ID.3

Dühös lett a nyaralásán a Volkswagen vezére

2021.08.07.

A VW főnöke egy e-autós túrán vett részt a Garda-tónál. Herbert Diess nyaralás közben panaszkodott az Ionity cégre, mert túl kevés töltési pontot talált.

Diess úr folytatja a mobilitás népszerűsítését. Mint arról korábban beszámoltunk, vezetett már elektromos traktort, egy hete pedig pedig az Audi E-tron elektromos szörf hátán Wolfsburgban mutatta meg, megüli a szörföt is. Most a Garda-tóhoz utazott el egy Volkswagen ID.3 volánja mögött ülve, de elégedetlenségének adott hangot, mivel túl kevés töltési pontot talált az e-autóhoz. Nemtetszésének a LinkedIn-en adott hangot, bírálta töltőhálózat üzemeltetőjét, a Ionityt, amelynek 20 százalékban a Volkswagen is tulajdonosa – írja az auto-motor-und-sport.de

Foto: LinkedIn/Herbert Diess)

A VW főnöke, Herbert Diess többször is panaszkodott, hogy van még hova fejlődni az e-autók töltőhálózatában. Most első kézből kell éreznie a problémát. Amikor nyaralni megy, sokáig töltési pontot kellett keresnie. 

Tavaly - még az értékesítés hivatalos kezdete előtt - Bajorországból a Garda-tóhoz hajtott az akkor vadonatúj ID.3 -mal, és szorgalmasan számolt be róla a LinkedIn-en.  Idén megismételte a turnét az ID.3 Pro S -el. "Nagyon jó hatótávolság óvatos, vezetési stílussal", dicséri a modellt.  "Közepes töltés nélkül megbirkózni a Bodeni-tóval és a Garda-tóval."

Első próbálkozása:  "Túl kevés töltési pont van!" Csak négyen vannak ott, és mindegyiket elfoglalták.  - Persze, mindenki megáll a bevásárlóközpontban – írja.

Így Diess továbbhajtott az észak -olaszországi Trentóba, ahol már egy éve is megállt. "Még a tavalyi kritika után: nincs vécé, nincs kávé, oszlop nincs rendben / hibás, szomorú ügy" - foglalta össze benyomását ezúttal Diess. Majd hozzátette: "Ez minden, csak nem prémium töltési élmény, Ionity!"

Az Ionity azonnal válaszolt.  "A hibás töltőt tegnap megjavítottuk" - írta Marcus Groll cégvezető néhány órával Diess jelentése után, szintén a LinkedIn-en. "A trentói helyszínért az ENI helymeghatározó partnerünkkel együtt dolgozunk az ügyfélszolgálat javításán."  És a Brenner-hágó helyszíne is "a frissítési webhelyek listáján szerepel".

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

                                       

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.16
A népszerű pickup 2022-es modellévű, japán belpiacos csúcsverziója nem a motorjában, hanem inkább a....
2021.10.16
Toni Piëch, a legendás Volskwagen vezérigazgató és felügyelőbizottsági elnök fia hamarosan piacra....
2021.10.16
Begyorsítja zöld törekvéseit a General Motors az USA-ban. A tervezettnél huszonöt évvel korábban....
2021.10.16
Három jármű ütközött, egy ember megsérült, az egyik autó a felismerhetetlenségig összetört. ..
2021.10.16
Harmadszor is Európa-bajnok lett a gyorsasági kamionversenyzők között Kiss Norbert, a Révész Racing....
2021.10.16
A világ egyetlen privát kézben lévő Audi R15 prototípusa most gazdát keres. Más esélyünk nem nagyon....
2021.10.16
A Volvo Cars megkezdte legújabb tisztán elektromos típusának, a C40 Recharge modellnek a gyártását....
2021.10.16
Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások....
2021.10.16
Minden idők legsikeresebb ralipilótája a Peugeot gazdag történelmének igazi gyöngyszemével vett....
2021.10.16
A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót....