BMW i divizió

A Brain Bar Budapest fesztivál ismét a BMW i támogatásával

2017.05.13.

A jövő üzleti, kulturális és társadalmi kérdéseit középpontba helyező Brain Bar Budapest már az indulás éve óta élvezi a BMW i támogatását, mellyel a BMW Group Magyarország 2015-ben igazi úttörőként vállalt közösséget. 

Az elmúlt évek kimgasaló sikerének erdeményeként, idén egyre több stratégiai partnerrel büszkélkedhetnek a szervezők. A BMW Group Magyarország, aTelekom és a Google eddig is szerepelt a nemzetközi összevetésben is különlegesnek számító esemény szponzorai között, ám idén tovább növelték elkötelezettségüket. A világ egyik vezető szakmai szolgáltató társasága, a KPMG közben egyenesen globális szintre emelte támogatását, így a budapesti fesztivál a vállalat nemzetközi naptárában is kiemelt helyet kap. A stratégiai partnerek a fesztivál sokszínűségéhez is hozzájárulnak: az esemény alkalmából nemzetközileg elismert, jelentős eredményeket elért előadókat hoznak Budapestre, melyben a BMW Group a mobilitás jövőjének témakörét mutatja majd be részletesen Larissa Huisgen előadásában.

  • Larissa Huisgen : A BMW Group globális piackutatásért felelős vezetője. Szakterülete a mobilitás jövőjét érintő kutatások.
  • Raimund Schmolze-Krahn : A Deutsche Telekom új termékötleteket fejlesztő egysége, a Creation Center alapítója.
  • Greg Corrado : A Google tudományos vezetője és a Google Brain Project társalapítója. A mesterséges intelligencia, a számítógépes idegtudomány és a gépi tanulás szakértője.
  • Lord Michael Hastings : A KPMG vállalati felelősségvállalásért felelős globális vezetője. Az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai megvalósításának egyik vezetőjeként segíti a jövő generációinak szerepvállalását. A University of Kent tiszteletbeli polgári jogi doktorátusával díjazták a KPMG-nél és a BBC-nél, illetve az üzleti felelősségvállalás területén végzett munkájáért.

A BMW i almárka, mint az elektromos autózás egyik legsikeresebb hazai képviselője integráltan jelenik meg a fesztiválon, az Erzsébet-téri főhelyszín mellett egy interaktív BMW i-Lab-et is felépít majd Budapest Belvárosában. Az esményen a BMW i3 és i8 modellek mellett megjelenik a vállalat teljes iPerformance kínálata is, így a 225xe, a 330e, az X5 40e, valamint a luxuslimuzin 740e mellett a legfrissebb nóvum a BMW 530e plug-in-hibrid modell is szerepet kap majd. A fesztivál előadóit három napon keresztül egy látványos BMW i és iPerformance autókból álló flotta juttatja el egyik helyszínről a másikra, hangsúlyozva az elektromos hajtás, valamint az emissziómentes közlekedés előnyeit. „Jelenleg a BMW Group rendelkezik a legszélesebb elektromos és plug-in-hibrid modellkínálattal a világ autópiacán. A frissen bemutatott 530e-t hamarosan követi az első plug-in-hibrid MINI, a Cooper S E Countryman ALL4, illetve az elkövetkező években számos további elektromos hajtást használó újdonság érkezik. A Brain Bar Budapest* egy kiváló kezdeményezés, mely frissességével, lüktető hangulatával és előremutató, innovatív filozófiájával tökéletes platformot biztosít, melyhez a jövő mobilitását jelentő BMW i és iPerformance modellek kiválóan illeszkednek” – mondta el Salgó András a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője az esemény beharangozó kapcsán.

A Brain Bar Budapestet június 1-3. között rendezik a belvárosi Erzsébet téren. A program megtekintésére és jegyvásárlásra a fesztivál www.brainbar.com van lehetőség, a bérletek mellett már a napijegyek és csoportos kedvezmény is elérhető.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.01.22
A Tokiói Autószalonon mutatták be a vadonatúj, csak Japánban, 500 darabos limitált sorozatszámban....
2022.01.22
Repülő MACA száll versenybe az Airspeeder ellen, miközben nem repül az Airline Car. ..
2022.01.22
Noha sok helyen elolvadt a hó, Gyermely és Szomor között például nem lehet közlekedni – írta a....
2022.01.22
Most egy minimális jövedelemmel rendelkező autókedvelő is megengedheti magának, hogy beszerezzen....
2022.01.22
A Volvo Cars az autógyártók közül elsőként csatlakozik a Google Assistant háztartási eszközöket....
2022.01.22
Családi hétüléses még nem volt ennyire korszakos, mint a Peugeot 5008, ráadásul egy olyan finom....
2022.01.22
A BMW 8,4 százalékkal növelte értékesítését a globális válság ellenére 2021-ben, és nem tart attól....
2022.01.22
A svájci hatóságok által körözött Volkswagent foglaltak le a Csanádpalota autópálya....
2022.01.22
Végre részleteiben is megmutatta magát a Peugeot új versenyautója a 9x8, melyet különleges....
2022.01.22
A 3-as vonal Kőbánya-Kispest "kihúzó" szakaszán, utasok által nem használt területen péntek éjjel....