elismerés

Családbarát munkahely védjegy tanúsítványt kapott az Audi Hungaria

2023.06.10.

Családbarát munkahely védjegy tanúsítvánnyal tüntették ki a győri AUDI HUNGARIA Zrt.-t. Az elismerést a vállalat képviseletében Putz Csaba, az Audi Hungaria személyügy vezetője vette át dr. Beneda Attila, családügyekért felelős helyettes államtitkártól. A Családbarát Magyarország Központ által 2019-ben létrehozott tanúsítvánnyal olyan hazai vállalatokat tüntetnek ki, melyek támogatják munkavállalóikat családjukon belüli szerepeik megélésében, valamint a munka és magánélet közti egyensúly megtartásában.

A Családbarát munkahely védjegy tanúsítványt egy  szigorú kritériumrendszer alapján ítélik oda a vállalatoknak: ezek között szerepel többek között az atipikus foglalkoztatási formák, dolgozói juttatások, szervezeti szolgáltatások, családtámogatás, vállalati rendezvények és közösségépítés, valamint a fizikai és mentális egészség támogatása is. A tanúsítvány két évig érvényes, ezt követően a Családbarát Magyarország Központ felülvizsgálja a kritériumokat.

„Megtisztelő elismerés ez a tanúsítvány vállalatunknak, amely megerősíti az Audi Hungaria családbarát szemléletét. Vállalatunk alapítása óta törekszik arra, hogy munkatársainkat lehetőség szerint minden élethelyzetben támogassa, egyúttal lehetőséget biztosítson a munka-magánélet egyensúlyának a fenntartására. A fizikai egészségmegőrzés mellett, mentális egészség programunk - büszkén mondhatom, - egyedülálló módon kínál egyéni, pszichoedukációs, valamint tudásmegosztás alapú elemeket. Az Audi Hungaria diverz kapcsolódásai mind regionális, mind nemzetközi szinteken kötik össze nem csak kompetenciáinkat, emberi hálózatainkat, hanem segítő szándékunkat, felelősségvállalásunkat is. Büszke vagyok arra, hogy HR stratégiánk mérföldkövein immár hivatalosan is Családbarát munkahelyként lépkedhetünk tovább”- mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria 1993-as alapítása óta fontos szereplője a magyar gazdaság és Győr város fejlődésének. A vállalat mára az ország egyik legnagyobb munkáltatója, közel 12 000 munkatársának kínál hosszú távú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet, valamint több száz gyakornokot segít szakmai pályafutásuk elindításában. Az Audi Hungaria rendszeresen szervez vállalati rendezvényeket közösségépítés céljából, mint például a Főzőnap, vagy a Social Day nevű önkéntes nap. A munkatársak munka-magánélet egyensúlyát a vállalat többek között home office lehetőséggel, alternatív foglalkoztatási formákkal és ingyenesen igénybe vehető mentális egészség programmal támogatja. Az Audi Hungaria a munkatársak és családjaik számára körültekintően összeállított és a legnépszerűbb elemekkel rendelkező, többpilléres juttatási csomagja a magyar munkaerőpiacon az egyik legvonzóbb, mely többek között támogatott nyugdíjpénztári és egészségpénztári juttatásokat is tartalmaz.  

Az Audi Hungaria számára magától értetődő a társadalmi felelősségvállalás és a helyi kulturális és sportrendezvények támogatása, hogy ezzel is segítse az életminőség további emelését a régióban. Az Audi Hungaria a jövőbe tekint, így nagy hangsúlyt fektet a jövő generáció oktatására és magas színvonalú képzésére többek között a két évtizede sikeresen működő duális szakképzés, valamint a Széchenyi István Egyetemmel közösen indított duális felsőfokú képzés formájában.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.09.27
Az M0-s autóút déli szektorán az 1-es főúti végcsomópont felé, a 14-es km-nél két kamion ütközött....
2023.09.27
A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot....
2023.09.27
Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás szakértő, állatbarát, jótékony heves....
2023.09.27
Tíz év után látható ismét Párizsban a Titanic történetét megidéző nagyszabású kiállítás, amelynek....
2023.09.27
Az új generációs Lexus NX szabadidőjármű számos innovatív szolgáltatása, megoldása között szürke....
2023.09.27
Ötödik generációs harci repülőgépek beszerzéséhez kérte a parlament jóváhagyását a román védelmi....
2023.09.27
Tudóscsoport jelentése az UFO-król.   ..
2023.09.27
Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 86-os kilométerszelvényénél,....
2023.09.26
"Volt olyan autós a múlt héten vármegyénkben, aki egy órán belül kétszer került lencsevégre: a....
2023.09.26
14 évesen is jó a hibrid Lexus ..