SEAT

A CASA SEAT a honlapján kínálja az online tevékenységek naptárát

2020.04.30.

A CASA SEAT saját weboldalán kifejlesztette a digitális élmények programját, amelyben arra invitálja az érdeklődőket, hogy fedezzék fel azt az internetes tér által a megnyitást követően kínált tartalmakat.  Ezt az internetes teret azzal a céllal hozták létre, hogy tisztelegjenek Barcelona városa előtt, ahol közel 70 évvel ezelőtt a SEAT megszületett. Ez egyben kötelezettségvállalást is jelent arra, hogy olyan újító jellegű és releváns tartalmi javaslatokat kínálnak, amelyek a jövőben a város számára lehetővé teszik a társadalmi és mobilitási kihívások kezelését.

A konferencia sorozatot John Moavenzadeh, a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) városi mobilitásért felelős ügyvezető igazgatója nyitja meg április 30-án. Ez egy nyílt beszélgetés lesz a COVID-19 hatásáról a globális mobilitás jövőjére.  Ezt követően Alejandro Vesga, az Emprendedores gazdasági magazin főszerkesztője május 5-én vállalkozókkal és kockázati tőke vállalkozás-fejlesztőkkel   folytat beszélgetést a vállalkozói projektek jelenlegi helyzetben történő elindításának lehetőségeiről.

„Barcelona a mi otthonunk, és lakói iránti elkötelezettségünket még a jelenlegi kivételes helyzetekben is szeretnénk fenntartani. Ameddig hivatalosan nem nyitja meg kapuit, a CASA SEAT a mobilitás és a városi kultúra témáiról kínál digitális tartalmakat azzal a céllal, hogy elkezdődjön a vita a jövő kihívásairól és a megoldásairól” - mondta Gabriele Palma, a CASA SEAT igazgatója.

Többek között négy olyan neves futurológus, a városi kultúra, a mobilitás és a mesterséges intelligencia szakértője is szerepel majd, mint Lis Rosselló (Postfuturear), Alfons Cornella (Next Institute), Javier Creus (Ideas fo Change) és Ramón López de Mantarás (mesterséges intelligencia szakértő, a CSIC tudósa), akik kifejtik elképzeléseit a COVID-19 utáni lehetséges forgatókönyvekről.

Betekintés CASA SEAT építészeti és belsőépítészeti megoldásaiba

Az internetes téren közvetítik majd Carlos Ferrater (OAB Stúdió) a CASA SEAT építészetért, és Lázaro Rosa-Violán, a belsőépítészetért felelős vezetőinek beszélgetéseit is.   Így Carlos Ferrater a saját művészeti koncepciójáról, a városlakók számára a művészet által létrehozott terek fontosságáról beszél Isabel Coixet filmrendezővel, a Szépművészeti Aranyérem nyertesével. A neves belsőépítész, Lázaro Rosa-Violán és Santiago Inat (LRV Stúdió) a CASA SEAT fő terei mögött rejlő inspirációkról beszél, többek között arról, hogy a formatervezés és a belsőépítészet révén hogyan lehet elérni, hogy a kereskedelmi terekben a látogatók otthonosan érezhessék magukat.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.11.27
Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) hétfő 0 órától 24 órás munkabeszüntetést tart, ami érinti a MÁV-....
2022.11.27
A szabadtéri parkolók és nem lakás célú épületek fotovoltaikus paneljeinek telepítésére vonatkozó....
2022.11.27
A zuglói rendőrök néhány nap alatt azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a HÉV előtt....
2022.11.27
Már javában készülődik az idei versenyévadra a győri Széchenyi István Egyetem égisze alatt....
2022.11.27
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Mit hoz az idei tél? ..
2022.11.27
A Mazda Motor Corporation közzé tette a vállalat középtávú gazdálkodási tervének frissítését és a....
2022.11.27
A Volkswagen Konszern nemzetközi szakmunkástanuló versenyének idei díjazottja az Audi Hungaria....
2022.11.27
Megrázó fotókat tett közzé az MTI a ma reggeli halálos balesetről.  ..
2022.11.27
A megfelelő látás elengedhetetlen, hogy balesetmentesen és szabályosan tudjunk közlekedni, ezért....
2022.11.27
Az ünnepi, illetve síszezon közeledtével egyre többen kelnek útra a környező vagy akár távolabbi....