetően a....
2020.09.18
Népszerű sorozatunk folytatásában újra egy autós szakmát próbálok bemutatni, így egy évtizedek óta....
2020.09.18
Egy kisteherautó belerohant egy kamionba az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Óbarok....