FCA

Csatlakozz: #teddleakulcsot

2020.03.25.

Összefogásra buzdító kezdeményezéssel járul hozzá a koronavírus járvány elleni védekezéshez a Fiat-Chrysler. A #teddleakulcsot címmel életre hívott akciójában az autógyártó óriás magyarországi képviselete arra kéri a Fiat, az Alfa Romeo, és a Jeep tulajdonosokat, illetve a felelősen gondolkodókat, hogy lehetőség szerint se gyalog, se autóval ne menjenek el otthonról.

Az FCA kezdeményezését ismert személyiségek támogatják. Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, az Alfa Romeo magyarországi márkanagykövete Facebook-posztban fordult az Alfa Romeo tulajdonosokhoz. Arra kérte az összetartó magatartásáról ismert márkacsalád tagjait, hogy csatlakozzanak a #teddleakulcsot mozgalomhoz, és csak akkor hagyják el otthonukat, ha feltétlenül szükséges.

„Mi azok vagyunk, akik indexelni is meg tudtunk tanulni, úgyhogy ez az otthonmaradás szerintem nekünk már menni fog” – fogalmaz az Alfa Romeo márkanagykövete. Azt üzente a klubéletben és a közösségi médiában egyaránt aktív „Alfásoknak”, hogy fogjanak össze most is. Kövessék példáját, maradjanak otthon, és ezzel közösen lépjenek fel saját, illetve mások egészségének megérzéséért.

A #teddleakulcsot mozgalom támogatását kérte követőitől Tóth Gabi és Krausz Gábor is. A Jeep magyarországi márkanagykövetei családias hangulatú posztjukban mutatják be, hogy ha kell, ellent tudnak állni a megszokásnak. Ahelyett, hogy útnak indulnának, még ők is szögre akasztják a Jeep kulcsot.

 „Tegyünk együtt a közös biztonságért! Se gyalog, se autóval ne menjünk most el otthonról, mert így tudjuk megóvni egymás egészségét” – javasolják. Üzenik mindenkinek: az utak pedig megvárnak, hagyd most a garázsban kedvenc négykerekűdet!

„Ha nem muszáj, most ne ülj autóba se!” – szólította meg rajongóit videóüzenetében Marsalkó Dávid. A Halottpénz együttes frontembere, a Jeep márkanagykövete a #teddleakulcsot kezdeményezés mellé állt. Bízik benne, hogy sokan meghallják, komolyan veszik üzenetét, és otthon maradnak. Ő már letette a kulcsot.

„Összefogás, védelem és erő” mottóval útjára indított #teddleakulcsot kezdeményezéséhez az FCA szeretne megnyerni minél több Fiat, Alfa Romeo, és Jeep tulajdonost, valamint mindenkit, aki felelősen gondolkodik, tenni akar a koronavírus járvány legyőzéséért. A vírus elleni harc érdekében eddig is komoly áldozatok vállaló cégcsoport nem kér sokat. Csupán azt javasolja, márkacsaládjainak tagjai, illetve támogatóik a mostani nehéz helyzetben cselekedjenek meggondoltan.

„Akkor tudunk tovább lépni, a jövőben is élvezni a DolceVitát, a Szabadságot és a Természet adta élményt, ha most otthon maradunk” – emlékeztet mindenkit Krupp Tünde. Az FCA magyarországi marketingvezetője reméli, hogy a #teddleakulcsot kezdeményezés gyorsabban terjed majd, mint az, aminek a megfékezésére kitalálták. Figyelmeztet, rendkívül fontos, hogy mindenki megértse, azzal segítünk a legtöbbet a járvány elleni küzdelemben, ha vigyázunk magunkra és embertársainkra.

Márkanagyköveteivel együttműködve az FCA mindent megtesz azért, hogy a #teddleakulcsot mozgalom megkönnyítse tagjai számára az otthonmaradást. A társaság éppen ezért mostantól rendszeresen új, szórakoztató ötletekkel, elfoglaltságokkal jelentkezik majd közösségi oldalain. Egyúttal felajánlotta segítségét a kórházak, az idős emberek kiszolgálását, ellátását segítő kezdeményezésekhez is.

A tárgyalások, egyeztetések megkezdődtek, a következő lépések megismeréséhez mindenki kövesse a #teddleakulcsot kezdeményezést!

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.02
A Porsche Hungaria Volkswagen márkája is benevezett az Autós Nagykoalíció (ANK) és a Járműipar.hu....
2020.07.02
Fontos mérföldkőhöz érkezett az Alfa Romeo. A fennállásának 110. évfordulóját ünneplő patinás olasz....
2020.07.02
A szabadidőjárművek nemcsak újonnan, de használtan is egyre népszerűbbek az autóvásárlók körében.....
2020.07.02
Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-....
2020.07.02
Július 4-én, szombaton a Múzeumvasút megnyitja kapuit. Az első üzemnapon András, a gőzös várja a....
2020.07.02
Korábbi sajtóközleményünkben az autók nyári felkészítéséhez adtunk tanácsot: https://hta.org.hu/....
2020.07.02
Az elmúlt évtized során a UPS több mint egy milliárd dollárt fektetett be az alternatív....
2020.07.02
Tudtad, hogy egy tengeri élőlényről lett elnevezve minden idők legmenőbb Opel sportkupéja, ami már....
2020.07.01
Negyedével kevesebb új személygépkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon az idén az első fél....
2020.07.01
Sok-sok Balaton található abban a Mercedes GLE 500-ban, amely Kovacsics Imre üzletember....