játékkonzol

Az új BMW 5-ös az AirConsole játékplatformnak is világpremier

2023.06.04.

A BMW Group egyedülálló partnerségre lépett az AirConsole játékplatformmal, hogy az új BMW 5-ös limuzinban elsőként hozza létre az utastérben átélhető játékélmény merőben új formáját. Ez lehetővé teszi, hogy a vezető és utasai álló helyzetben úgynevezett „casual” játékokat játsszanak, amelyekkel például a nyilvános járműtöltő állomásokon, a BMW i5 nagyfeszültségű akkumulátorának töltése közben játszva üthetik el az időt.

Az AirConsole okosalkalmazás az új BMW 5-ös sorozat mellett hamarosan újabb modellekben is elérhetővé válik. Az új 5-ös BMW világpremierjével párhuzamosan a BMW Group dizájncsapata a BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázását is elkészítette, amely az új BMW 5-ös limuzint nem csupán műszakilag, de vizuálisan is magával ragadó játékállomássá varázsolja.

Az okostelefon, mint kontroller

Az utastéri játékélményhez csupán a BMW Ívelt Kijelzőre és a játékosok okostelefonjaira van szükség. Utóbbiak kontrollerként használhatók. Az AirConsole okosalkalmazás elindítása után a BMW modell központi kijelzőjén egy QR kód jelenik meg, amelyet beolvasva a játékosok azonnal a játékban találják magukat. Az AirConsole okosalkalmazás egyszerre több játékost is képes kezelni, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy álló helyzetben a hátsó üléssorban helyet foglaló utasok is bekapcsolódhatnak a játékba. A legtöbb játék egyedül, a többi utassal együtt és kihívás üzemmódban is játszható.

Az AirConsole játékplatformmal a játékosok úgynevezett „casual” játékokat játszhatnak. Ezek a könnyedén feltelepíthető, játszi könnyedséggel elindítható és intuitív módon vezérelhető játékok. Az új BMW 5-ös limuzin világpremierjével párhuzamosan elérhetővé váló játékok között autóversenyzős, sportolós, kvízes és zenés játékok éppúgy megtalálhatók, mint a szimulátorok, a stratégiai feladványok, az akciódús kalandok és a kirakósok. A kezdetben elérhető mintegy 15 játék sorát a „Go Kart Go”, a „Golazo”, a „Music Guess” és az „Overcooked” színesíti. Az elérhető játékok palettája folyamatosan bővül.

BMW i5 játék-specifikus karosszériafóliázással

Az utastéri játékélmény premierjét a BMW Group a BMW i5 tisztán elektromos meghajtású limuzin egyedi karosszériafóliázásával is megünnepli. A játék-specifikus fólia a legmélyebb pixelig elmélyült játékélményt szimbolizálja. A nagyméretű pixelekkel a készítők a számítógépes játékok ikonikus, nyolcbites korszaka előtt hajtanak fejet, miközben a karosszériafóliázás színsémája az AirConsole játékplatformon elérhető játékok sokszínűségére utal. A fólián a különböző kontrollerek is visszaköszönnek, egyértelműen kihangsúlyozva a BMW i5 utasterében elérhető AirConsole játékplatform azon egyedülálló megoldását, amelynek részeként a játékosok okostelefonjai azonnal kontrollerré varázsolhatók, a résztvevők pedig egy ujjmozdulattal a játékban találhatják magukat.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.10.01
Sikeresen zárult az Ikarus Járműtechnika Kft. és az Óbudai Egyetem közös, több mint másfél milliárd....
2023.10.01
Remek vezetésének és gumiválasztásának köszönhetően az észt fölényes előnyre tett szert. ..
2023.10.01
Meglehetősen sok súlyos karambol történt szombaton, derül ki a rendőrség friss összesítéséből. ..
2023.10.01
További modern, klimatizált, alacsony padlós és környezetbarát autóbuszokkal újulhat meg a fővárosi....
2023.10.01
Hét különleges közlekedési eszközt vagy módszert mutatunk be az ingázásra a világ minden tájáról....
2023.10.01
A Honda nyilvánosságra hozta, hogy milyen autókat, motorkerékpárokat, műszaki fejlesztéseket mutat....
2023.10.01
A Gebrüder Weiss újabb 10 E-Transit beszerzésével megduplázza elektromos közúti flottáját. Az....
2023.10.01
A napokban hívták fel a figyelmemet Robbert Albas, holland pilóta zseniális Youtube csatornájára,....
2023.09.30
Lehúzás, vagy valódi szakértelem? ..
2023.09.30
Traktorral felborult és meghalt egy férfi szombaton Pécsbagota külterületén - közölte a Baranya....