Pappas Auto

Csúcstechnológiájú márkaszervizt nyitott a Pappas Autó Fehérváron

2018.04.14.

A Pappas Auto haszongépjármű üzletágánál 2018 a fejlődés éve. A kiváló értékesítési és forgalmi eredményeken túl a szervizszolgáltatások területe is felfelé ível. Ennek bizonyítéka, hogy a hétvégén megnyitotta kapuit a Pappas Auto ötödik haszongépjármű szervize Székesfehérváron - írja közleményében a cég.

A hétvégén ünnepélyesen megnyitották a Pappas Auto Magyarország Kft. Fejér megyei Service-Centerét.  A régióból érkező látogatók műhelylátogatást tehettek a közel 500 négyzetméteres üzemben, ahol Mercedes-Benz és Iveco haszongépjárműveket fogadnak a jövőben.

Az 1700 négyzetméteres külterületen a két márka kínálata is felsorakozott. A vendégek testközelből is megtekinthették a Mercedes-Benz Actros, Atego, Sprinter és az új X-osztály modelleket, az Iveco márkát pedig a Stralis, Euro Cargo és Daily modellek képviselték. A csillagos márka legfrissebb személygépjármű palettájával is emelte az esemény fényét.

Ahogy azt a Pappas Auto ügyfelei már megszokhatták, az új márkaszerviz kiemelkedő jellemzői a csúcstechnológia és legmodernebb eszközök. Szolgáltatásaik a karbantartás és szerviz fogalmának teljes spektrumát lefedik, melyek: garancián belüli és azon túli javítások, műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat, tachográf, biztosítási ügyintézés és kárrendezés, eredeti Mercedes-Benz és Iveco alkatrészek értékesítése.

A Pappas Auto legújabb haszongépjármű szervize nem csak a járművekről szól, hanem sofőrjeikről is. Ezért ingyenes WIFI zóna és zuhanyozási lehetőség is várja az ügyfeleket. “Ma már minden nagyobb, az autópálya mentén elhelyezkedő benzinkút biztosítja ezeket a kényelmi szolgáltatásokat a sofőröknek. Ennél kevesebbet mi sem nyújthatunk. Ez egész egyszerűen hozzátartozik a jövőben a Pappas normáihoz.” – összegezte az ügyfélbarát szemlélet lényegét Bohács László szervizvezető.

Pais József ügyvezető igazgató kiemelte: “A székesfehérvári régió a Pappas Auto vállalati struktúrája tekintetében kulcsfontosságú. Székesfehérvár és környékének gazdasága dinamikusan fejlődik, közlekedési szempontból pedig a város a legjelentősebb útvonalak mentén fekszik. Mind az M7 autópálya, mind a 7. sz. főút közelsége igen kedvező. Vállalatunk célja, hogy ügyfeleink számára minden fontos csomópontnál elérhetőek legyünk. Új haszongépjármű szervizünk a budapesti Service-Centerünket is tehermentesíti a jövőben."

Péntek 13-a kapcsán a székesfehérvári megnyitóra látogatókat izgalmas nyereményjáték is várta. Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, a Pappas Auto AMG márkanagykövete tizenhárom értékes nyereményt sorsolt ki, a legszerencsésebb pedig egy X-osztály teszthétvégét nyert.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.25
Hát ÓRIÁSI! Mindezt jelezték is egy kevésbé diszkrét, a furgon oldalán végigfutó felirattal, ami....
2022.05.25
- Kőszegi Lászlót választotta főtitkárnak a Magyar Lízingszövetség elnöksége - közölte a szervezet....
2022.05.25
- Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze a 65-ös út Tolna megyei szakaszán, a regölyi....
2022.05.25
Tovább bővítette látványos funkcióit a Google Maps. Mostantól madártávlatból is megcsodálhatunk....
2022.05.25
A külföldi továbbképzés vagy felmondás között választhatnak a szerbiai Fiat-gyár dolgozói, miután a....
2022.05.25
Knezsik István, az Autós Nagykoalíció elnöke lesz a vendége a Sláger FM-nek ma este 22 órakor. A....
2022.05.25
Hosszú huzavona után végül is rajtot vett az elektromos Microlino törpeautó sorozatgyártása....
2022.05.25
A rendőrök néhány óra alatt elfogták az elkövetőt. ..
2022.05.25
- A közeljövőben 75 új helyszínen alakítanak ki Mol Bubi gyűjtőállomást, ezért társadalmi....
2022.05.25
- Az AutoWallis elindította harmadik javadalmazási programját a Munkavállalói Résztulajdonosi....