Vredestein

DKG Termékdíjat nyert a Vredestein Air Master

2015.07.03.

Az Apollo Tyres nemzetközi elismerést kapott az „Air Master by Vredestein” spoilerért. A vállalat egyedülálló találmánya a tekintélyes DKG Termékdíjat nyerte el „Technikai gumitermékek és abroncsok" kategóriában a Nemzetközi Gumikonferencián (International Rubber Conference), az abroncsok és gumitermékek szakértőinek egyik globális seregszemléjén.

A speciális gumikeverékkel készült rugalmas, variálható első spoiler kivételesen innovatív rendszernek számít, amelyet a németországi autógyártóval kötött együttműködés keretében fejlesztettek ki, és amely minden prémium sportautóra felszerelhető.

A háromévente megrendezésre kerülő Nemzetközi Gumikonferenciát a Deutsche Kautschukgesellschaft e.V. (DKG) szervezte Nürnbergben 2015. június 29. és július 2. között Az eseményen a világ vezető szakembereinek közel 150 előadására került sor, egy párhuzamos kiállítás pedig mintegy 270 kiállító termékeinek, bemutatóinak és innovációinak adott helyszínt. A DKG Termékdíjakat a konferencián adták át a különböző kategóriák győzteseinek.

Rugalmas és elasztikus anyag - A variálható első spoiler egy speciális fejlesztésű EPDM (etilén-propilén-dién monomer) gumikeverékből készült. A gumi rendkívül erős és elasztikus, továbbá kiemelkedő időjárás-ellenálló képességgel is rendelkezik. Alacsony sebességnél a spoiler visszahúzódik a lökhárító alá, hogy biztosítsa a megfelelő hasmagasságot. Nagyobb sebesség esetén a spoiler kinyúlik előrefelé, hogy optimalizálja a kerekek körüli légáramlást, és csökkentse az üzemanyag-fogyasztást. A spoiler teljesítménymódban teljesen kinyúlik, így az első kerekeket további lefelé ható erő éri, kivételesen jó útfekvést eredményezve. A spoilert pneumatika működteti, a szükséges formákat több légkamra segítségével veszi fel. A teljes rendszert az Apollo Tyres gumiabroncsokkal foglakozó globális K+F központjának elhivatott csapata dolgozta ki Enschede városban, Hollandiában.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.25
Geopolitikai feszültségek, lassuló kereslet és szabályozási bizonytalanságok nehezítik a közlekedés....
2024.05.25
A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István....
2024.05.25
A görög autópiacon októberben a Suzuki Vitara volt a legkeresettebb autó, az esztergomi szabadidő-....
2024.05.25
Az AUDI HUNGARIA Zrt. a magyarországi vállalatok számára elérhető társasági adóból (TAO) történő....
2024.05.25
Szomorú látvány minden árpalé-rajongó számára: Geinbergben (Felső-Ausztria) egy kamion elvesztette....
2024.05.25
Volt egy légitársaság, amely 2003-ban egyszeri járatot indított, nagyon egyedi élményt kínált az....
2024.05.24
A prémium autókat nehéz gyorsan megérteni, miért olyan drágák, mitől lenne ez más, mint a többi?....
2024.05.24
Charles Leclerc, a Ferrari hazai környezetben szereplő versenyzője érte el a legjobb köridőt a....
2024.05.24
Hol máshol, mint a Nordschleifén, a sportautók, pláne a Porschék legmérvadóbb játszóterén. ..
2024.05.24
Három európai digitális képzőművészt kért fel a Lexus, hogy teremtsen különleges világot a Lexus....