siker

Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. a legnagyobb képzési programmal „Az Év Befektetője 2023”

2024.02.29.

A Magyar Külügyminisztérium és a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) által közösen rendezett „Év Befektetője 2023” díjátadón az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. nyert a „Legnagyobb Képzési Program” kategóriában. A díjat a Magyar Szépművészeti Múzeumban rendezett gálán Dirk Große-Loheide, a Volkswagen Konszern beszerzésért felelős igazgatósági tagja és az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. Felügyelőbizottságának elnöke, Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja és az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. Felügyelőbizottságának elnökhelyettese, Andreas Kattendick, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. ügyvezető igazgatója és Schäffer János, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. ügyvezető igazgatója közösen vették át.

Az Audi Hungaria 100%-os tulajdonú leányvállalata, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. a „Legnagyobb Képzési Program“ díjban a tavalyi évben indított munkatársi továbbképzési programja kapcsán részesült, melynek keretében az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. mintegy 500  munkatársa szakmai, szakmán túli és nyelvi képzéseken vehet részt két éven keresztül. A képzések során elsajátított tudás és új kompetenciák elengedhetetlenül szükségesek a rendkívül kiélezett piaci versenyben.

„Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. megalapításával új fejezet nyílt az Audi Hungaria sikertörténetében. Folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatási portfóliónkat tovább bővítsük, ügyfeleinknek pedig a legmagasabb színvonalon nyújtsuk világszintű szolgáltatásainkat. Ehhez elengedhetetlen kiváló szakembereink kompetenciáinak folyamatos fejlesztése, mely segítségével a jövőben is aktívan alakítjuk az autóipari transzformációt”, mondta Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja és az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. Felügyelőbizottságának elnökhelyettese.

Az Audi Hungaria az elmúlt 15 évben folyamatosan építette ki szolgáltató tevékenységét a Volkswagen Konszernben, 2023 februárjában pedig megalapította az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft.-t. A Volkswagen Konszern számára nyújtott, a termeléshez nem közvetlenül kapcsolódó, így a beszerzés, az IT és a pénzügyi területéhez tartozó szolgáltatási tevékenységeket magába foglaló leányvállalat ügyfélköre az elmúlt évben folyamatosan bővült, munkatársi létszáma pedig elérte a 480 főt a tavalyi év végén.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.21
A nyolcszoros világbajnok akkor állt az élre az utolsó napon, amikor mindkét versenytársa hibázott....
2024.04.21
Kölykök, szülők csodálták, amikor megjött, ma hűlt helye van, de nem azért mert mélyhűtött árukat....
2024.04.21
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Autó és a szép nők. ..
2024.04.21
Damiano, a világhírű Måneskin rockegyüttes frontembere ezúttal színészként jelenik meg a....
2024.04.21
A címvédő Michelisz Norbert a hetedik helyen zárt a vasárnapi második futamon a túraautósok....
2024.04.21
Pár hete adódott egy lehetőség, hogy kipróbálhassam milyen vezetni egy autóbuszt, persze csak zárt....
2024.04.21
- Folytatódnak a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér megközelíthetőségét is érintő útfelújítási munkák....
2024.04.21
Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma márciusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai....
2024.04.21
Thierry Neuville vezet, de Elfyn Evans és Sébastien Ogier ott lohol a nyomában. A belga 108 km....
2024.04.21
Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt közlekedési baleset feltételezett okozója ellen....